MAC Bespoken For lippotlood

0 0

In mijn vorige blogpost schreef ik over de MAC lipstick Instigator. Een mooie kleur, maar ook een lastige kleur. Dat zat hem vooral in het egaal aanbrengen. Mijn zusje kreeg bij de aanschaf van de lipstick het advies om er ook een lippotlood bij te gebruiken. De kleur die zij aangeraden kreeg is Bespoken For. Vandaag zal ik deze reviewen.

De verpakking
MAC Bespoken For MAC Bespoken For MAC Bespoken For

Ook dit lippotlood zit, net als alle andere producten van MAC, in een kartonnen doosje. Hierop staat de belangrijkste informatie: welk product het is, de kleur en de ingrediënten.

Het Potlood
MAC Bespoken For MAC Bespoken For MAC Bespoken For MAC Bespoken For

Het potlood is aan de buitenkant zwart, met zilveren letters. Aan de achterkant zit een strook in de kleur van het potlood. Handig, zo zie je in één oogopslag welke kleur je te pakken hebt. Het potlood is er eentje van het ouderwetse soort: hij dient geslepen te worden. Prima, zo kun je de punt zo scherp maken als je zelf wilt.

Swatches
MAC Bespoken For

Links zonder flits en rechts met. Bespoken For is een donker paarse kleur. MAC omschrijft de kleur als donker crèmepaars. Wat mij opviel bij het maken van de swatch is dat dit vrij stroef ging. Het potlood glijdt niet gemakkelijk over de huid.

MAC Bespoken For

Op de lippen was dat niet heel veel anders. Het potlood werkt stroef, waardoor het niet makkelijk is om hem egaal op de lippen te krijgen. Zeker oppassen met velletjes. Het potlood voelt ook vreselijk droog aan op de lippen. Ik vond het niet prettig en ik zal het potlood ook zeker niet op zichzelf dragen. Je lippen van te voren voedden met een balsem is geen overbodige luxe.

MAC Bespoken For

Full face geeft dat dit resultaat. Matter dan mat, maar je ziet hier en daar wel de oneffenheden. Omdat ik het potlood op zichzelf niet mooi vond zitten en véél te droog vond aanvoelen, heb ik niet getest hoe lang hij bleef zitten. Ik heb dit wel getest i.c.m. de lipstick Instigator.
Voor deze look gebruikte ik de volgende producten:

Catrice Prime and Fine eyeshadow base
Bourjous Nude Smoky Eyes in Sable Show
Miss Sporty the Miaoww look eyeliner
Pupa Vamp mascara
Benefit Brow Zings in de kleur brown
Etos Primer
MAC Pro Longwear concealer in NW20
Olaz Essentials Complete BB Cream Touch of Foundation
Catrice Prime and Fine mattifying powder
Max Factor Creme Puff blush Seductive Pink
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Bespoken For samen met Instigator
Insitgator en Bespoken For Insitgator en Bespoken For

En zo ziet het eruit wanneer je deze twee producten over elkaar aanbrengt. Een mooi, egaal resultaat. Beide producten vullen elkaar duidelijk aan: de kleur wordt nog wat dieper. Het lijkt bij mij wel bijna een matzwart-paarse kleur.
Wanneer je deze twee producten samen gebruikt blijft de kleur minimaal 5 a 6 uur op de lippen zitten. Daarna vervaagt hij langzaam aan, waarbij hij wel in de lijntjes gaat trekken. Dit kun je grotendeels voorkomen door eerst een primer te gebruiken. Een grote maaltijd is geen enkel probleem. Het potlood voelt dankzij de lipstick iets minder droog aan. desondanks kan ik zeker aanraden om eerst een primer of lipbalsem te gebruiken.

Eindoordeel
Ik ben niet razend enthousiast over dit potlood. Dit komt vooral omdat ik hem te droog vind voor mijn lippen. Daardoor vind ik hem niet prettig aanvoelen. Hij heeft de neiging om velletjes te benadrukken. Hij doet wel zijn werk: in combinatie met de lipstick Instigator zorgt hij voor een mooie, egale lipkleur die langer blijft zitten. Alleen moet je wel weer uitkijken met dat hij niet een de lijntjes trekt bij het vervagen. Door het gebruik van een primer kun je dit grotendeels voorkomen.

MAC lippotlood Bespoken For kost €18,50 en is verkrijgbaar bij MAC.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *