Everyday look herfst 2015

In de loop der tijd heb ik een aantal producten ontdekt die favoriet zijn en die ik vrijwel elke dag gebruik. Vandaag laat ik zien hoe mijn dagelijkse look eruit ziet.

Everyday look herfst 2015

Zo ziet mijn dagelijkse look er op dit moment uit. Als ik even geen inspiratie heb, of gewoonweg snel klaar moet zijn, dan maak ik deze look. Hij is niet heel ingewikkeld, maar toch verzorgd.

Everyday look herfst 2015

Dit zijn de producten die ik voor mijn ogen gebruik. De Urban Decay eyeshadow Primer vind ik ontzettend fijn. Ik heb hem in de kleur Minor Sin, welke een glitter bevat. Ondanks deze glitter blijven matte oogschaduws mooi mat. Binnenkort verschijnt er een review van deze oogschaduwbasis op mijn blog.
Mijn favoriete dagelijkse palet is zonder twijfel het Bobbi Brown Telluride palette. Vooral de roze matte kleur en de paarse glitterkleur gebruik ik graag. En de bruine matte kleur. Deze is echt top.

Bobbi Brown Telluride Eye Palette

Hier zie je de kleuren van het palette wat beter. Voor de onderstaande ooglook gebruikte ik de volgende kleuren: de witte kleur als basis (1e kleur), de matte roze kleur (6e kleur) op het bewegend ooglid. De glitterende paarse kleur (5e kleur) in de arcadeboog en onder het oog. De matte bruine kleur (7e kleur) gebruikt ik in de buitenste ooghoek, zowel boven als onder het oog. Ook gebruik ik deze kleur om een lijntje langs mijn bovenste wimperrand te zetten.Ten slotte bracht ik de witte glitterende kleur (4e kleur) aan in het midden van het bovenste ooglid.

Everyday look herfst 2015

Zo ziet de ooglook er dan uit. Het geheel maak ik dan af met de Max Factor Master Piece Transform mascara, welke ik momenteel in de kleur zwart heb.

Everyday look herfst 2015

Op mijn gezicht gebruik ik als basis de BB cream van Olaz en een concealer van MAC. Ik gebruik momenteel bewust even geen primer, om mijn huid wat meer rust te geven. Ik merk dat mijn make-up zonder primer ook best goed blijft zitten, in ieder geval op normale dagen.

Everyday look herfst 2015

De blush die ik bij mijn everyday look gebruik is de Creme Puff blush van Max Factor in de kleur Seductive Pink. Een fijne blush, die een mooie kleur aan mijn gezicht geeft. Qua highlighter is MAC Soft & Gentle momenteel favoriet. Deze maakt het geheel net wat minder roze. Mijn hele gezicht poeder ik af met een beetje Mattifying Powder van Catrice.

Everyday look herfst 2015

Voor mijn wenkbrauwen heb ik bij deze look het kitje van Benefit gebruikt (Brow Zings). Ik gebruik of dit kitje, of het wenkbrauwpotlood van MAC in de kleur Redhead.

Everyday look herfst 2015

Wanneer ik al mijn make-up heb aangebracht breng ik een fixing spray aan. Ik gebruik die van Etos, welke ik erg fijn vind.

Everyday look herfst 2015

Natuurlijk kan een lipstick niet ontbreken. Qua dagelijkse lipstick is MAC Taupe op dit moment zonder twijfel mijn favoriet. De kleur vind ik prachtig en hij is erg fijn in gebruik. Ook heeft hij een lange houdbaarheid.

Everyday look herfst 2015

Dit is dan het totaalplaatje. Een draagbare look die wat mij betreft toch een beetje een smokey effect heeft dankzij de oogschaduw. Wat mij betreft perfect passend bij de herfst!

2 Comments
 • Lyanne
  december 10, 2015

  Super mooi! Hier kan ik inspiratie uithalen :)

  • Beauty Charm
   december 10, 2015

   Dankjewel Lyanne! Ik ben benieuwd naar de geïnspireerde look :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *