TAG: 25 make-up vragen

2comments 0

Ik kwam recentelijk de 25 make-up vragen TAG tegen op esmeealeida.com en deze vond ik zo leuk, dat ik besloot hem zelf in te vullen. Enjoy!

1. WAT VOOR HUIDTYPE HEB JE?
Ik heb een gemengde huid. Sommige delen, zoals mijn voorhoofd, zijn vrij vettig. Andere delen, zoals mijn neus, zijn daarentegen weer heel droog.

2. WELK PRODUCT GEBRUIK JE OM JE GEZICHT MEE TE REINIGEN?
Ik gebruik make-up remover pads van de Etos om mijn oogmake-up te verwijderen. Voor het verwijderen van de rest van mijn make-up gebruik ik een miccelair reinigingswater van Garnier. Ten slotte haal ik altijd een pad met tonic over mijn gezicht, deze is ook van de Etos.

Garnier Micellair Reinigingswater

3. GEBRUIK JE EEN EXFOLIËREND PRODUCT?
Nee, dit gebruik ik niet. Ik heb mij er ook nooit in verdiept, wat precies de werking is van een exfoliërend product. Misschien goed om dit eens te gaan doen :)

4. WAT IS JE FAVORIETE SKINCARE MERK?
Ik heb geen favoriet skincare merk. Ik wissel regelmatig van merk om nieuwe dingen uit te proberen en vaak koop ik ook dingen wanneer ze in de aanbieding zijn. Toch merk ik dat ik de producten van Rituals wel heel erg fijn vind.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

5. GEBRUIK JE EEN OOGCREME?
Nee. Ik heb wel een oogcrème van de Etos, maar eigenlijk vergeet ik die altijd te gebruiken…

6. WELKE FOUNDATION GEBRUIK JE OP HET MOMENT?
Op dit moment gebruik ik geen foundation. Dat vind ik veel te zwaar voor in de zomer en daarnaast is mijn huid nu ook te donker voor de foundation die ik heb staan (MAC Mineralize Moisture Foundation in de kleur NW13). Nu het zomer is draag ik regelmatig alleen maar blush en highlighter. Als ik toch een iets egalere basis wil, dan gebruik ik de Dream Pure BB Cream van Maybelline in de lichtste kleur. Deze gebruik ik in de winter ook vaak.

Maybelline - Pure Dream BB Cream

7. WAT IS JE FAVORIETE CONCEALER?
Dit vind ik een lastige vraag. Ik vind zowel de NYX HD concealer als de Collection concealer heel fijn. Wel merk ik dat nu het zomer is, ik meer behoefte heb aan een luchtig product. De NYX concealer is een stuk luchtiger dan die van Collection, die pak ik nu dus ook wat vaker. Ik verwacht dat ik in de winter weer de Collection meer zal gebruiken. Overigens zijn beide concealers nu ook eigenlijk een beetje aan de lichte kant. Wanneer ik geen BB cream draag (ik breng de concealer altijd onder de BB cream aan), gebruik ik de BB cream onder mijn ogen voor een wat egaler effect.

Collection Concealer 01

8. HOE DENK JE OVER VALSE WIMPERS?
Voor dagelijks gebruik vind ik het zelf too much, maar voor een feestje o.i.d. vind ik het ontzettend leuk. Vaak is het een finishing touch van je look.

9.WELKE MASCARA GEBRUIK JE?
Op dit moment de Lash Princess Volume mascara van Essence. Maar mijn favoriet is toch wel de Masterpiece Transform Mascara van Max Factor.

Essence Lash Princess Volume Mascara

10. SEPHORA OF MAC?
Oei wat een gemene vraag. Eigenlijk ook niet helemaal eerlijk. Immers, Sephora heeft een heleboel prachtige merken in haar assortiment, terwijl MAC gewoon één merk is. Ondanks dat Sephora echt schitterende producten verkoopt, kies ik toch voor de MAC. Ik ben gek op de MAC lipsticks en daarnaast is de MAC ook veel beter te bereiken voor mij.

MAC Viva Glam Miley Cyrus

11. HEB JE EEN MAC PRO CARD?
Nee, die heb ik niet helaas.

12.WELKE KWASTEN GEBRUIK JE?
Mijn kwastenstash ben ik langzaam aan steeds meer aan het uitbreiden. Ik gebruik voor mijn oogmake-up een paar kwasten van de Hema en de MAC 217. Ook gebruik ik een kwast uit het W7 palette. Dit is een afgeplatte kwast, welke heel fijn blijkt te zijn om oogschaduw onder de ogen aan te brengen. Voor mijn gezichtsmake-up gebruik o.a. een paar kwasten van de Hema en de Primark. Ook gebruik ik een stippling brush van Real Techniques.

Real Techniques Stippling Brush

13. GEBRUIK JE EEN PRIMER?
Ja, ik gebruik de Porefessional base van Benefit en de doorzichtige primer van de Etos.

Benefit Porefessional

14. GEBRUIK JE EEN OOGSCHADUW PRIMER?
Ja, ik gebruik de Prime and Fine Eyeshadow base van Catrice.

Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base

15. WAT IS JE FAVORIETE OOGSCHADUW?
Ik vind het W7 Lightly Toasted palette ontzettend fijn.

W7 Lightly Toasted Palette

16. GEBRUIK JE WEL EENS LOSSE PIGMENTEN?
Nee. Ik heb ze niet eens.

17. WAT IS JE FAVORIETE LIPSTICK?
Weer zo’n lastige vraag. Ik heb een aantal favorieten: Guerlain Rouge G Gemma, Estee Lauder Pure Color Envy Discreet, MAC Can’t get Enough en MAC Viva Glam VI.

Guerlain Rouge G Gemma

18. EN JE FAVORIETE LIPGLOSS?
Ik heb niet heel veel lipglossen omdat ik lipsticks fijner vind. Toch is mijn favoriet wel de Dior Addict Gloss in Fancy Purple.

Dior Addict Gloss Fancy Purple

19. WAT IS JE FAVORIETE BLUSH?
De Shimmer Brick in Pink Quartz van Bobbi Brown. Hoewel ik nu wel een beetje smokkel, ik gebruik deze namelijk niet als blush, maar als highlighter over mijn blush. Mijn favoriete blush is op dit moment de Max Factor Cream Puff Blush in Seductive Pink. Binnenkort plaats ik een review over deze ontzettend fijne blush.

20. HEB JE OOIT GEDACHT AAN HET DOEN VAN EEN MAKE-UP CURSUS?
Ja, ik zou graag eens deelnemen aan een MAC techniques cursus. Helaas is er de afgelopen tijd niet eentje bij mij in de buurt geweest.

21. WAT IS JE ABSOLUTE PET PEEVE ALS HET AANKOMT OP MAKE-UP?
Veel te dik getekende wenkbrauwen vind ik niet mooi. Ook hou ik niet van te donkere/te oranje foundation (hallo oempa-loempa).

22. FEL GEKLEURDE OF NATUURLIJKE MAKE-UP?
Natuurlijke make-up. Ik vind het leuk om naar andermans felgekleurde creaties te kijken, maar voor mijzelf vind ik natuurlijke make-up het meest flatterend. Op mijn lippen wil ik nog wel eens een fel kleurtje dragen.

23. WELKE CELEBRITY HEEFT VOLGENS JOU ALTIJD GEWELDIGE MAKE-UP?
Ik hou mij hier niet zo mee bezig. Toch vind ik de make-up van Katy Perry over het algemeen heel mooi. Vooral in haar videoclips.

24. ZOU JE DE DEUR UIT GAAN ZONDER MAKE-UP?
Ja hoor, dit doe ik zeker. Werken, naar de stad, dagje uit; dit doe ik gerust allemaal zonder make-up.

25. WAT IS JE FAVORIETE MAKE-UP MERK?
Ik vind MAC een prachtig merk met mooie en kwalitatief goede producten, die toch niet extreem duur zijn (zoals bijvoorbeeld Dior en Chanel). Ik had daarom voor dit merk.

 

2 Comments
  • Vika
    augustus 8, 2015

    Leuke tag, en leuke antwoorden, Fal! Wat heb je ook een prachtige producten in je stash zitten <3

    • Beauty Charm
      augustus 8, 2015

      Thx Vika! Ik ben met een aantal producten inderdaad superblij <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *