Over the Knee van Essie

0 0

In Duitsland kwam ik de limited edition “Oktoberfest” collectie tegen. Deze collectie was door Essie uitgebracht ter ere van, je raad het al, het Oktoberfest. De meeste kleuren spraken mij niet per se aan, op Over the Knee na. Deze melkchocoladebruine kleur viel mee direct op. Essie lakjes zijn in Duitsland goedkoper dan in Nederland (€8), dus ik dacht er verder niet over na en nam hem mee.
In eerste instantie wilde ik er geen artikel over schrijven; een Duitse limited edition kleur leek mij nu niet relevant. Maar wat blijkt, deze kleur is ook te koop bij bol.com! Dus toch een artikel met swatches, om jullie een indruk te geven van deze kleur.

De verpakking
Essie Over the Knee Essie Over the Knee Essie Over the Knee

Ik denk niet dat ik nog iets over de verpakking hoef te zeggen, daar deze net als alle andere Essie verpakkingen is 😉

Essie Over the Knee

Over the Knee (wederom zo’n geweldige naam!) was het paradepaardje van de collectie. Altijd wanneer Essie een collectie uitbrengt, is er een lakje die in het groot wordt afgebeeld op het promotiemateriaal. Dat was bij deze collectie Over the Knee. Daarom viel hij natuurlijk al wat meer op. Vervolgens zag ik deze prachtige kleur in het flesje zitten. Op deze foto kun je goed de subtiele, gouden glitters zien zitten.

Essie Over the Knee

Ook op het kwastje heb ik niets aan te merken. Wat mij betreft de fijnste nagellakkwastjes (plat en ietwat afgerond aan de uiteinden).

Op de nagels
Essie Over the Knee Essie Over the Knee

Zo ziet de kleur er op de nagels uit. Ik vind de kleur prachtig. Een warme, melkchocoladebruine kleur met een hele subtiele gouden shimmer. De shimmer zie je vooral zitten wanneer de zon erop schijnt. Een perfecte herfstkleur die mijn huid flatteert en wat bruiner laat lijken.
De substantie is goed, niet te dik en niet te dun. Hij lakt prettig en is met twee laagjes dekkend. Op de foto’s hierboven draag ik ook 2 laagjes. Bij mij blijft de lak een dag of 3 a 4 zitten zonder te chippen, maar e.e.a. hangt daarin wel af van de conditie van mijn nagels.

Eindoordeel
Wederom een hele fijne lak van Essie in een bijzondere kleur. Mocht je nog een mooie, herfstige bruine kleur zoeken, die niet direct heel donker is, dan zou ik Over the Knee zeker in overweging nemen.

Essie Over the Knee kost €9,99 en is te koop bij bol.com.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *