Fashionable Silver earrings

0 0

Sieraden; ik ben er gek op! Ik draag dagelijks sieraden, waarvan ik mijn oorbellen het meest afwissel. Ik vind het altijd leuk om bij een juwelier het assortiment te bekijken.
Bij de juwelier in Vianen hadden en ze een tijdje geleden sale en zag ik deze prachtige oorbellen van Fashionable Silver. Ik hoefde er niet lang over na te denken, deze moesten mee!

Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings

Het zijn zilveren creolen welke je met behulp van een steker vastzet. Wat ik zo leuk vind aan deze oorbellen, is dat het lijkt alsof het zilver gevlochten is. Dat maakt de oorbellen wat stoerder en speelser. Het maakt ze ook wat opvallender.

Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings Fashionable silver earrings

De oorbellen zijn helemaal niet groot, maar  groot genoeg om wel mooi op te vallen. Ik vind grote oorringen prachtig, maar deze kleintjes zijn wel zo praktisch met mijn werk. Omdat de oorbellen afgeprijsd waren, kostte ze mij nog maar €15. Daar kon ik ze niet voor laten liggen!
De oorbellen zijn online niet meer te verkrijgen. Volgens mij zijn ze van een collectie uit 2014. De bijbehorende armbanden zijn nog wel te koop via o.a. quickjewels.com. Sowieso vind ik Fashionable Silver een leuk merk. Ze hebben mooie sieraden voor een relatief zachte prijs.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *