OOTD: Boef trui

0 0

Ongeveer 1,5 jaar geleden is de Boef trui op de markt gebracht door Colourful Rebel. De trui is er in zowel heren, als damesmodellen en wordt regelmatig in nieuwe kleuren uitgebracht.
De trui is even geliefd als gehaat. Er zijn zelfs hele haatblogs over deze trui te vinden op het internet (welke trouwens erg amusant zijn).
Haat of geen haat, ik vind het gewoonweg een hele leuke trui en daarom vandaag een outfit of the day met deze trui.

OOTD Boef trui OOTD Boef trui OOTD Boef trui

Wanneer je deze trui koopt bij Colourful Rebel krijg je hem in een leuke, stoffen, tas, die ik nu voor mijn werk gebruik (om documenten mee te nemen). In de winkel hangen allemaal truien (en andere kledingstukken) die je kunt passen. Heb je er eentje gevonden die je goed zit en staat, dan wordt er beneden een nieuwe voor je gepakt, die nog in plastic verpakt zit. Dat vind ik heel netjes.

OOTD Boef trui OOTD Boef trui OOTD Boef trui

Eigenlijk is het een hele simpele trui en misschien is dat wat hem zo leuk maakt. Ik kwam deze trui al vrij snel tegen in blogland en elke keer dat ik hem zag, vond ik hem steeds leuker. De prijs weerhield mij om er zelf een aan te schaffen. 60 euro voor een trui vind ik erg duur, zeker wanneer hij zo simpel is als deze. Dat heb ik er ook niet voor over. Aan het einde van het zomer en winterseizoen worden ze afgeprijsd om ruimte te maken voor de nieuwe collectie en toen sloeg ik mijn slag. Ik twijfelde tussen een roze en deze grijze. Na uitvoerig passen besloot ik voor de grijze te gaan, omdat deze neutraal is en daardoor bij ieder seizoen past.

OOTD Boef trui

Kleurtechnisch een gekke foto, maar ik vond hem toch erg leuk :)

OOTD Boef trui

Op de borst staat “boef” en links onderin zit een label met daarop het logo van Colourful Rebel.
De trui is niet heel sterk gevormd en valt ietwat los. Hij zit echt heerlijk. Zo’n fijne trui om lekker de hele dag aan te hebben en, in mijn geval (gehandicaptenzorg), ook een ideale trui om in te werken.
Zelf combineer ik de trui het liefst met donkerblauwe spijkerbroek. Daar steekt de trui mooi tegen af, zonder dat het een saai geheel geeft. Ik combineer de trui met sneakers voor een simpele look. Als ik het geheel iets netter wil maken, dan draag ik een laars met hak (spijkerbroek in de laars).

OOTD Boef trui

Deze foto’s zijn genomen begin oktober toen het nog zulk heerlijk weer was. Een heerlijke herfstdag die zo op de foto’s een beetje voorjaarsachtig aandoet door het vele groen en de n bloei staande bloemetjes. Ik vond het een prachtig tafereel. Wat mij betreft mag het de hele herfst wel zo zijn qua weer.
Ik draag hier trouwens de lipstick Quelle Surprise van MAC. Op mijn nagels draag ik Leggy Legend van Essie.

Ik hoop dat jullie deze OOTD leuk vonden om te zien. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met deze heerlijke trui!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *