Aussie miracle dry shampoo aussome volume

0 0

Droogshampoo is een handig middel om het haar op te frissen, zonder het te wassen. Daarnaast geven sommige droogshampoo’s ook wat volume. De droogshampoo’s van Batiste zijn wat mij betreft de fijnste, maar ik probeer graag nieuwe droogshampoo’s uit. Dit keer was het de beurt aan de miracle dry shampoo van Aussie in de aussome volume variant. Zou deze droogshampoo die van Batiste van zijn troon kunnen stoten?

De verpakking
Aussie miracle dry shampoo Aussie miracle dry shampoo Aussie miracle dry shampoo

De droogshampoo zit in een fles met een vernevel dop. De verpakking is vormgegeven conform Aussie stijl. Ik vind het er prima uitzien. Vooral de kleurcombinatie vind ik mooi. Daarnaast is het een hele herkenbare vormgeving.

De volgende ingrediënten zitten in de droogshampoo:

Alcohol Denat, Butane, Propane, Isobutane, Tapioca Starch, Aqua, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Parfum, Benzyl Salicylate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Linalool, Citronellol, Amyl Cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone

De droogshampoo
De droogshampoo is bedoelt om vettigheid uit het haar te halen en volume te geven. Deze droogshampoo is speciaal bedoelt voor fijn en futloos haar. Mijn haar is vrij fijn van zichzelf en heeft daarnaast ook vrij weinig volume. Een perfecte basis om deze droogshampoo op uit te testen.

Aussie miracle dry shampoo Aussie miracle dry shampoo

Zo zag mijn haar er uit. Weinig volume en daarnaast wat vettig aan de aanzet.

Aussie miracle dry shampoo

De droogshampoo zegt geen witte waas te geven, maar wanneer ik het erin spuit, maakt hij mijn lokken toch wel degelijk grijzig. Hij geeft duidelijk een waas. De nevel die uit de spuitmond komt is vrij fijn. Daarnaast komt er een prima hoeveelheid in één keer uit de fles.

Aussie miracle dry shampoo

Gelukkig is deze er wel prima uit te borstelen. Toch moet je opletten: wanneer je je lokken te snel uitborstelt nadat je de droogshampoo hebt aangebracht, of niet goed uitborstelt, blijf je haren met een grijze waas houden.

Aussie miracle dry shampoo

Dit is het eindresultaat.

Aussie miracle dry shampoo

En nog even een foto met een betere belichting. Hier zie je goed dat mijn haar minder vettig is en zeker volume heeft gekregen.

Hoewel het resultaat er prima uitziet, ben ik toch niet helemaal fan van deze droogshampoo. Allereerst vind ik de geur niet heel prettig. Ik vind hem vrij sterk naar hop ruiken en ik vind het vrij lang duren voordat de geur vervliegt. Ten tweede vind ik dat dit product toch geneigd is om een witte waas achter te laten. Als ik niet oplet met het uitborstelen gebeurd dit. Ten derde vind ik de textuur die de droogshampoo aan mijn haar geeft niet prettig. Ik vind de textuur te stroef. Voor mijn gevoel voelt mijn haar nog steeds vettig aan, maar dan stroef.
De volume die het aan mijn haar geeft is zeker fijn. In het begin heb ik “big-hair”, maar dit zak al vrij snel weer weg (binnen 1 á 2 uur). Mijn haar blijft, door de stugge structuur, zeker wel wat volume behouden aan de aanzet, maar dit is te vergelijken met de volume die ik van mijzelf heb na het wassen.

Eindoordeel
Deze droogshampoo van Aussie is zeker niet slecht. Maar hij is niet zo fijn als die van Batiste. De geur van deze droogshampoo vind ik niet heel prettig, evenals de textuur die het aan mijn haar geeft. Daarnaast moet je toch wel opletten met het gebruik van deze droogshampoo om een witte waas te voorkomen. Wanneer hij in de aanbieding is zou ik hem nog wel eens kopen, maar voor de volle prijs zeker niet.

Aussie droogshampoo miracle dry kost €6,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *