TAG: door beautybloggers gekocht

0 0

Gezien de drukte van de afgelopen weken (nieuwe baan), ben ik aardig snel door mijn voorraad artikelen gegaan. Vandaag om die reden dus nog een keer een TAG, namelijk de “door beautybloggers gekocht” TAG!

Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?
Ik heb niet door één beautyblogger de meeste producten gekocht. Ik vind het belangrijk om te vergelijken en om verschillende swatches te bekijken bij verschillende mensen. Daarnaast vind ik het ook nog eens belangrijk om, zeker bij dure producten, eerst te swatchen. Er is maar weinig duur spul wat ik op de gok heb gekocht. Ik kijk voor swatches van producten wel het meest op de site van VeraCamilla, Misslipgloss, Beautylab en Livelifegorgeous.

Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?
Ik denk dat dit het concealer palette van Catrice was. Overigens was dit niet heel erg succesvol voor mij.

En het laatste?
Essie Leggy Legend. Ik zag deze kleur op verschillende swatches voorbijkomen en was verliefd.
Essie Leggy Legend

Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?
Bobbi Brown Shimmer Brick.
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?
Ja zeker, het concealer palette van Catrice was niets voor mij. De concealers gingen te veel creasen en ik vond de dikke substantie niet prettig. Gelukkig was hij niet zo duur :)

Welk gehyped product heb ook jij in je stash?
De HEMA Soft Matt lipbalm. Zeker geen slechte lipbalm, maar ik was ook niet zo mega enthousiast als sommige bloggers waren.
Hema Soft Matt Lipbalm 05

Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?
Ik zou graag veel meer lezen over de Shimmer Bricks. Er zijn zo veel mooie kleuren, die zou ik graag willen zien. Wat ik ook wel mis zijn verschillende drogisterij producten. Van Essence, Catrice en L’oréal zie ik regelmatig wat voorbij komen, maar andere drogisterij merken zijn niet zo breed vertegenwoordigd. Dat vind ik jammer. Douglas heeft sinds een tijdje ook een eigen make-up lijn in het schap. Daar zou ik ook graag meer over willen lezen.

Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?
Zonder twijfel mijn Bobbi Brown Shimmer Brick. Ik zag bij Beautylab de Shimmer Brick steeds voorbijkomen in de kleur Bronze. Ik was onder de indruk van de prachtige glans en het enthousiasme. Na een hele lange tijd besloot ik hem te vragen voor mijn verjaardag. Omdat er geen counter in de buurt zat heb ik n.a.v. het bekijken van swatches een kleur uitgezocht. De Bronze die Serena heeft vond ik voor mijn huid te bruin, ik wilde liever een meer roze Shimmer Brick, met een warme ondertoon. Dit werd Pink Quartz. Inmiddels heb ik hem 1,5 jaar en ik ben zó blij met dit product. Van dit product zal ik zeker een back-up kopen. Misschien in een andere kleur (en dit zal dan een limited edition zijn, want van de huidige kleuren vind ik Pink Quartz zonder twijfel het mooist), maar als deze op is komt er zeker een nieuwe.
Wat trouwens ook een hele goede aankoop is, is de conealer van MAC. Op Beautylab las ik een review van de Pro Longwear Concealer van MAC. Een paar dagen later kwam ik toevallig bij de MAC en ik besloot mij er eentje te laten aanmeten door de MUA. Binnenkort verschijnt er een review van deze concealer maar ik kan nu al vertellen, wat een fijne concealer is dit! En wat een eye-opener ook, het blijkt dat ik beter een concealer met een roze ondertoon kan gebruiken i.p.v. met een gele ondertoon.
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *