All I want for… mijn beauty wishlist

0 0

Dat ik gek ben op make-up is inmiddels denk ik wel duidelijk. Ondanks dat ik een aantal fijne basisproducten heb, heb ik toch nog wel een aantal dingen op mijn wishlist staan. Gewoon, omdat ik het zo leuk vind om af en toe af te kunnen wisselen. En natuurlijk ook omdat merken toch steeds met mooie, nieuwe producten komen. Nu Sinterklaas en Kerst steeds dichterbij komt, leek het mij leuk om mijn beauty wishlist te delen!

All I want 1

Allereerst heb ik het Zoeva Cocoa Blend palette op mijn lijstje staan. Ik heb dit palette al sinds de release op mijn wishlist staan. Ik vind de kleuren prachtig en heel goed bij mij passen. Daarnaast hoor ik veel positieve verhalen over dit palette. Vooral de kwaliteit zou heel goed moeten zijn. (€18,95).
Ook heb ik de Ubran Decay Primer Potion in Minor Sin op mijn lijstje staan. Ik gebruik al een hele tijd de oogschaduwbasis van Catrice en hoewel hij zijn werk prima doet, houdt hij het niet altijd even goed voel op hele lange en/of stressvolle dagen. Ik ben benieuwd of UD dat wel kan. Daarnaast spreek de mooie glans in Sin mij aan. (€19,60).
Een highlighter van Becca cosmetics zou ik ook graag aan mijn stash willen toevoegen. De laatste tijd wordt er veel over de highlighters van Becca cosmetics geschreven. Hoewel ik de verpakking helemaal niet zo mooi vind, vind het product zelf wel prachtig. Ik ben gek op glans op mijn jukbeenderen, dus een mooie highlighter om mijn collectie uit te breiden komt altijd van pas. (±€43).
De lip primer van Kiko. Ook deze heb ik al een hele tijd op mijn lijst. Het schijnt een fijne primer te zijn die ook nog eens ervoor zorgt dat de kleur van de lipstick mooier uitkomt. Ik zou dit graag zelf eens testen. Hij is daarnaast ook nog eens vrij goedkoop, wat mij helemaal nieuwsgierig maakt. (€5,90).

All I want 2

Emozione van Salvatore Ferragamo heb ik ook al een tijd op mijn wishlist. Dit parfum rook ik voor het eerst nadat ik een sample van de Douglas had meegekregen. In eerste instantie deed het parfum mij niet zo veel, maar naarmate de dag vorderde, werd ik steeds verliefder op deze geur. Inmiddels heb ik al enkele samples versleten en wordt het eigenlijk eens tijd voor een full-size fles. Alleen die prijs… (€58 voor 30ml).
Een Dior lipstick staat ook op mijn lijstje. Ik heb nog geen lipstick van dit merk in mijn bezit, maar naar aanleiding van positieve verhalen ben ik er wel erg nieuwsgierig naar. Vooral de kleur Continental (van de herfstcollectie) lijkt mij prachtig. (€37).
Ook een MAC mineralize blush in de kleur Dainty of Gentle zou ik erg graag aan mijn stash willen toevoegen. (€22,50).
Een lipstick van Bobbi Brown zou ik ook graag eens proberen. Ik heb een Art Stick die mij helaas tegenvalt (daar komt nog een review van binnenkort) en ik ben benieuwd of de lipsticks mij beter kunnen bekoren. Misschien een mooie uit de kerstcollectie? Tegenwoordig hebben ze ook een counter in de Douglas in Utrecht, misschien binnenkort maar eens daar kijken. (€27).

All I want 3

Natuurlijk kan de Kat von D tattoo liner in Black Trooper niet aan mijn lijstje ontbreken. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar deze eyeliner. Ik lees heel veel positieve verhalen, maar toch ook wel enkele kritische. (±€18).
De Guerlain Enchanted Snowflakes Meteorites Light-Enchanching Powder heeft een prachtige verpakking en alleen al daarom zou ik dit pareltje aan mijn stash willen toevoegen. Daarnaast zou het poeder een prachtig effect geven op het gezicht: het laat het gezicht stralen. Niet alleen de verpakking is mooi, ook de inhoud is een plaatje om te zien. (€67).
Nog een product van Guerlain: Rouge G Merveilleux Rose lipstick. Wederom een pareltje van een verpakking, en daarnaast een prachtige warme, roze kleur. Niet te heftig, maar juist vrij neutraal en draagbaar. (€47).
Als laatste geen make-up product, maar wel iets wat met make-up te maken heeft, namelijk het boek Face Paint van Lisa Eldridge. Niet een boek over hoe je make-up moet aanbrengen, maar een boek over de geschiedenis en achtergrond van make-up. Dit lijkt mij een ontzettend interessant en leerzaam boek. (€23).

Dit zijn voor nu de dingen die op mijn lijstje staan en als ik het zo bekijk zijn het best veel dingen, haha. Ook zijn het voornamelijk high end merken. Goedkope producten koop ik sneller, bij dure producten denk ik toch wel goed na alvorens ik iets koop, anders vind ik het zonde van mijn geld. Niet alleen als ik het zelf koop, ook als ik het krijg vind ik het belangrijk dat de kleur mij iig goed staat en ik met het product uit de voeten kan.
Ik ben benieuwd of ik mijn stash met een aantal van deze producten kan uitbreiden. Hebben jullie nog mooie producten op je verlanglijstje staan?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *