Zoeva Brow Line

0 0

Voor het aanbrengen van poeder of gelcreme op de wenkbrauwen heb je een kwast nodig. Ik had al wel een goedkoper kwastje, maar ideaal was deze niet. De haren net te lang en flexibel. Ook stonden de haren niet helemaal recht. Tijd voor een beter kwast! Ik bestelde de Zoeva Brow Line en testte hem uitgebreid.

Zoeva Brow Line Zoeva Brow Line

Ik bestelde de kwast bij Douglas. Hij werd geleverd in een mooie etui. Hier kun je heel handig meerdere kwasten in meenemen als je bijvoorbeeld op reis gaat.

Zoeva Brow Line

De kwast was goed verpakt, met zowel bescherming om het handvat, als om de haren.

Zoeva Brow Line Zoeva Brow Line

Ik vind de kwast er mooi uit zien en stevig/degelijk aanvoelen. Het detail op de achterkant van het handvat vind ik een leuke toevoeging. De kwast is trouwens in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder rosé-goud. Heel mooi, alleen betaal je daar ook wel meer voor.

Zoeva Brow Line Zoeva Brow Line

De kwast loopt schuin af en heeft vrij korte en stevige haren. Een wat stevigere kwast vind ik fijn als het aankomt op het bijtekenen van de wenkbrauwen.

Zoeva Brow Line

Hier heb ik met de kwast poeder (links) en gelcreme (rechts) op mijn arm aangebracht. Je kunt er prima lijnen mee zetten en je kan het product ook “uitsmeren” met deze kwast.

Zoeva Brow Line

Hier heb ik mijn wenkbrauwen bijgewerkt met de brow line i.c.m. de Dipbrow Pomade van Anastasia.

Ik zal maar met de deur in huid vallen: ik ben geen fan van deze kwast. Hij is niet slecht, zeker niet. Toch vind ik hem niet dusdanig prettig werken dat hij mijn nieuwe favoriet is. Misschien een kwestie van gewenning, hoewel ik hem inmiddels al 4 weken in gebruik heb.
Dit ligt aan een aantal dingen. Allereerst vind ik de kwast voor het mooie net iets te dik. Opzich zou dat ook geen probleem hoeven te zijn, als ik met de punt van de kwast voldoende gedetailleerd zou kunnen werken. Maar dat gaat niet. De kwast pakt aan de punt onvoldoende product op, waardoor ik terug moet vallen op het middengedeelte van de kwast. Dit geldt overigens oor de gehele wenkbrauw, waardoor ik hem al snel dikker bijteken dan ik eigenlijk zou willen. Het resultaat vind ik niet verkeerd, maar ik moet wel meer moeite doen om er te komen.

Wat ik ook merk is dat ik hem bij een poederproduct beter vind werken dan met een gelcrème. Ik heb ook het idee dat hij de poeder beter oppakt, dan een crème product.

Wassen gaat trouwens prima. De haren vallen niet uit en de kwast behoud zijn vorm.

Veel mensen zijn erg enthousiast over de Brow Line van Zoeva. Zelf ben ik dat niet. Het is geen slechte kwast, maar persoonlijk vind ik hem niet prettig genoeg werken.

Zoeva Brow Line kost €7,50 en is verkrijgbaar bij Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *