Essie Master Plan

0 0

Dat ik gek ben op het nagellak merk Essie, is denk ik geen geheim meer. Ik heb allerlei kleurtjes van Essie; voor iedere gelegenheid kan ik wel een passende kleur uit mijn stash pakken. Nu de herfst langzaam aan zijn intrede doet, vond ik het wel weer eens tijd voor een mooie grijze kleur: Master Plan.

De verpakking
Essie Master Plan Essie Master Plan

De lakjes van Essie zitten in een vierkant glazen flesje. Op sommige flesjes staat het Essie logo erop gedrukt met witte letters. Op andere flesjes (zoals deze) is het logo in het flesje verwerkt door middel van reliëf.

Essie Master Plan

Op de dop staat welk kleurtje het betreft.

Essie No Chips Ahead

Het kwastje is zoals we gewend zijn van Essie: een breed, afgeplat kwastje met afgeronde haartjes. Dit kwastje is van de topcoat die Essie heeft (hier verschijnt binnenkort een review van), maar laat goed zien hoe de kwastjes van dit merk eruit zien. Ikzelf vind deze kwastjes heel prettig en nauwkeurig werken.

G2025 1: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PROPYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIBUTYL CITRATE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, POLY (1-HYDROXY-1-PHENYL-PROPYLENE), ACETYL TRIBUTYL CITRATE, DIMETHICONE, PHTHALIC ANHYDRIDE/GLYCERIN/GLYCIDYL DECANOATE COPOLYMER, ISOPHORONE DIAMINE/ISOPHTHALIC ACID/TROMETHAMINE COPOLYMER, CITRIC ACID, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, SILICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ETHYL TOSYLAMIDE, OXIDIZED POLYETHYLENE, COLOPHONIUM / ROSIN, ALUMINA, SILICA [NANO] / SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, POLYURETHANE-11, POLYACRYLATE-4, CI 77002 / ALUMINUM HYDROXIDE. F.I.L Code D48596/5

De ingrediëntenlijst.

Op de nagels
Essie Master Plan Essie Master Plan

Master Plan is een vrij lichte, grijze kleur. Een redelijk neutrale, tijdloze en zeer gangbare kleur die voor iedere gelegenheid wel geschikt is. De kleur dekt goed. In 2 dunne laagjes heb je een egaal dekkende nagellak. Ook fijn: de lak lakt streeploos. Op mijn ringvinger heb ik een beetje van de Essie topcoat “A cut above” aangebracht voor een speels detail.
Qua substantie is de nagellak niet heel dik en ook niet heel waterig. Hij zit er mooi tussenin, wat maakt dat hij prettig lakt.

Eindoordeel
Ik vind Master Plan een prachtige kleur die mijn verwachtingen van Essie wederom waarmaakt. De substantie is prettig, de kleur lakt streeploos en is dekkend in 2 laagjes. De kwaliteit van de nagellak is ook zoals ik gewend ben. Met een goede topcoat blijft hij zeker wel een dag of 4 mooi op de nagels zitten, zonder te chippen.
Mocht je nog een mooie grijze kleur zoeken voor dit najaar, dan kan ik je Master Plan zeker aanraden.

Essie Master Plan kost €9,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Etos en Bol.com. Leuk detail: deze week krijg je op alle Essie lakjes 30% korting bij Etos!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *