Favorieten van het afgelopen halfjaar.

De afgelopen maanden zijn er veel make-up producten voorbij gekomen op mijn blog. Van sommige make-u producten werd ik heel blij en verwierven een plekje in mijn dagelijkse stash. Anderen producten stelde mij teleur. Het leek mij leuk om deze eens op een rijtje te zetten in een artikel. Vandaag behandel ik de favorieten. Volgende week zal ik de dislikes behandelen. Ik kon ze wel samen in één artikel voegen, maar dan werd het artikel wel héél erg lang, vandaar dat ik ze gesplitst heb. Alle producten die ik hier benoem zijn eerder gereviewd op BeautyCharm.

Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Met stip op nummer 1 staat voor mij de Bobbi Brown Shimmer Brick in Pink Quartz. Hij is duur (€48), maar ik zal hem zonder twijfel opnieuw kopen. Nog voordat deze op is ligt er een back-up. Ik hou van dit product. Ik gebruik de shimmer brick zelf als highlighter. Nadat ik blush heb aangebracht op mijn wangen, breng ik de shimmer brick aan op mijn jukbeenderen. Ook gebruikt ik de bovenste kleur vaak als highlighter voor onder mijn ogen. Pink Quartz is een mooie, warme roze kleur die vooral heel veel shimmer bevat. Ik vind zelf de shimmer bricks te weinig pigment bevatten om als blush te gebruiken, maar het kan wel. De shimmer brick is trouwens zuinig in gebruik. Zelf gebruik ik hem vrijwel iedere dag (lees: elke keer wanneer ik mijzelf opmaak) en ik ben er niet zuinig mee qua gebruik. Toch zie ik na ruim 1 jaar nog steeds de pan niet. Mocht je een prachtige high-end highlighter zoeken en ben je niet vies van flink wat glans, dan kan ik je de shimmer bricks van harte aanbevelen.

Essence lipstick Blush my Lips
Essence Lipstick - Blush my Lips Benefit Browzings

Deze lipstick van Essence is wat mij betreft ook een absolute hit. Deze lipstick kost slechts €2,39, maar hij doet absoluut niet onder voor bijvoorbeeld MAC’s Viva Glam Miley Cyrus (welke trouwens ook een fantastische lipstick is die ik met veel plezier draag. Zeker ook een favoriet!). De pigmentatie is goed, de substantie is prettig en de houdbaarheid is fantastisch. Ik ben fan!

Maybelline Dream Pure BB cream
Maybelline - Pure Dream BB Cream Max & More - Mascara

Nog zo’n pareltje. Dit is zonder twijfel mijn favoriete gezichtsproduct. Ik hou van een lichte dekking op mijn gezicht en daarnaast vind ik het fijn als een product verzorgend is. Een foundation vind ik al snel té dekkend, daarom gebruik ik liever een BB cream. Die van Maybelline is al jaren mijn favoriet. Op vrijwel iedere foto die ik heb gepost draag ik hem op mijn gezicht. De BB cream kost €9,99.

W7 In the Buff Lightly Toasted palette
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette

Ik had het eerste palette van W7 al even in mijn bezit toen ze het Lightly Toasted palette uitbrachten. Allemaal warme, glanzende kleuren met een enkele koele tint voor een zachte prijs (€7,99) Een palette die precies in mijn straatje past. Sinds ik dit palette heb, heb ik het andere W7 palette niet meer aangeraakt. Met dit palette kun je prachtige ooglooks maken en door de vele kleuren, valt er genoeg te variëren. Er was een tijd dat ik dit palette dagelijks gebruikte. Inmiddels zijn er enkele andere paletten die ik ook veel gebruik, maar nog altijd heeft dit palette een speciaal plekje in mijn stash.

Essence Lash Princess Volume mascara
Essence Lash Princess Volume Mascara Essence Lash Princess Volume Mascara

In mijn review was ik niet eens super enthousiast over deze mascara, maar hoe langer ik hem gebruikte, hoe enthousiaster ik werd. Wat een fijne mascara! Helemaal wanneer je bedenkt dat hij slechts €3,39 kost. Mocht je op zoek zijn naar een goede budget mascara, dan raad ik je aan om zeker even naar deze te kijken.

Bourjois Nude Smoky Eyes Sable Show
Bourjois Nude Smoky Eyes Bourjois Nude Smoky Eyes

Over dit palette heb ik gemengde gevoelens. Ik ben ontzettend enthousiast over de kwaliteit van de oogshaduws en in een handomdraai tover ik met dit palette een prachtige ooglook tevoorschijn. Ik vind €13,49 wel aan de dure kant voor dit palette. Het is toch een drogisterij product en als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld de paletten van W7 die slechts €9 kosten (12 kleurtjes), dan vind ik dat je voor dit palette met slechts 3 kleuren toch wel veel betaald. Toch wilde ik hem hier benoemen, simpelweg omdat hij zich wel een weg gebaand heeft naar mijn everyday stash en ik hem met veel plezier gebruik. De volle prijs zou ik er niet voor betalen, maar wanneer de producten van Bourjois in de aanbieding zijn, dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij dit palette.

Catrice eyebrow stylist in de kleur Date with Ash-ton
Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Nog zo’n budget topper. Wat ben ik toch ontzettend blij met dit wenkbrauwpotlood. Het bijtekenen van mijn wenkbrauwen is met dit potlood zo gepiept. De pigmentatie, de houdbaarheid, alles aan dit potlood is fijn. De prijs is met €2,59 al helemaal fijn.

Max Factor Creme Puff Blush in de kleur Seductive Pink
Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

Ook deze blush heeft mij blij verrast. Ik vind de blush prachtig om te zien. De kleur is zacht, maar toch enorm gepigmenteerd. Ik ben verliefd op de kleur, de zachte textuur en het prachtige, natuurlijke effect wat hij geeft op de wangen. Met €12,99 is de blush niet heel goedkoop, maar hij is die prijs zeker wel waard.

Bobbi Brown Telluride eye palette
Bobbi Brown Telluride Eye Palette Bobbi Brown Telluride Eye Palette

Dit oogschaduw palette van Bobbi Brown is ook een van mijn favorieten. Met dit palette kun je prachtige naturelle ooglooks maken. De pigmentatie en kwaliteit van de oogschaduws zijn zeer goed en ze brengen ontzettend fijn aan. Dit palette is met €60 wel echt een high-end palette.

Vergelijking concealers van Collection en NYX

Zowel de concealer van NYX (€6,99), als van Collection (omgerekend ±€6), vind ik ontzettend fijn. Ze dekken goed, brengen makkelijk aan en hebben een goede houdbaarheid. Qua verpakking vind ik die van NYX wat beter en daarnaast is deze beter verkrijgbaar.

Rituals Sakura Whipped Body Cream Victoria's Secret Fragrance Mist Escada Born in Paradise

Ten slotte nog 3 niet make-up producten die ik heel fijn vind. De Magic Touch Body Cream van Rituals (€15,50) is een ontzettend fijne, zeer verzorgende body crème die ik elke keer na het douchen gebruik.
De Victoria’s Secret Fragrance Mist (€8,99) zijn heerlijke body splashes die mijn huid verkoelen en hydrateren en daarnaast een heerlijk zoete geur achterlaten, die toch wel een paar uur blijft hangen.
Ten slotte de geur Born in Paradise van Escada (v.a. €25). Deze geur is al 2 jaar mijn favoriet. Zoeter dan zoet en dat vind ik heerlijk. Hoewel hij eigenlijk van de zomereditie 2014 is, is hij wel nog steeds on-line te koop.

Zoals je kunt zien hoeft goede en fijne make-up helemaal niet duur te zijn. De meeste producten die ik dagelijks gebruik zijn juist van budget merken.
Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *