Plog 12-12-2015: I love beauty event

2comments 0

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn zusje naar het “I love beauty” event van miss lipgloss. Ik besloot de dag vast te leggen in foto’s voor een plog!

Plog 12-12-2015

We waren al vroeg aanwezig, rond half 11 ’s ochtends. De deuren zouden open gaan om 11 uur. We waren bewust wat vroeger, de kaartverkoop voor de workshops in de ochtend/begin middag startte al o 11 uur. Vorig jaar was ik ook op het I love beauty event en omdat we toen niet snel genoeg binnen was voor de ticketverkoop van de workshops, mistte we alle leuke workshops. Dit jaar wilde ik dat anders aanpakken.
Toen de deuren open gingen, ging mijn zusje snel naar de ticketverkoop. En niet zonder succes: ze scoorde tickets voor de strobing workshop en voor de perfect brow workshop.

Plog 12-12-2015 Plog 12-12-2015

Na het scoren van de tickets zijn we rond gaan lopen over de beurs. Hier viel het op de meeste plekken nog wel mee met de drukte, veel mensen stonden ook nog in de rij voor de ticketverkoop. Bij de Boozyshop was het echter afgeladen. We besloten daar op een later tijdstip naar terug te gaan.

Plog 12-12-2015

De eerste workshop (strobing) was al om 12 uur. We besloten om een broodje te eten voor de workshop. Ik nam een broodje tonijnsalade en een bosvruchtensmoothie. Beide smaakten heerlijk!

Plog 12-12-2015

We keken tijdens de lunch uit op het podium (niet dat er iets op gebeurde op dat moment). Ik vond het handig dat ze ook stoelen voor het podium hadden neergezet.

IMG_3983a

Op naar de workshop strobing! Het was een heel interessante workshop waarin veel werd verteld over shapen en highlighten. Wat ik jammer vond was dat we niet zelf aan de slag gingen. Kijken naar iemand anders is toch anders dan het zelf doen. Ook was het geluid in de ruimte niet optimaal, elke keer piepte de microfoon heel hard.

Plog 12-12-2015

Na de workshop zijn we verder de beurs overgegaan. Het was behoorlijk druk! Van sommige stands had ik het idee dat ze wel meer ruimte konden gebruiken. Kijk bijvoorbeeld naar deze Anastasia stand. En wat dacht je van de Boozyshop stand, daar stond continu een lange rij en doordat de stand niet zo veel ruimte had, was het dringen geblazen en filevorming. Echt rustig kijken was er daardoor niet bij. Ik begreep van hen dat ze niet meer ruimte konden krijgen dit jaar. Hopelijk is dat volgend jaar anders, zodat je beter bij alle producten kunt bekijken. Toch heb ik er gelukkig mijn slag kunnen slaan :)

Plog 12-12-2015

Xelly was aanwezig op het event om haar boek te signeren.

Plog 12-12-2015

En ook Serena was aanwezig, met haar prachtige flowerwall!
Daarna hebben we nog geprobeerd om tickets te scoren voor de middagworkshops, maar het was zo druk en we stonden zo ver achterin in de rij dat we besloten om dit maar niet te doen.

Plog 12-12-2015

Om 2 uur was het tijd voor de perfect brow by Anastasia workshop. Ontzettend interessant. Helaas begon de workshop later omdat de workshop ervoor uitliep, maar moesten we wel weer op tijd stoppen omdat de volgende groep al klaar stond. Daardoor moesten we op het einde ineens haasten. Ik merkte dat 45 minuten ook net te kort was (en dit werd dus nog korter), mensen hadden best wel wat vragen en er liepen maar 2 mensen rond om te helpen (op 24 deelnemers). Zo waren er al aardig wat mensen die hulp nodig hadden bij de kleurbepaling. Deze mensen konden niet beginnen tot hun vragen beantwoord waren. Je wilt immers niet met de verkeerde kleur op je wenkbrauwen rondlopen. Wat mij betreft had het handiger geweest als er meer artists waren om te helpen. Desalniettemin vond ik het een hele leerzame workshop!

Plog 12-12-2015

Omdat we inmiddels alles op de beurs hadden gezien, besloten we nog even naar Hoog Catharijne en de binnenstad te gaan. Wat ziet het er toch gezellig uit zo versierd!

Plog 12-12-2015

Natuurlijk kon een bezoek aan de Douglas in de binnenstad niet ontbreken. Mijn zusje wilde graag naar MAC en ik wilde de nieuwe Bobbi Brown counter bekijken. Omdat ik positieve verhalen over de corrector van Bobbi hoorde en ik best wel last heb van blauwe kringen onder mijn ogen, wilde ik deze corrector graag eens proberen. Hier werd de corrector bij mij aangebracht. Ik vond het resultaat heel mooi! Ook bracht ze foundation en een blush aan. En die blush… daar ben ik verliefd op geworden. Hij was zo mooi! Het was de Illuminating bronzing powder in antgua. Deze is direct toegevoegd aan mijn wishlist.

Plog 12-12-2015

Bij de Etos kwam ik deze grappige Minion snoepjes tegen.

Plog 12-12-2015

Daarna was het tijd voor avondeten en natuurlijk werd dit sushi! Hasekura deed mee met de AH & Iens actie (2e diner gratis) en zat ook nog eens vlak naast de jaarbeurs. Ideaal dus. Ik had van verschillende mensen positieve verhalen gehoord. Dat hij zelfs beter zou zijn dat de Shizen (mijn favoriet).

Plog 12-12-2015

Helaas vond ik het tegenvallen. Ze hadden wel hele lekkere soorten sushi, ook andere dan dat ze bij Shizen hebben. Vooral de sushi met tonijnsalade vond ik een lekkere aanvulling. De vis smaakte vers, dat was ook positief. Maar de rijst in de sushi’s vond ik niet zo lekker. Deze was erg plakkerig en kleverig en dit deed voor mij af aan de smaak van de sushi. In andere sushi restaurants heb ik de rijst nog niet zo meegemaakt.

Plog 12-12-2015

Als toetje namen we een dame blanche. Toetjes zaten niet bij de prijs inbegrepen. Ook dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. De dame blanche smaakte overigens wel heel goed.

Plog 12-12-2015

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, na een gezellige en zeer geslaagde dag. Dit is de “buit”. De lipgloss (en sleutelhanger) van Anastasia kregen we na de workshop en de oogschaduw van Freedom kreeg ik bij de Booyshop omdat ik voor meer dan €30 kocht. De grote doos van Morphe, daar zit een groot oogschaduwpalette in met allerlei prachtige kleuren. Reviews volgen!

2 Comments
  • Lyanne
    december 14, 2015

    Leuk om te lezen! Ik had zelf ook graag net het ´I love beauty event´ gewild, maar had geen liefhebbers die mee wilden, haha. Ik vind Shizen ook nog altijd beter dan Hasekura! Patries niet he.. 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *