Nivea aftersun voor onder de douche

0 0

Met het heerlijke weer wat we de afgelopen dagen hebben gehad, is het extra belangrijk om je huid goed tegen de zon te beschermen. Niet alleen de bescherming is belangrijk, ook de verzorging van je huid na het zonnen is belangrijk. Een aftersun verkoelt en zorgt daarnaast voor hydratatie en herstel van de uitgedroogde huid.
Persoonlijk vind ik aftersuns vaak plakkerig en daardoor niet prettig aanvoelen. Toen ik de 50% kortingactie van Nivea op zonproducten tegen kwam, stuitte ik op een aftersun voor onder de douche. Ik besloot deze mee te nemen om te proberen.

De verpakking
Nivea Aftersun voor onder de douche Nivea Aftersun voor onder de douche

De aftersun zit in een blauwe fles met donkerblauwe opdruk. De vormgeving is volledig in stijl van Nivea een daardoor zeer herkenbaar. Van mij had de vormgeving wat rustiger gemogen, ik vind dat er wel heel veel tekst op de voorkant staat. Wel is het in één oogopslag duidelijk dat het om een aftersun voor onder de douche gaat.

Nivea Aftersun voor onder de douche

De dop zit aan de onderkant. Handig, want zo zit het product altijd voorin de fles. Op de dop staat het logo van Nivea.

Nivea Aftersun voor onder de douche Nivea Aftersun voor onder de douche

Op de achterkant staat hoe je de aftersun moet gebruiken. Eerst was je jezelf met je normale douchegel. Vervolgens breng je de Nivea aftersun aan en die spoel je daarna direct af. Dan kun je jezelf afdrogen en aankleden. De aftersun zou geen resten op de handdoek achterlaten. Wel kan het product de douche gladmaken, het is belangrijk te zorgen dat je de douche schoon achterlaat om uitglijden te voorkomen.

Nivea Aftersun voor onder de douche

De dop zit vast aan de fles. Dat vind ik zelf handig, zo zit je niet met een losse dop en een fles onder de douche te klooien.

De aftersun
Nivea Aftersun voor onder de douche Nivea Aftersun voor onder de douche

De aftersun heeft de substantie van een lotion. Niet heel dun, maar wel zeer makkelijk uit te smeren. Het product verdeelt prettig over de huid.
Ik vind de aftersun ruiken naar komkommer, met een lichte twist van aftershave. Ik kan de geur wel waarderen. Onder de douche ruik je het heel subtiel, maar eenmaal afgespoeld laat het product geen geur achter.
De aftersun werkt heel makkelijk: ik was mijzelf eerst met mijn eigen douchegel. Wanneer ik deze heb afgespoeld sop ik mij in met de aftersun, welke ik vervolgens afspoel. Wanneer ik dit heb gedaan droog ik mijzelf af. De aftersun laat een soort van laagje achter op je huid, vergelijkbaar met een hydraterende crème. Dit laagje voel ik eigenlijk alleen wanneer ik met mijn hand langs mijn huid ga. Het plakt totaal niet o.i.d.
Ik merk dat mijn huid direct gehydrateerd wordt door de aftersun. Mijn huid voelt prettig aan na het gebruik en het gehydrateerde gevoel blijf ik houden, ook de volgende dag (ik gebruik de aftersun over het algemeen in de avond). De aftersun voelt ook verkoelend op de huid aan wanneer je deze gebruikt.

Eindoordeel
Ik ben helemaal om voor deze aftersun. Ik vind hem ontzettend prettig in gebruik. Ik vind het heel makkelijk dat ik mijn huid onder de douche kan verzorgen. De aftersun voelt verkoelend aan en hydrateert mijn huid direct. De aftersun laat geen plakkerig gevoel achter en juist dat vind ik prettig. Ik ben nooit zo’n fan van een plakkerig gevoel en kleding die op mij lichaam plakt vanwege aftersun.
Met €10,99 is deze aftersun voor onder de douche niet supergoedkoop, maar ik vind hem zelf zo ontzettend fijn dat ik hem zonder twijfel opnieuw koop.

Nivea aftersun voor onder de douche kost €10,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij en bol.com

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *