Catrice Treasure Trove powder blush

0 0

Catrice brengt regelmatig ontzettend leuke limited edition collecties uit. Deze maand is het de beurt aan de Treasure Trove collectie. Deze collectie bevat o.a. een blush, highlighter, oogschaduwpalette en nagellakken.
Ik werd verliefd op de blush en nam hem mee.

De verpakking
Catrice Treasure Trove Catrice Treasure Trove

De blush zit in een doorzichtig doosje welke is gemaakt van plastic. Het doosje voelt stevig aan. Ik vind het er niet heel mooi uitzien. Ik vind dat doorzichtige plastic er maar goedkoop uitzien. De gouden opdruk op de voorkant vind ik dan wel weer mooi. En wat ik leuk vind is dat je de prachtige blush en haar mooie patroon direct goed ziet zitten.

De blush
Catrice Treasure Trove Catrice Treasure Trove

Hier werd ik verliefd op. Wat een ontzettend leuk patroon en wat een prachtige kleur! Ik word blij van die leuke sterretjes die in de blush gedrukt staan. In deze limited edition zit slechts één blush, welke de naam “Caviar and Champagne” draagt.

Catrice Treasure Trove

De blush heeft een roze kleur met een vleugje perzik kleur er doorheen. De blush is warm van kleur en daarmee vooral mooi voor mensen met een warme ondertoon. Er zit een gouden glitter in de blush, welke je goed terug ziet op de swatch. Op het gezicht valt de gouden glitter nauwelijks op, maar zorgt deze juist voor een hele mooie, warme glans.

Catrice Treasure Trove

Mijn wang zonder product.

Catrice Treasure Trove

Hier draag ik de blush. Een mooie, warme kleur met een subtiele gouden glans.
De blush is goed gepigmenteerd en zacht van structuur, zonder heel poederig te zijn. Doordat de blush zo goed gepigmenteerd is is het handig om enigszins voorzichtig te zijn met het aanbrengen, omdat het anders al snel too much wordt. De inhoud van de blush is 9,18 gram, daar kun je heel lang mee doen.

Catrice Treasure Trove

Zo ziet de blush er full-face uit; een prachtige warme kleur.

Eindoordeel
Deze blush heeft mij positief verrast. Ik nam hem mee vanwege de mooie kleur en het leuke patroon, maar ik had hem verder niet geswatcht. Eenmaal aangebracht bleek hij nog mooier te zijn. Een prachtig warme roze kleur, met een vleugje perzik er doorheen en een mooie gouden glans. De kwaliteit is goed: de blush is goed gepigmenteerd en zacht van structuur. Door de sterke pigmentatie is het handig om iets voorzichtiger te zijn in het aanbrengen. Wanneer je dit bent is de kleur ook mooi op te bouwen. Hou je van warme roze blushtinten met een glans, dan zou ik zeker deze blush bekijken in de winkel.

Catrice Treasure Trove powder blush in de kleur Caviar and Champagne kost €4,59 en is te koop bij Kruidvat gedurende de maand januari 2016.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *