Anastasia Dipbrow Pomade in Caramel

0 0

De Dipbrows van Anastasia zijn door veel beautybloggers geliefd. Toen laatst de VIP night bij Douglas was en je op de meeste producten 25% korting kreeg, besloot ik om een potje Dipbrow te kopen. Ik liet mij adviseren en kwam bij de kleur Caramel uit. Inmiddels heb ik hem goed getest: is hij de populariteit waard?

De verpakking
Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel

De Dipbrow zit allereerst verpakt in een kartonnen verpakking. Die ziet er chique uit!

Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel

Op de kartonnen verpakking staat de belangrijkste informatie over het product. Het product belooft water- en smudgeproof te zijn en zou perfect zijn voor de vette huid.

Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel

Het product zelf zit in een glazen potje met een zwarte dop. Op de dop staat in rosé goud het logo van Anastasia. Op het glas staat “Anastasia Beverly Hills”. Het potje is niet heel groot en behoorlijk misleidend voor wat betreft de inhoud. Er zit namelijk alleen product in het gedeelte waar je de dop op het potje schroeft. De gehele onderkant die je op de foto ziet, is van glas.

Swatches
Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel

De kleur Caramel is een warme, medium bruine kleur met een rossige ondertoon. Het is een kleur die goed zal passen bij roodharige mensen.
Op de swatch foto is de foto links zonder flits (in natuurlijk daglicht) en rechts met flits. De Dipbrow is zeer sterk gepigmenteerd en perfect mat. De substantie is romig en doet mij een beetje denken aan een dikke mousse. Het product is geurloos.

Anastasia Dipbrow Pomade caramel

Hier het product op de wenkbrauwen. Werken met de Dipbrow is wennen vind ik. Doordat het product zo sterk gepigmenteerd is, moet je met enige voorzichtigheid te werk gaan. Sommige mensen adviseren om eerst de kwast met product op je hand af te vegen, alvorens het product op de wenkbrauwen aan te brengen. Dit geeft een luchtiger effect. wanneer je het product direct op de wenkbrauwen aanbrengt, kan dit was massief ogen.
Toch breng ik zelf wel het product direct op de wenkbrauw aan. Ik wil namelijk niet alleen de wenkbrauwen opvullen, maar ook de kleur corrigeren. Persoonlijk vind ik het bij mijzelf niet te massief ogen, maar juist een heel mooi, zacht en natuurlijk effect geven.
Nog een reden waarom je voorzichtig te werk moet gaan, is omdat het product erg snel opdroogt en vervolgens muur vast zit. Foutjes moet je direct verbeteren door het weg te vegen, of corrigeren met een wattenstaafje met make-up remover.
Ik moest hier zelf in het begin erg aan wennen. Wanneer je met een poeder of potlood werkt, kunnen foutjes gemakkelijk verbeterd worden, dat is met de Dipbrow toch wel een stukje lastiger. Maar wanneer de wenkbrauwen eenmaal bijgetekend zijn is het effect, vind ik, prachtig. Daarnaast blijft dit spul zitten als een huis én blijven mijn wenkbrauwen de gehele dag in model zitten. Toch wordt de Dipbrow niet hard op de wenkbrauwen. Het is even oefenen en het kost je een paar minuten meer tijd in de ochtend, maar dat is het mij meer dan waard voor het effect dat ik met de Dipbrow creëer.
Een douchebeurt overleeft de dipbrow trouwens niet, maar een paar spetjes regen wel. Daarnaast heb je een oogmake-up remover nodig om de Dipbrow van de wenkbrauwen te krijgen.

Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel Anastasia Dipbrow Pomade caramel

Hierboven een aantal looks waarin ik mijn wenkbrauwen heb bijgetekend met de Dipbrow.

Eindoordeel
Wat een ontzettend fijn spul is de Dipbrow! Het is even oefenen en het kost iets meer tijd in de ochtend omdat je met enig beleid te werk moet gaan, maar dan heb je ook wel wat. Namelijk: wenkbrauwen die de hele dag voorzien zijn van een prachtige kleur en top in model blijven zitten. Het effect vind ik ook nog eens heel mooi. De Dipbrow is niet goedkoop, maar hij is wel zuinig in gebruik. Dit compenseert de prijs iets. Daarnaast vind ik dat hij zijn prijs dubbel en dwars waard is, simpelweg omdat de kwaliteit mijn inziens super is. Ik vind hem de populariteit zeker waard! Ten slotte is de Dipbrow verkrijgbaar in 11 kleurtinten wat best veel is. Daardoor zal er voor bijna iedereen wel een passende kleur in het assortiment zitten.

Anastasia Dipbrow Pomade is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost €29,95 en is o.a. te koop bij Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *