Inspiratie: regenboog wenkbrauwen

0 0

In het Morphe 35S palette, wat ik kocht op het I love beauty event, zitten ontzettend veel kleuren. Kleuren die mij inspireren om eens een andere look dan anders te maken. Ik liep al langer met het idee rond om een soort van regenboog wenkbrauw te maken en met de kleuren in dit palette kon dat ook. Wie weet inspireert het jullie ook, leuk voor bijvoorbeeld carnaval!

Morphe 35S palette

Voor deze look gebruikte ik het Morphe 35S palette. Ik gebruikte de kleuren: 15, 29 en 31. Ik bracht de oogschaduws aan op de wenkbrauwen met behulp van een schuin afgesneden platte kwast.

Regenboogwenkbrauw

Ik begon (logischerwijs) met een schone wenkbrauw.

Regenboogwenkbrauw

Bij de aanzet van mijn wenkbrauw bracht ik de roze kleur aan (kleur 29).

Regenboogwenkbrauw

Vervolgens bracht ik op het midden van mijn wenkbrauw de groene kleur aan (kleur 15). Ik zorgde er voor dat de groene en roze kleur in elkaar over lopen.

Regenboogwenkbrauw

Vervolgens bracht ik de blauwe kleur aan (kleur 31) aan het uiteinde van mijn wenkbrauw.

Regenboogwenkbrauw

Dit was het eindresultaat. Vrolijk gekleurde en opvallende wenkbrauwen. Niet heel erg draagbaar, wel ontzettend leuk voor een thema feestje of carnaval.

De rest van mijn make-up heb ik bewust heel rustig gehouden. De wenkbrauwen zijn al opvallen genoeg. Mijn ogen maakte ik op met het Zoeva Cocoa blend palette. Ik bracht op de waterlijn van het bovenste ooglid wat kohlpotlood aan. Ook bracht ik wat mascara aan.
Naast BB cream, corrector, concealer en een matterende poeder, bracht ik een bronskleurige blush aan. Op de lippen bracht ik een neutrale lipgloss van Essence aan.

Dit was de look, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *