Max Factor Masterpiece mascara

0 0

Mascara blijft een belangrijk onderdeel van mijn make-up routine. Omdat ik dit product veel gebruik, koop ik regelmatig een nieuwe. Ik vind het dan leuk om een mascara te proberen die ik nog niet eerder heb gehad. Dit keer is het de beurt aan de Max Factor Masterpiece high definition mascara in de kleur Black Brown.

De verpakking
Max Factor Masterpiece mascara black brown Max Factor Masterpiece mascara black brown

De mascara zit in een gouden huls met gouden dop. De buitenkant van de huls is doorzichtig en de binnenkant goud, wat een luxe effect geeft. De belettering is ook in het goud. Wat ik jammer vind is dat de sticker met de barcode en kleuraanduiding midden op de mascara geplakt is. Het was een ramp om de sticker er vanaf te krijgen.

Max Factor Masterpiece mascara black brown Max Factor Masterpiece mascara black brown

Het borsteltje loopt taps toe en heeft korte, rubberen haartjes. Ook is het borsteltje iets schuin geplaatst. Ik vind dit een prima borsteltje.

De mascara
Max Factor Masterpiece mascara black brown

De substantie van de mascara vind ik ietwat droog. De kleur vind ik mooi: niet zo intens als echt zwart, maar wel een kleur die de ogen ophaalt.

Max Factor Masterpiece mascara black brown

De werking van de mascara vind ik tegenvallen: hij geeft iets lengte en dikte en maar heel weinig volume. Ik heb goedkopere mascara’s getest die veel meer lengte, volume en dikte gaven. Bijvoorbeeld de Lash Princess mascara van Essence. De kleur vind ik wel mooi. De mascara is niet waterproof, maar blijft wel de hele dag goed op zijn plek zitten. Hij gaat niet vlekken of smudgen, wat zeker een pre is.

Max Factor Masterpiece mascara black brown

Zo ziet de mascara er full-face uit.

Eindoordeel
Ik ben niet weggeblazen door deze mascara. Ondanks dat hij niet waterrproof is blijft hij gedurende de dag goed op zijn plek zitten. De kleur vind ik ook mooi. Helaas doet hij weinig voor mijn wimpers. Hij geeft iets lengte en dikte en minimale volume. Persoonlijk zie ik liever meer lengte en volume. Daarnaast vind ik de substantie wat te droog. Deze mascara is voor mij geen blijvertje.

Max Factor Masterpiece high definition mascara kost €15,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *