Etos lip marker met balm

0 0

Bij de Etos zijn ze de make-up schappen aan het vernieuwen en ten gevolgen daarvan gaan verschillende producten uit het assortiment. Zo ook deze lip marker. Mijn zusje had hem meegenomen omdat ze graag een bruine lipkleur wilde en ze vroeg aan mij of ik hem ook wilde testen. Ik was wel benieuwd naar dit vreemde ding en daarom wilde ik hem maar al te graag testen. Vandaag vertel ik wat ik van deze lip marker vind.

De verpakking
Etos lip marker met balm Etos lip marker met balm

Toen mijn zusje een foto stuurde moest ik echt even goed kijken wat dit nu precies is. Het is dus een marker met balm. Aan de ene kant zit een stift, de marker, en aan de andere kant zit de balm.
De verpakking vind ik niet heel bijzonder. Niet lelijk, maar ook niet per se heel mooi ofzo. Ik hou niet zo van doorzichtige doppen, maar vanuit praktisch oogpunt kan ik de keuze wel begrijpen. De kleur van de verpakking, een bruin/roze kleur, vind ik dan wel weer mooi. De kleur van het lipproduct komt vrij sterk overeen met de kleur van de verpakking.

Etos lip marker met balm

Op de andere kant van de marker staat informatie over hoe de marker te gebruiken. Wat mij opvalt is dat er geen kleurnummer of naam op de verpakking staat. Persoonlijk vind ik dit jammer, een kleurnummer of naam vind ik toch altijd wel handig.

Etos lip marker met balm Etos lip marker met balm

De stift en de balm. Ik vond het stiftje in eerste instantie heel gek om te gebruiken. Het voelt heel raar en daarnaast is de substantie vrij dun. Toch werkt het ook wel handig. Door de taps toelopende punt kun je heel precies je lippen inkleuren. De balm vind ik niet per se van toegevoegde waarde. Je kunt de balm niet uitdraaien, dus dat wat je op de foto ziet is alles wat er bij zit. Gelukkig kun je iedere andere transparante lippenbalsem ook gewoon gebruiken.

ETOS LIPMARKER. INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SORBITOL,
POLYSORBATE 80, PEG-150, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, AROMA, PVP, ACACIA SENEGAL GUM, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM HYALURONATE, [+/- CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 16035, CI 15985].

BALM BIJ ETOS LIPMARKER. INGREDIENTS: OCTYLDODECANOL, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC BEESWAX, DICALCIUM PHOSPHATE, LECITHIN, MICA, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID.

Dit zijn de ingrediënten die in de marker en de balm zitten.

 

Swatches
Etos lip marker met balm

Zo zien de swatches er uit in daglicht. Links de marker zonder balm, rechts de marker met balm. De kleur wordt ietsjes intenser door de balm en ook gaat hij iets meer glanzen. Ik was niet onder de indruk van de swatch. Ik vond niet heel veel kleur van de marker afkomen.

Etos lip marker met balm

Zoals ik al eerder schreef vond ik het aanbrengen van de marker op de lippen een gekke gewaarwording. Het voelt gek om met een stift op je lippen te tekenen. Ook is het product erg vloeibaar en glijdt daardoor enigszins heen en weer. Toch is het pigment goed op te bouwen en wanneer je een klein beetje moeite doet is de kleur netjes aan te brengen. De marker benadrukt velletjes wel heel erg. Je lippen vooraf scrubben is geen overbodige luxe. Lijntjes benadrukt hij dan weer niet, dat vind ik heel fijn.
Wanneer ik de marker net aan heb gebracht en hij aan het intrekken is (je moet immers 30 seconden wachten voordat je de balm aanbrengt), voelt hij wat trekkerig aan op mijn lippen. Dit gevoel verdwijnt direct wanneer je de balm opdoet.
De houdbaarheid van het product heet mij ontzettend verrast. Hij blijft met gemak een uur of 5 zitten, doordat de kleur in de lippen trekt. Een warme maaltijd overleeft hij prima. Hij slijt mooi egaal, waarbij de binnenkant van de lippen wel iets sneller slijt dan de buitenkant.
Wanneer de lip-do een touch-up nodig heeft, kun je het beste eerst het oude product van de lippen verwijderen. De marker aanbrengen terwijl je oude lip-do er nog op zit geeft namelijk niet zo’n mooi resultaat.

Etos lip marker met balm

Ook de kleur vind ik prachtig. Een perfecte herfsttint. Bruin, met een oud-roze ondertoon. Het is een hele warme kleur die vooral warme types zal flatteren. Voor deze look gebruikte ik de volgende producten:
Catrice Prime and Fine eyeshadow base
Kiko Coral Burgundy eyeshadow palette
Miss Sporty the Miaoww look eyeliner
NYC Show Time volumizing mascara
Catrice eyebrow pencil Date with Ash-ton
– Etos Primer
NYX HD concealer
– Olaz Essentials Complete BB Cream Touch of Foundation
Catrice Prime and Fine mattifying powder
– Etos Blush in de kleur 4080 – 206
– MAC mineralize skinfinish Soft & Gentle

Eindoordeel
Ik ben fan van dit product! Het aanbrengen vergt even wat moeite, maar dan heb je ook wel een prachtige kleur op je lippen die uren blijft zitten en mooi egaal slijt. Op dit moment ligt hij voor €1 bij de Etos. Mocht je hem tegen komen, dan zou ik zeker overwegen om deze nog op de valreep aan te schaffen.

Etos Lip Marker met Balm kost €1 bij Etos en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zolang de voorraad strekt.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *