Salvatore Ferragamo Emozione

0 0

Parfum, welke vrouw is daar nu niet dol op? Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en lekker te ruiken. Als ik een keertje mijn parfum vergeet op te doen mis ik dat ook echt. Toen ik vorig voorjaar een sample kreeg van Salvatore Ferragamo’s Emozione was ik in eerste instantie niet overtuigd. Naarmate ik het parfum langer droeg begon ik hem steeds meer te waarderen en werd ik er zelfs verliefd op. Inmiddels heb ik dit heerlijke parfum aan mijn bescheiden parfum collectie mogen toevoegen!

De verpakking
Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione

Het doosje is roze met roomwit. De kleuren zijn gescheiden door middel van een gouden “ketting”, welke er hetzelfde uitziet als de ketting die aan de flacon vast zit. Het witte gedeelte heeft een reliëf, het roze gedeelte voelt een soort van rubberachtig aan. Heel apart en het voelt erg luxe.

De flacon
Salvatore Ferragamo Emozione

De flacon zit stevig ingepakt in de kartonnen verpakking. Fijn, want zo beschadigd de flacon niet.

Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione Salvatore Ferragamo Emozione

In eerste instantie vond ik de flacon niet zo bijzonder. Beter gezegd, ik was enigszins teleurgesteld toen ik het parfum voor het eerst in de winkel zag. Ik weet niet waarom, maar de flacon maakte gewoonweg net zo’n indruk op mij. Toch ben ik de schoonheid, in al zijn eenvoud, gaan waarderen. Inmiddels vind ik de flacon prachtig. Daarnaast bleek hij ook nog eens uitermate fotogeniek te zijn. Vooral de gouden details in combinatie met de kleur van het parfum spreken mij aan. Ook de roomwitte details vind ik erg mooi. De dop is glad, maar de roomwitte details aan de zijkanten bevatten reliëf, waardoor het net leer lijkt. Dat maakt de flacon iets stoerder.

Het parfum
Salvatore Ferragamo Emozione

Uit het spuitmondje komt een hele zachte nevel.

Salvatore Ferragamo Emozione

Het parfum bevat de volgende noten:
Top: bergamot, witte perzik
Midden: Florentijnse iris, pioen, Bulgaarse roos, heliotroop
Basis: patchouli, suède, witte musk

De geur is zacht, vol, vrij zoet, bloemig en ook wel poederig. Wanneer je hem net opspuit ruik je de frisse perzik het sterkst, daarna wordt deze wat zwakker en neemt de bloemige geur meer de overhand. Ook wordt de geur wat poederiger. Ik vind de geur heel vrouwelijk en elegant. Ook heeft ze wel wat romantisch in zich. De geur is niet heel warm, maar zeker ook niet heel fris. Wel is hij prikkelend. Overigens is deze geur niet heel sterk, maar blijft hij wel lang hangen. Overdag hoef ik hem niet bij te werken. Mocht ik na een hele dag dit parfum gedragen te hebben nog een avond uit gaan, werk ik hem wel even bij.

Eindoordeel
Mijn liefde voor deze geur moest groeien. Zowel de flacon als de geur zelf vond ik in eerste instantie niet heel bijzonder. Toen ik de geur eenmaal had aangebracht op mijn huid en ervoer hoe deze zich ontwikkelde, werd ik verliefd op de zoete, zachte, bloemige en poederige geur. Ook de flacon begon ik steeds meer te waarderen.
De houdbaarheid van de parfum is goed. De geur is vrij zacht, maar andere mensen ruiken zeker wel dat ik dit parfum draag en daarvoor hoeven ze niet heel dicht bij mij te staan. Ik heb ook al meerdere keren complimenten gekregen over dit parfum.
Ik had meerdere keren samples van dit parfum gekregen bij de Douglas, welke ik elke keer weer bewaarde voor speciale gelegenheden. Ik ben blij dat ik Emozione nu eindelijk zelf heb.
Mocht je Emozione overwegen dan zou ik zeker om een sample vragen, zodat je kunt ervaren hoe de parfum zich op jouw huid ontwikkeld en of het wat voor jou is.

Salvatore Ferragamo Emozione kost €58 voor 30 ml en is verkrijgbaar bij Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *