Lood: pauwenveer oog

0 0

In de decembereditie van het Ici Paris XL boekje, stond een oogschaduwlook met daarin blauw en groen verwerkt. Ik vind blauwe oogschaduw altijd een beetje spannend, het kan al snel too much worden. Maar in deze look sprak het subtiele gebruik mij juist heel erg aan. Ik besloot de look na te maken en laat hem vandaag zien in de “look of the day”.

LOOD pauwenveer oog LOOD pauwenveer oog

Zo ziet de look eruit op de ogen. Een bruin-grijze kleur aan de buitenkant van de ogen en aan de binnenkant boven blauw en de binnenkant onder groen. Dit zorgt voor een frisse oogopslag.

Ik maakte de look met behulp van de volgende paletten:
Morphe 35S palette Zoeva cocoa blend palette

Het bovenste palette is het Morphe 35S palette, het onderste is het Zoeva Cocoa blend palette.

Ik maakte de look als volgt:
Nadat ik een oogschaduwprimer had aangebracht, bracht ik kleur 19 aan over het gehele ooglid. Ik mengde kleur 2 en 15 om een bruin-grijze kleur te creëren en bracht deze aan in de arcadeboog, helemaal tot aan de wenkbrauw en de binnenkant van mijn oog. Ook bracht ik hem op mijn buitenste ooghoek aan. Omdat ik het geheel wat te donker vond, bracht Sweeter End er overheen aan.
Vervolgens bracht ik in mijn buitenste ooghoek Subtle Blend aan. Dit om meer diepte te creëren.
Op de binnenste ooghoek boven, bracht ik een mix van nummer 21 en 26 aan. Aan de onderkant bracht ik kleur 10 aan. Het geheel maakte ik af met een likje Pupa Vamp! mascara.

Guerlain Rouge G Gemma LOOD pauwenveer oog

De rest van mijn make-up hield ik rustig. Ik zorgde met de foundation van MAC voor een egale basis. Dit poederde ik af met het poeder van Catrice. Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met de Dipbrow Pomade. Ik bracht een zacht roze blush aan om iets kleur aan mijn gezicht te geven. Dit was de Creme Puff blush van Max Factor. Normaliter ben ik groot fan van highlighter, maar ik besloot om die nu niet aan te brengen. Ik wilde het geheel niet te druk maken en ervoor zorgen dat de oogschaduw goed opviel.
Om die reden ging ik voor een zacht roze lipstick. Mijn lippen zagen er zo wel verzorgd uit, zonder dat het geheel te druk werd. Ik koos voor Gemma van Guerlain. Kijk nu hoe prachtig alleen al de huls van deze lipstick is.

Ik ben blij met hoe de look uitpakte. Een smokey look met een hint of colour. Ik vind de look ook vrij draagbaar. Hoewel ik het naar mijn werk niet zo snel zal dragen, vind ik het voor een avondje uit zeker een geslaagde look :)

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *