Anastasia hydrafull gloss Moi

0 0

Op het I love beauty event deden mijn zusje en ik mee aan de wenkbrauwen workshop van Anastasia. Na afloop kregen we een kleine goodie-bag mee met daarin o.a. een hydrafull lipgloss in de kleur “Moi”. Ik had nog niet eerder een lipgloss van Anastasia getest en was er erg benieuwd naar.

De verpakking
Anastasia hydrafull gloss Moi Anastasia hydrafull gloss Moi

De gloss zit in een verpakking gemaakt van doorzichtig plastic. De bovenste rand en de dop zijn zilverkleurig, evenals de belettering. Het ziet er strak en netjes uit.

Anastasia hydrafull gloss Moi

Op de onderkant zit een sticker met daarop wat beknopte informatie. Normaliter zit er ook nog een kartonnen verpakking bij waar alle informatie op staat. Daarop is ook te lezen dat dit product dierproefvrij is. Altijd een pluspunt!
De volgende ingrediënten zitten in de gloss:

POLYISOBUTENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX/CIRE DE CANDELILLA/CANDELILLA CERA, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA/CERA CARNAUBA, JOJOBA ESTERS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIHYDROXYSTEARIN, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, ATELOCOLLAGEN, CETEARYL ISOSTEARATE, PORTULACA PILOSA EXTRACT, SUCROSE COCOATE, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SILICA, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, FLAVOR, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: (+/-) MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850:1), RED 6 (CI 15850), RED 28 LAKE (CI 45410:2), RED 30 LAKE (CI 73360) <10858> *Sangria and Cameo contain Calcium Aluminum Borosilicate

Anastasia hydrafull gloss Moi Anastasia hydrafull gloss Moi

Meestal breng je een lipgloss aan met behulp van een sponsapplicator. Bij deze lipgloss is dat anders. De sponsapplicator is achter wegen gelaten en met behulp van de plastic-/rubberachtige spatel breng je de gloss aan.
Ik vind deze spatel maar niks. Het brengt niet prettig aan en je moet je er voorzichtig mee zijn, want anders voelt het ook nog eens onprettig op de lippen. Het werkt niet nauwkeurig en ik heb de indruk dat de zijkant van de spatel het product weer wegschuift, waardoor het meer moeite kost de gloss egaal aan te brengen. Ondanks dat de spatel wel flexibel is.

Anastasia hydrafull gloss Moi

Dit is een foto van de spatel zonder product. Geef mij maag een sponsapplicator of een applicator met haren.

De gloss
Anastasia hydrafull gloss Moi

De glos heeft een sterke glans en een oud-roze, beetje mauve achtige kleur. De gloss is vrij dik van substantie, maar laat zich wel prima verdelen.

Anastasia hydrafull gloss Moi Anastasia hydrafull gloss Moi

Op de lippen is de kleur een stuk subtieler. Hij geeft bij mij een beetje kleur en voornamelijk glans. Ik vind hem op de lippen ook een stuk lichter. Jammer, want ik vond juist die wat donkerdere roze kleur mooi. Desalniettemin vind ik deze kleur er prima uitzien. Het staat net dat beetje verzorgder.
Qua substantie had hij van mij wel wat minder plakkerig kunnen zijn. De gloss voelt wel prettig aan op de lippen. Hij beloofd hydraterend te zijn en zo voelt hij ook aan. Ook zou de gloss de lippen voller moeten maken, maar daar merk ik niet zo veel van.

Eindoordeel
De gloss zelf vind ik prima. De kleur vind ik niet heel spectaculair, maar nu ik hem heb, draag ik hem wel graag. De gloss is wat plakkerig, maar verder heb ik er niets op aan te merken. Hij blijft zo’n 2 uur op de lippen zitten en een drankje overleeft hij wel. Wanneer je wat eet, moet je hem wel even bijwerken.
De applicator daarentegen vind ik niks. Het werkt niet mooi en niet prettig. Zelf noemen ze het vooruitstrevend, ik vind het eerder goedkoop overkomen.
Ik heb het idee dat deze glosses uit het assortiment gaan. Bij de Amerikaanse Sephora krijg je er eentje gratis bij besteding van $25 of meer. Op Nederlandse websites heb ik hem niet kunnen vinden. Wel heb ik hem gevonden op Amazon.com, waar hij $19,99 kost, excl. verzenden. Dit is omgerekend ongeveer €18. Persoonlijk vind ik dat de moeite (en het geld) niet waard.

Anastasia hydrafull gloss in Moi kost $19,99 en is verkrijgbaar bij Amazon.com.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *