Dislikes van het afgelopen halfjaar.

0 0

Twee weken geleden schreef ik over mijn favoriete producten van het afgelopen halfjaar. Producten waar ik heel blij mee ben en die ik met veel liefde (bijna) dagelijks gebruik.
Helaas heb ik het afgelopen halfjaar ook producten getest die mij teleurstelde. Welke dat zijn laat ik vandaag zien.

L’Oréal Miss Manga Mega Volume Waterproof mascara
L'Oréal Miss Manga Mega Volume Waterproof Mascara L’Oréal Miss Manga Mega Volume Waterproof Mascara L'Oréal Miss Manga Mega Volume Waterproof Mascara

Nee, gewoonweg nee. Deze mascara is niets voor mij. Het is geen slechte mascara, maar geeft absoluut niet de volume en lengte die ik zoek in een mascara. Mijn wimpers lijken kort en dik, niet lang en volumineus. Iedere keer dat ik deze mascara gebruikte, ging ik mij alleen maar nog meer ergeren. Zo erg zelfs, dat ik hem gewoonweg niet meer gebruik. Zonde, want de mascara kost wel bijna €15 en is daarmee zeker niet goedkoop. Deze zal ik (tenzij de de formule veranderen) niet opnieuw kopen.

Max & More 12 color eyeshadow palette
Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Blue Eyes Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Blue Eyes

Dit palet had wat mij betreft zeker potentie, maar valt helaas voor mij in de categorie budgetflopper. Het palet kost slechts 80 cent, wat spotgoedkoop is. De kleurkeuze vond ik heel leuk. Maar de kleuren lijken op de huid te veel op elkaar, het pigment is zwak en er is slecht te werken met de kleuren. Ik hou van oogschaduws waarmee ik binnen een handomdraai een mooie look kan maken. Dat is bij dit palet helaas niet het geval.

L’Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness
L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Nog een L’Oréal product wat voor mij een misser is. Deze CC crème is simpelweg véél te oranje voor mij. Ik lijk wel een oempa-loempa. Als ik ergens niet van houd, dan is dat het wel. Helaas, deze crème moest ook snel het veld ruimen. Voor €12,50 kan ik crèmes vinden die veel beter bij mijn huidskleur aansluiten.

P.S. Love… 8 Shade Night Eyeshadow Palette
P.S.love... 8 Shade Night Eyeshadow Palette P.S.love... 8 Shade Night Eyeshadow Palette

Ook over dit palet was ik niet te spreken. De matte kleuren waren niet voldoende gepigmenteerd, de oogschaduws waren poederig én op het oog blendde ze veel te makkelijk waardoor het één monotoon geheel werd en er geen onderscheid meer in kleuren te maken was. Het palet kost €3 en is daarmee zeker niet duur, maar ik geef liever iets meer geld uit en heb wél plezier van een oogschaduwpaletje.

Herbal Essences Droogshampoo Party Re-Fresh
Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences - Droogshampoo

Deze droogshampoo werkt helaas niet goed genoeg voor mijn haar. Na een uur of 4 wordt mijn haar toch alweer vet en dat vind ik veel te snel. Daarnaast vind ik de geur te sterk aanwezig. Hij ruikt lekker, daar niet van, maar na het opbrengen wil ik wel dat de geur vervliegt. Dat is bij deze droogshampoo niet het geval. De prijs is wel een pluspunt, hij kost slechts €2,99.

Max & More Lipsticks: Vamp Red en Fuchsia
Max & More Lipsticks: Vamp Red en Fuchsia Max & More Lipsticks: Vamp Red en Fuchsia

Met slechts €0,89 voor 2(!!) lipsticks, zijn deze lipsticks spotgoedkoop te noemen. Helaas voelen zowel de lipsticks, als de verpakkingen zo aan. Het pigment is niet heel goed en ook de houdbaarheid is niet heel bijzonder. Gezien de prijs vind ik die laatste twee niet een zo heel erg. Een keertje vaker stiften hoef je om de prijs niet te laten.De goedkope en totaal niet stevige verpakking maakt vooral dat ik deze lipsticks niet fijn vind.

Perfect Touch Eyeliner Pencil
Perfect Touch Eyeliner Pencil Perfect Touch Eyeliner Pencil

Wat een drama is het om met dit oogpotlood een lijntje op het oog te tekenen. Het tekenen van een lijn op de waterlijn is al helemaal onbegonnen werk. Er komt veel te weinig pigment van het potlood af. Voor het bijtekenen van de wenkbrauwen werkt dit potlood wel goed. Het potlood kost €0,99.

Dit waren mijn dislikes. Gelukkig heb ik tot nog toe niet heel veel dislikes. Bij goedkopere producten wil ik nog wel eens iets mee naar huis nemen om simpelweg te testen. Bij de wat duurdere producten vind ik het fijn om eerst reviews te lezen alvorens ik iets aanschaf. Ik vind het anders toch zonde van mijn geld.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *