Bobbi Brown Art Stick Cherrywood

0 0

Na veel positieve verhalen gelezen te hebben over de Art Sticks van Bobbi Brown, wilde ik er graag eentje aan mijn stash toevoegen. Ik kwam uit op de kleur Cherrywood. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze Art Stick vind en ik kan alvast verklappen dat het voor mij een teleurstelling is…

De verpakking
Bobbi Brown Artstick Cherrywood Bobbi Brown Artstick Cherrywood Bobbi Brown Artstick Cherrywood

De Art Stick zit verpakt in een kartonnen doosje, waarop de belangrijkste informatie staat. Het doosje is in stijl van Bobbi Brown: zwart, glanzend en strak met witte letters.

Bobbi Brown Artstick Cherrywood

Wanneer je het doosje open maakt, komt er een potlood en een puntenslijper tevoorschijn. Doordat het potlood vrij dik is, kun je niet met iedere puntenslijper dit potlood slijpen. Ik vind het netjes dat Bobbi er zelf direct een puntenslijper bij stopt.

De Art Stick
Bobbi Brown Artstick Cherrywood Bobbi Brown Artstick Cherrywood

Het potlood is rustig en simpel vormgegeven. Zwart, met aan het uiteinde een strook in de kleur van het potlood. Handig, als je meerdere Art Sticks hebt zie je in één oogopslag welke kleur je pakt. Ik vind de vormgeving mooi. De dop zit trouwens stevig op het potlood. Ik heb hem meerdere malen meegenomen in mijn tas en tot nog toe ging dit goed.

Bobbi Brown Artstick Cherrywood

De punt van het potlood is goed scherp te slijpen, waardoor je heel precies kunt werken. Dit vind ik prettig.

Swatches
Bobbi Brown Artstick Cherrywood

Cherrywood heeft een vrij donkere, warme rode kleur. Bobbi omschrijft de kleur als een diepe wijnkleur. Ikzelf vind hem ietwat roder.

Bobbi Brown Artstick Cherrywood

Op de vorige swatch foto kon je het al zien en ook op deze foto’s kun je het goed zien: de kleur is vrij sheer. Daarnaast is het lastig om deze kleur egaal aan te brengen, daar hij glijdt. Wel vind ik de kleur erg mooi en door het sheer effect is hij ook draagbaar. Dekkend, zoals Bobbi zelf zegt dat haar Art Sticks zijn, zou ik hem zeker niet willen noemen.

Wat maakt nu dat ik zo teleurgesteld ben in dit potlood? Naast dat de dekking mij tegenvalt en het product lastig egaal aan te brengen is, heeft de stick een korte houdbaarheid op de lippen en trekt hij ongelofelijk in de lijntjes. Hij blijft maar een uur of 2 op de lippen zitten en een hapje overleeft hij niet. Wel laat hij een stain achter en wanneer je je vinger even over deze stain haalt, is het product wat in de lijntjes is getrokken makkelijk over je lippen te verdelen waardoor de kleur er weer egaal uit komt te zien. Voor een prijs van €27 had ik meer verwacht van dit potlood. Wat wel fijn is, is dat hij heel romig is en prettig op de lippen aanvoelt.

Bobbi Brown Artstick Cherrywood

Zo ziet Cherrywood er full face uit. Ik maakte de look met de volgende producten:

Urban Decay Primer Potion in Minor Sin
Bobbi Brown Telluride eyeshadow palette
Etos Mattifying Primer
MAC Pro Longwear concealer in NW20
Olaz Essentials Complete BB Cream Touch of Foundation
MAC Velux Brow Liner in Redhead
Catrice Prime and Fine mattifying powder
Max Factor Creme Puff blush Seductive Pink
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Eindoordeel
Ik vind het ontzettend jammer om te moeten zeggen, maar wat een teleurstelling vind ik deze Art Stick. Dat zit hem met name in deze dingen: lastig egaal aan te brengen, korte houdbaarheid en trekt enorm in de lijntjes. Voor €27 had ik meer verwacht. Misschien dat de andere Art Sticks beter zijn, maar deze kleur zou ik overslaan als je opzoek bent naar een Art Stick.

Bobbi Brown Art Stick in de kleur Cherrywood kost €27 en is verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters in enkele Douglas en Bijenkorf filialen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *