Etos color care lipstick Shake it Up

0 0

Recentelijk heeft Etos haar assortiment onder handen genomen. Ook de lipsticks zijn vernieuwd. Ik testte een lipstick van de Color Care lijn uit in de kleur Shake it Up.

De verpakking
Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up

De lipstick zit in een zwarte huls. Op de achterkant staat wat korte informatie en op de voorkant staat het logo van Etos. Het ziet er an sich chique uit, maar toch ben ik niet onder de indruk van de huls. Misschien door de recht-toe recht-aan vorm, misschien door de vreselijk lange dop (ik hou niet van die hele lange doppen). Wat ik wel weet is dat de huls een ongelofelijke stofvanger is.

De lipstick
Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up

De lipstick vind ik er wel erg mooi uitzien. Heel chique dat het Etos logo in de lipstick gedrukt staat. Ook de vorm vind ik heel prettig. De scherpe punt zorgt ervoor dat ik mijn lipstick gemakkelijk aan kan brengen. De kleur van de lipstick is trouwens in het echt veel paarser. Op de foto’s lijkt de lipstick rood, maar dat is hij dus niet. Het lukte mijn camera maar niet om de juiste kleur vast te leggen.

Etos Colour Care lipstick Shake it Up

Deze swatches komen wat meer in de buurt van de daadwerkelijke kleur van de lipstick. Toch vind ik hem in het echt nog steeds paarser en een tikkeltje donkerder. De lipstick is trouwens semi-matte, erg mooi.

Etos Colour Care lipstick Shake it Up Etos Colour Care lipstick Shake it Up

Zo ziet de kleur eruit op mijn lippen. Wederom is de kleur in het echt een tikkeltje paarser. Een prachtige kleur, met een hele mooie finish. De lipstick is romig en zacht en glijdt als boter over de huid en over mijn lippen. Hij voelt prettig aan op de lippen en de eerste uren zelfs wat voedend. Na een uur of 3 vind ik hem langzaam aan wat uitdrogender aanvoelen. De lipstick is goed gepigmenteerd, maar heeft meerdere laagjes nodig om egaal op de lippen te komen. De lipstick geeft in eerste instantie behoorlijk af. Wanneer het eerste laagje van de lippen verdwenen is, geeft hij ook wat minder af. Toch blijft de lipstick enigszins smudgen. Oppassen geblazen dus met het eten van een broodje, want anders zit je lipstick overal.
De lipstick blijft een uur of 3 á 4 mooi op de lippen zitten, daarna heeft hij wel een touch up nodig. Ook na een maaltijd heeft hij een touch up nodig. Hij slijt niet helemaal egaal weg, de binnenkant slijt harder weg dan de buitenranden. Wanneer je een nieuw laagje lipstick aanbrengt is dit verholpen.

Eindoordeel
Ik vind het heel goed van Etos dat zij haar assortiment heeft vernieuwd. De nieuwe lipsticks zien er prima uit en de kleuren zijn divers. Dat kan ik waarderen. De kwaliteit van deze lipstick is ook goed. Semi-matte, voelt prettig aan op de lippen en een goede houdbaarheid. Enige nadeel is dat hij niet geheel egaal slijt, maar dat is met een nieuw laagje lipstick zo verholpen. En dat hij niet helemaal smudgeproof is tijdens het eten. Maar ja, dat zijn veel high end lipsticks ook niet. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: slecht €3,99 kost ‘ie!

Etos lipstick in de kleur Shake it Up kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Etos.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *