Mijn collectie sjaals

0 0

Sjaals, ik ben er dol op. Ik vind ze ontzettend fijn zitten: lekker warm en ze geven mij een veilig gevoel. Daarnaast kun je een ietwat saaie outfit opleuken met een mooie sjaal. Dat laatste is met mijn werk zeker handig. Het heeft geen nut om op de groep in de meest modieuze outfits rond te lopen, maar een leuke sjaal kan altijd wel.
Ik draag vrijwel elke dag wel een sjaal. Tenzij het heel warm is of het echt niet matcht bij de outfit. Maar zelfs dan heb ik een sjaal bij mij voor als ik het toch koud krijg.
Het leek mij leuk om vandaag mijn collectie sjaals met jullie te delen.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Met deze sjaals is mijn liefde voor colsjaals begonnen. Dit was mijn eerste colsjaal. Ik kocht hem een jaar of 5 geleden bij de Hema voor €5. Sindsdien koop ik zelf eigenlijk alleen nog maar colsjaals. Die vind ik veruit het fijnst zitten.
De sjaal is ietwat saai met zijn grijze kleur, maar daardoor past hij vrijwel overal bij. Een sjaal die vrijwel altijd kan en lekker warm is.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Niet veel later kocht ik deze sjaal. Ik zag hem bij de Shoeby en hij was iets van 7 euro. De sjaal is licht-beige. De kleur op de bovenste foto is gelijk aan de kleur van de sjaal. Ook dit is een colsjaal, gemaakt van hele zachte stof. Hij is niet per se heel warm, maar zit wel heerlijk zacht.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Wederom een jaar of 5 geleden kwam ik op een kerstmarkt in Vianen deze colsjaal tegen. Ik ben gek op pantervlekjes en toen ik hem zag was ik direct verliefd. Dit is toch wel een van mijn lievelingssjaals. Ik ben gek op de warme, bruine kleuren die de sjaal heeft en ik vind dat hij mij doet laten stralen. De sjaal is gemaakt van dunne stof en daardoor niet heel warm. Daardoor is hij ook goed geschikt in het voor en najaar en zelfs op de koudere zomerdagen. Overigens draag ik hem ook gewoon in de winter. Deze sjaal kostte iets van €10.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Een aantal jaar geleden heb ik, op mijn vorige werk, deze sjaal voor mijn verjaardag cadeau gekregen. Weer een colsjaal, een hele warme wollen. Deze is vooral in de winter erg fijn. De kleur was wat lastig vast te leggen. In het echt is hoe nog iets groener dan op de foto’s.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Deze sjaal heb ik 2 jaar geleden voor mijn eerste moederdag gekregen. Dit is de enige sjaal in mijn collectie die geen colsjaal is. Deze sjaal met bloemetjes en veel roze is door de dunne stof een perfecte sjaal voor in het voor en najaar. De sjaal is eigenlijk een vierkante doek. Handig, want daardoor kun je hem op meerdere manieren dragen.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Deze sjaal kocht ik van de zomer bij de Marko. Normaal kostte hij iets van €15, maar nu betaalde ik er maar iets van €2,30 voor! Voor zo weinig geld kon ik hem niet laten liggen. Daarnaast vond ik de groene kleur mij verrassend goed staan. Wederom niet een hele dikke sjaal, maar wel een heel fijne.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Deze colsjaal kocht ik een paar maanden geleden bij de Hema. Hij was rond de €13. Ik zocht een zwarte sjaal, omdat ik merkte dat de grijze sjaal niet bij iedere outfit even leuk stond, ondanks dat hij heel neutraal is. Zeker bij bepaalde grijze outfits (waarbij de opvallendere sjaals ook niet passen), staat een grijze sjaal niet altijd even mooi. Tijd dus voor een neutrale zwarte sjaal. Hoewel deze sjaal niet helemaal zwart is, past hij bij vrijwel alle outfits. Deze sjaal is lekker dik en zit lekker warm.

Mijn favoriete sjaals Mijn favoriete sjaals

Dit is mijn laatste aanwinst en wat ben ik toch ontzettend blij met deze colsjaal. Ik zag hem in de H&M, maar met zijn €15 vond ik hem niet heel goedkoop. Daarnaast vond ik dat ik al genoeg sjaals had, dus ik liet hem liggen. Daar had ik dus spijt van als haren op mijn hoofd. De sjaal bleef een week lang door mijn hoofd spoken. Als iets zó sterk in mijn hoofd blijft zitten dan weet ik dat ik het écht heel graag wil hebben. Daarnaast is een mooie sjaal eigenlijk nooit een slechte koop voor mij, daar ik praktisch in mijn sjaals woon.
Omdat ik hem online niet kon vinden ben ik  op de gok naar een H&M filiaal gegaan (een ander filiaal dan waar ik hem had gezien, dit i.v.m. de bereikbaarheid) en wauw, wat had ik een mazzel: de sjaals waren net binnengekomen! Ik vind de print van deze sjaal ontzettend leuk en hij zit héérlijk. Hij is lekker zacht en lekker groot. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend warm. Ik ben blij dat ik deze sjaal alsnog gekocht heb.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Dragen jullie ook graag sjaals?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *