Plog week 4

2comments 0

Afgelopen week had ik een weekje vakantie en ik legde hem vast in een plog :)

Vrijdag 22 januari
22 januari 2016

Dit was mijn eerste vakantie dag, welke ik begon met uitslapen. Toen ik eenmaal op was belde ik naar de Douglas in Utrecht om te vragen of de nieuwe fluid lipsticks van MAC al on counter waren. Dit waren ze! Ik belde direct mijn zusje en om half 12 gingen we naar Utrecht.

22 januari 2016

Bij de Douglas hadden ze niet alle kleuren liggen, maar bij de Bijenkorf wel. De verkoopster raadde mij een rode kleur aan, Dance with Me. Ik probeerde een aantal kleuren uit, waaronder enkele naturelle tinten. Dance with Me stond verreweg het mooiste en ik nam hem mee.

22 januari 2016

Bij de Bijenkorf paste ik deze mooie BH. Helaas was hij te klein en hadden ze mijn maat niet meer. Ik bestelde later de juiste maat on line.

22 januari 2016

Het was nu een stuk rustiger in de Kiko store dan een aantal weken geleden, dus we besloten om even een kijkje binnen te nemen. Beide slaagden we, ik kocht een lipstick (review is afgelopen zaterdag on line gekomen) en mijn zusje kocht dezelfde lipstick en een blush, bronzer en highlighter setje.

22 januari 2016

De buit. Mijn zusje bleef eten en na het eten verfde ze mijn haren. Het resultaat hebben jullie al kunnen zien.

Zaterdag 23 januari
23 januari 2016

Mijn zusje en ik gingen zaterdag vroeg op pad om bij de turnwedstrijd van onze nichtjes te kijken. Deze was in Leerdam. Beide dames kwalificeerde zich met hun teams voor de kampioenschappen in april!

23 januari 2016 23 januari 2016 23 januari 2016

Daarna gingen mijn zusje en ik langs de Marko om sushi voor de lunch te eten. Voor €10 all you can eat kun je er natuurlijk geen buil aan vallen.
De avond bestond uit bank hangen en series kijken.

Zondag 24 januari
24 januari 2016 24 januari 2016

Vandaag wederom vroeg op, dit keer voor een kattenshow. Elk jaar wordt er in Houten een wereldshow georganiseerd. Dit is voor mij praktisch naast de deur. Dit is een grote kattenshow waar gemiddeld zo’n 800 á 900 katten aanwezig zijn.
Puschkin is op dit moment Groot Europees Kampioen. De stap die daarna komt is het behalen van de titel Wereldkampioen. Dit is tevens de hoogste titel die een kat kan behalen.
Voor het behalen van de titel Wereldkampioen, moet een kat 4x een punt halen, bij 4 verschillende keurmeester in 3 verschillende landen. 1 van deze keurmeesters moet van buiten Europa komen.
Op elke show heb je de mogelijkheid om één punt te halen, mits de keurmeester jouw kat daar goed genoeg voor vindt. Hier kun je elke show voor gebruiken van elke onafhankelijke vereniging in zowel binnen als buitenland. Voor het behalen van het wereldkampioenschap moet je kat ook gekeurd worden door een keurmeester van een ander continent. Dit kan niet op iedere show, maar alleen op een wereldshow. Wereldshows zijn de enige shows waar een keurmeester van buiten Europa aanwezig is en deze worden niet heel vaak georganiseerd. In Nederland meestal maar 1 keer per jaar.

Ik had deze wereldshow dus nodig om één van Puschkin zijn wereldpunten te behalen, wat mij betreft ook een van de belangrijkste punten. Op deze show was een keurmeester uit Zuid-Afrika aanwezig. Een hele vriendelijke meneer, die Puschkin gelukkig heel mooi en ook zijn punt waardig vond. Ik ben er ontzettend trots op dat Puschkin zijn eerste punt voor het wereldkampioenschap heeft gehaald. We zijn er nog niet, hij moet nog 3x een punt halen. Maar één van de belangrijkste punten hebben we wel in onze pocket. Verder was Puschkin ook nog genomineerd voor de Best in Show. Een goede dag dus!

24 januari 2016

Na de show haalden we burgers bij Sally’s Take away. Dit is een Amerikaanse burgertent in Houten. Mijn moeder was mee naar de show en wilde graag eens een burger proeven, naar aanleiding van mijn enthousiasme. We namen de burgers mee naar huis en aten ze daar op. Ook namen we er nacho’s bij. Ik vergat de burgers op de foto te zetten. Alles smaakte weer heerlijk!

Maandag 25 januari
25 januari 2016

Deze dag gingen we zwemmen. Omdat onze zoon zwemmen (en dan vooral glijbanen) heel leuk vindt, wilde we graag naar een zwembad met wat meer glijbanen. De meeste sub-tropische zwembaden waren vandaag helaas gesloten. Na wat research kwam ik uit bij de Tongelreep in Eindhoven. Geen sub-tropisch zwembad, maar wel een zwembad met meerdere glijbanen.
Het was een ontzettend leuk zwembad. Ze hadden binnen 4 glijbanen, variërend van eenvoudig tot zwaar. Ook hadden ze verschillende bubbelbaden, een groot recreatiebad en een boel baden en glijbanen voor baby’s, peuters en kleuters. De kantine had ook ruime keus aan eten. Daarnaast was het heerlijk rustig. Zeker voor herhaling vatbaar zo op een doordeweekse dag.

Dinsdag 26 januari
26 januari 2016

Ook van deze dag heb ik niet veel foto’s. Samen met Bianca ging ik een dagje naar Sauna Drome in Putten! Het was een heerlijke dag in goed gezelschap, met lekker eten en een heerlijke massage.

Woensdag 27 januari
27 januari 2016 27 januari 2016 27 januari 2016

Vandaag gingen we een dagje naar het Spoorwegmuseum. Ik had van een collega haar museumkaart te leen gekregen (waarvoor dank!), maar omdat er een groot schaaktoernooi in het museum plaats vond, konden we gratis naar binnen. Het was ontzettend druk, maar gelukkig viel het bij de treinen zelf mee en konden we alles prima bezichtigen.

27 januari 2016 27 januari 2016

Voor de lunch nam ik een broodje met zalm en daarna een soort van kruid cake.

27 januari 2016

De avond bestond wederom uit series kijken. We hadden Chinees gehaald, altijd lekker én handig omdat we er 2 dagen van kunnen eten.

Donderdag 28 januari
28 januari 2016 28 januari 2016 28 januari 2016

Deze dag gingen we naar het Militair museum in Soest. Hoewel ik er wel eerder ben geweest, vond ik het toch weer heel indrukwekkend. Vooral de persoonlijke verhalen van militairen.

28 januari 2016

Voor de lunch nam ik een wrap met tonijnsalade. Hij smaakte heerlijk.

28 januari 2016

Wat een prachtige lucht toen we naar huis gingen.

Vrijdag 29 januari
29 januari 2016 29 januari 2016 29 januari 2016 29 januari 2016

We gingen deze dag naar Cityplaza en aten een broodje bij Bagels & Beans. Ik ging voor mijn favoriet: een broodje Carpaccio. Samen met een energie drankje. ’s Avonds was mijn man naar een verjaardag en hield ik mij bezig met het kijken van filmpjes over de nieuwe fluid lipsticks van MAC op youtube.

Zaterdag 30 januari
30 januari 2016

Ik had deze dag gekroond tot een thuis dag. Ik had allerlei plannen om op te gaan ruimen. Maar eerst lekker uitslapen. Toen ik wakker werd zag ik een berichtje van mijn zusje: of ik mee ging naar Batavia Stad. Ze had een horloge gezien welke flink was afgeprijsd. Zo gezegd, zo gedaan en rond half 1 waren we er.

30 januari 2016

We gingen bijna alle winkels in. De prijzen in de winkels van Bataviastad vallen mij bijna altijd tegen. Nu ook weer. In de sale scoor je dingen vaak veel goedkoper dan dat je ze in Bataviastad koopt. Toch waren er wel een paar goede deals. Ik kocht een leuke pantervlekjes trui, een aantal zomervestjes (welke ik uiteindelijk gratis had omdat ik nog een cadeaubon van de desbetreffende winkel had) en leuke Nike Air Max schoenen voor mijn zoon.

30 januari 2016

Mijn zusje slaagde voor haar horloge. Ik spotte deze tas en vond hem prachtig. Na een aantal uur twijfelen, besloot ik hem toch te kopen. Het was de laatste en ik vond hem zo mooi, dat ik zeker wist dat ik spijt zou gaan krijgen als ik het niet deed.

30 januari 2016 30 januari 2016

Voor de lunch nam ik een broodje Subway met tonijn en pittige kaas (jammie!). Ook nam ik een cherry coke. Ik drink deze bijna nooit, dat terwijl ik het ontzettend lekker vindt.

30 januari 2016

’s Avonds aten we mie met gerookte zalm, tonijn en broccoli.

Zondag 31 januari
31 januari 2016

Deze dag moest ik er toch echt aan geloven: was opvouwen, wassen draaien en opruimen.

31 januari 2016

Voor de lunch nam ik broodjes met gebakken ei. Daarna ging ik verder met opruimen.

31 januari 2016

Uiteraard hoort bij de laatste vakantie dag ook sushi. Heerlijk op de bank met the Mentalist op Netflix erbij. Een fijne afsluiter van deze zeer fijne vakantie! :)

Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

2 Comments
 • Lyanne
  februari 1, 2016

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan tijdens je vakantie.. heerlijk! 😉 Heel leuk om te lezen.

  • Beauty Charm
   februari 5, 2016

   Dankje! Het was inderdaad een heerlijke vakantie, waarin ik veel meer leuke dingen deed dan dat ik van te voren had verwacht, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *