Kerstmis TAG

2comments 0

Het is vandaag 2e kerstdag! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne 1e kerstdag gehad en gaat de 2e kerstdag net zo leuk worden. Ik ben vrij deze twee kerstdagen, heerlijk. Het leek mij toepasselijk om op deze dag de kerstmis TAG met jullie te delen :)

Wat is je favoriete kerstliedje?
Niet origineel, maar “All I want for Christmas” van Mariah Carey en “Last Christmas” van Wham zijn toch wel mijn favoriete kerstliedjes. Zodra die liedjes op de radio komen begint bij mij het kerstgevoel.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik ben niet per se van de kerstfilms, toch zijn er wel een aantal die ik leuk vind: The Polar Express , Love actually en Frozen bijvoorbeeld.

Wat staat er boven aan op je kerstverlanglijstje?
Ik vind een gezellige kerst het allerbelangrijkste. Goed gezelschap en lekker eten, daar word ik blij van.

Kerstmis TAG

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Glitter! Ik ben gek op glitter op de ogen met kerst. Daarnaast mag de ooglook van mij wel wat heftiger zijn aangezet. Een rode lipstick of een mooie bruine lipstick vind ik ook perfect voor de kerst. Liefst een matte, dat is wat makkelijker met de hapjes en het eten :)
Voor eerste kerstdag heb ik de onderstaande look met het Morphe palette gemaakt. Groen leek mij wel toepasselijk zo voor eerste kerstdag.

Kerstmis TAG

Wat is je favoriete kersteten?
Ik vind kerststol altijd heerlijk. Helaas wordt het hier thuis niet zo goed gegeten, maar dit jaar verkochten ze bij de Albert Heijn ook gesneden feeststol, met een aantal plakjes. Deze heb gekocht voor bij het kerstontbijt, echt perfect. Daarnaast is voor mij kerst niet compleet zonder het familie “slaatje”. Dit is een salade op basis van aardappel die elk jaar met kerst gemaakt wordt binnen mijn familie. Ik ben er mee groot gebracht en deze heerlijke salade is qua eten altijd een hoogtepunt voor mij tijdens de kerstdagen.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Dit hangt volledig af van wat ik ga doen. Ga ik uit eten, dan vind ik het leuk om er chique uit te zien. Bijvoorbeeld met een jurk of rok. Liefst ook een beetje een glamour outfit. Wanneer ik kerst bij familie of thuis vier, of wanneer ik aan het werk ben, dan vind ik het belangrijk dat een outfit ook comfortabel is. Dit kan een jurkje of rokje zijn, maar bijvoorbeeld ook een mooi vest/of top op een mooie spijkerbroek.

Kerstmis TAG

Speel liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?
Binnen met een kop chocomel, zonder twijfel. Ik hou niet (zo) van sneeuw. Ik vind een dik pak sneeuw er prachtig uitzien, maar ik vind het alles behalve praktisch. Het is koud, het wordt glad, wanneer het wegsmelt wordt het één grote vieze smurrie boel. Nee hoor, van mij hoeft het allemaal niet.

Kerstmis TAG

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
’s Ochtends lekker uitslapen en rustig aan opstarten. Ontbijten met lekker broodjes, kerststol en een sapje. Daarna mijzelf rustig aan optutten. ’s Middags of ’s avonds dan kerst vieren met familie incl. lekker eten.

Wat doe je met kerst dit jaar?
Beide kerstdagen ga ik gourmetten met familie. 1e kerstdag hebben we ook gevierd met cadeautjes.

Kerstmis TAG

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Een neppe. Ik heb niet zo veel met echte kerstbomen. Ik vind ze vaak minder mooi gevuld en niet zo symmetrisch. Een neppe kerstboom daarentegen is over het algemeen perfect symmetrisch. Daarnaast vind ik een neppe kerstboom veel praktischer: het geeft geen zooi, het is veilig(er) voor de katten (immers, naalden zijn giftig) en je hoeft er niet ieder jaar op uit om een nieuwe kerstboom te kopen.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Allereerst natuurlijk lampjes. Daarnaast heb ik zilveren slingers hangen. De ballen zijn zilver en rood, met en zonder glitter. Deze hebben wij al jaren.

Kerstmis TAG

Dit was de TAG, ik wens jullie allemaal een hele fijne 2e kerstdag!

2 Comments
 • Vika
  december 26, 2015

  Merry X-mas! Wat een PRACHTIGE look heb je gemaakt, die groene oogschaduw staat je goed!

  • Beauty Charm
   december 27, 2015

   Dankjewel Vika! Ik vind het wel een toepasselijke ooglook zo met kerst :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *