Bobbi Brown corrector in Porcelain Peach

2comments 1

Blauwe kringen onder de ogen, daar heb ik best wel last van. Met een mooie full face look vind ik dat niet zo’n fraai gezicht. Concealers lossen het “probleem” wel een beetje op, maar zijn toch vaak niet helemaal in staat de kringen weg te werken. Tijd voor een nieuw product: de correctors van Bobbi Brown. Vandaag vertel ik je er alles over!

De verpakking
Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach

Om de verpakking van de corrector zit een kartonnen doosje. Op dit doosje staat de belangrijkste informatie, waaronder de ingrediënten.
De corrector is bedoeld om, zoals Bobbi zelf zegt, de extra donkere kringen te verbergen. Dit doe je door eerst de corrector onder je ogen aan te brengen, tegen de wimperrand aan. Het advies is om daarna een creamy concealer over de corrector aan te brengen en het geheel vervolgens af te poederen.

Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach

De corrector zelf zit in een klein zwart doosje, welke is gemaakt van plastic. Het doosje sluit met een kliksysteem en voelt stevig aan. De verpakking is zeer minimalistisch. Zwart met op de voorkant alleen het logo van Bobbi Brown. Op de achterkant zit een sticker met daarop wat basisinformatie. Ik hou van de verpakkingen van Bobbi Brown. Chique, degelijk en simpel.
Aan de binnenkant van de deksel zit trouwens nog een kleine spiegel. Een mooie extra en wat mij betreft ook wel een vereiste gezien de prijs de je voor het product betaald.

De corrector
Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach Bobbi Brown corrector porcelain peach

De onderste foto is genomen met flits. Zelf heb ik de kleur porcelain peach. Een hele lichte kleur, met ietwat roze ondertonen in zich. Ik heb de kleur laten aanmeten bij de Bobbi Brown counter.

Bobbi Brown corrector porcelain peach

Het is een crème product met een dikke en romige structuur. Toch laat hij zich wel goed verdelen over de huid.

Bobbi Brown corrector porcelain peach

Links zie je mijn oog zonder producten, rechts heb ik de corrector onder het oog aangebracht. Je ziet direct dat het rood en blauw onder mijn oog minder is. Wel zie je duidelijk dat het product een stuk lichter is. Dit zorgt voor een verhelderende oogopslag, maar het maakt ook wel duidelijk dat je nog een concealer moet gebruiken om de kleur weer te laten matchen bij de rest van het gezicht. De corrector is puur bedoelt om de donkere kringen en roodheden te verdoezelen, maar kan niet op zichzelf gebruikt worden.

Bobbi Brown corrector porcelain peach

Hier heb ik links geen product onder mijn ogen. Rechts heb ik de corrector aangebracht in combinatie met een BB cream om de kleur te corrigeren. Je ziet de roodheid een stuk minder is, evenals het blauwe. Wat ik wel merk, is dat je de concealer het beste deppend aan kunt brengen, omdat je anders de corrector verschuift (dat zie je nu ook een heel klein beetje bij de binnenkant van mijn oog). De corrector kun je zowel met je vingers, als met een kwastje aanbrengen.
Qua werking merk ik dat hij na een uur of 8 dragen heel lichtjes in de lijntjes trekt. Dit is alleen zichtbaar wanneer ik mijzelf van heel dichtbij in de spiegel bekijk, van een afstandje is het niet zichtbaar. Ik merk dat hij verder goed blijft zitten en niet verschuift. Daarnaast oogt het geheel ook niet cakey.

Bobbi Brown corrector porcelain peach

En zo ziet dit er dan full face uit. Voor de complete look gebruikte ik de volgende producten:

– Urban Decay Primer Potion in Minor Sin
– Morphe 35S palet
Bobbi Brown Telluride eyeshadow palette
Miss Sporty the Miaoww look eyeliner
NYC eyeliner pencil
Pupa Vamp! mascara
Dipbrow Pommade van Anastasia
MAC Mineralize Moisture foundation in NW 13
MAC Pro Longwear concealer in NW20
Catrice Prime and Fine mattifying powder
– Diorskin Nude Shimmer Powder Ambre
MAC Mineralize Skinfinish Soft ’n Gentle
Etos fixing spray
– MAC Can’t get Enough lipstick

Eindoordeel
De corrector van Bobbi Brown is een nieuwe Holy Grail in mijn stash geworden. Hij is een stuk sterker dan een concealer en weet daardoor mijn oneffenheden onder het oog een stuk beter te verbergen. De meeste mensen zullen een product als dit totaal niet nodig hebben. Heb je echter last van donkere kringen die je met een concealer maar moeilijk verdoezeld krijgt, dan zou dit product wel eens een uitkomst voor je kunnen zijn. Het is niet goedkoop, maar zelf zelf vind ik hem zeker de kosten waard.

Bobbi Brown corrector is verkrijgbaar in 16 kleurtinten en kost €28,50. Hij is verkrijgbaar bij de Douglas en Bijenkorf filialen met een Bobbi Brown counter. Ook is hij online verkrijgbaar bij Douglas en Bijenkorf.

2 Comments
 • Lyanne
  januari 4, 2016

  Echt heel erg mooi! :) Zou zeker ook iets voor mij kunnen zijn. Vooral na een nachtje met iets minder slaap, haha!

  • Beauty Charm
   januari 8, 2016

   Haha, daarvoor kan het inderdaad ook heel handig zijn 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *