HerStyler Stijltang in purple leopard

0 0

Regelmatig hebben ze stijltangen van HerStyler voor een zacht prijsje bij de Etos liggen. Mijn zusje nam er recentelijk eentje voor maar €10 mee in de kleur purple leopard. Nu liggen ze bij de Etos te koop voor €15. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt, kan een stijltang die zo goedkoop is wel goed zijn? We testte het uit!

De stijltang
Herstyler stijltang Herstyler stijltang

De stijltang zit in een paarse doos met pantervlekjes. Lekker kitsch, voor een stijltang kan ik dit wel waarderen. Ze hebben de stijltangen trouwens in meerdere dierenprintjes te koop.
Op de achterkant staat informatie over de stijltang. De platen zijn gemaakt van titanium en worden 440°Fahrenheit warm. Omgerekend is dit ongeveer 226°Celsius.

Herstyler stijltang

De stijltang zelf heeft dezelfde print als de doos. Ik vind het er erg vrolijk uitzien. Op de zijkant staat het merklogo afgebeeld.

Herstyler stijltang

De titanium platen. Volgens HerStyler is deze tang ook uitstekend geschikt om krullen mee te maken.

Herstyler stijltang

De tang heeft alleen een aan en uit knop. De temperatuur is niet instelbaar.

De test
Herstyler stijltang Herstyler stijltang

Zo zag mijn haar er voor het stijlen uit. Een lichte slag en behoorlijk warrig.

Herstyler stijltang Herstyler stijltang Herstyler stijltang Herstyler stijltang

En zo ziet mijn haar eruit na het stijlen. Wow, wat een verschil! De stijltang verwarmde snel en werkte perfect. Moeiteloos maakte hij mijn haar stijl. Mijn haar ziet er direct glanzender én gezonder uit. Hij was prettig in gebruik en lag lekker in de hand.

HerStyler stijltang

Hier nog even het verschil naast elkaar. Ziet er goed uit hè?

Eindoordeel
Wat een fijne stijltang voor een zachte prijs. Hij wordt snel warm en doet zijn werk gewoonweg goed. Het enige wat jammer is, is dat je de temperatuur niet zelf kunt instellen. Dat is echter ook het enige minpunt, verder vind ik hem gewoonweg goed, zeker gezien de lage prijs die je er voor betaald. Op dit moment ligt hij voor €15 te koop bij Etos (in verschillende patronen). Verder zijn de producten van HerStyler te koop bij verschillende webshops, waarbij het mij opvalt dat de prijzen sterk variëren. Zo kost een Titanium stijltang met Animal Print in de webshop van HerStyler zelf €76. Een behoorlijk prijsverschil dus. Misschien dat er wel wat verschillen tussen de modellen zitten, maar voor €60 prijsverschil zou ik aanraden om naar de Etos te gaan.

HerStyler stijltangen zijn momenteel bij Etos te koop voor €15.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *