Mijn week in foto’s #1 (week 34)

0 0

Omdat ik het zelf zo leuk vind om bij andere bloggers fotoverslagen te bekijken, leek het mij leuk om zelf ook eens een fotoverslag te maken. De afgelopen week had ik een aantal leuke dingen op de planning staan en dat leek mij de perfecte gelegenheid om eens een weekje te ploggen. Kijk je mee?

Maandag
Plog 17-08-2015

Maandag ben ik een dagje vrij. De ochtend begint met het wassen van Puschkin. Ik ga later deze week met hem naar show en ik begin ongeveer een week van te voren met het showklaar maken. Stap 1 is wassen. Puschkin is gelukkig een hele makkelijke kater die het allemaal wel prima vindt. Na het wassen föhn ik hem eerst een stukje met een handföhn droog. Daarna zet ik hem in de droogkist. Dit is een met de hand gemaakte kast, die de katten automatisch droogföhnt. Je kan de temperatuur instellen, evenals de kracht van de blower. Daar laat ik hem een tijdje inzitten en wanneer hij bijna droog is, föhn ik hem opnieuw met de hand verder.
Terwijl Puschkin in de droogkist zit, ga ik aan de slag met huishouden.

Plog 17-08-2015

Mijn zusje en ik hebben een week geleden samen een piercing laten zetten (en inmiddels zijn het er bij mij alweer 2 geworden, ik heb mijn tragus ook laten piercen). Bij mijn zusje was haar tragus wat gaan zwellen en rood geworden. Ze wilde de piercer er graag naar laten kijken en vroeg of ik mee ging. We gingen samen naar Utrecht. De auto zette we bij het transferium en we zijn met de bus naar het Neude gegaan. Alles zag er gelukkig prima uit. Ze had nog voldoende ruimte om het staafje te bewegen en het zag er niet ontstoken uit.

Plog 17-08-2015

Mijn zusje wilde graag een broodje Mario eten, dus we liepen door naar het Janskerkhof. Eenmaal daar bleek de Mariokraam dicht te zijn. Ernaast zat de kwaam Carlo en deze was wel open. Mijn zusje nam een broodje en ik een pizza slice. Helaas vond ik deze niet heel lekker. Ze hadden er pesto overheen gedaan met een boel olie. Niet voor herhaling vatbaar. Daarna liepen we door naar de MAC waar mijn zusje haar eerste MAC lipstick kocht.

Plog 17-08-2015 Plog 17-08-2015

Eenmaal thuis ging ik aan de slag met het schoonmaken van de waterbak. Ook de voerbakjes maakte ik schoon. Puschkin komt altijd direct aangesneld wanneer ik de bakjes vul met verse brokjes.

Plog 17-08-2015 Plog 17-08-2015

Puschkin was inmiddels weer bijgekomen van zijn badder avontuur.

Plog 17-08-2015

Dit was wat we ’s avonds aten. Een tilapia filet met aardappelkroketjes en een salade. Simpel, maar ontzettend lekker.

Plog 17-08-2015

’s Avonds kroop ik op de bank met bugles en een tube Danish Chef. Penny is gek op chips en Danish Chef, dus die komt direct even kijken. Mijn man en ik kijken een aflevering van Falling Skies en daarna ga ik op tijd naar bed.

Dinsdag
Plog 18-08-2015

Dinsdagmorgen gaat de wekker erg vroeg, het is tijd om te gaan werken.

Plog 18-08-2015

Ik maakte deze look en gebruikte daar deze producten voor.

Plog 18-08-2015

Ik werkte deze dag bij de Ondernemingsraad. Ik ben bezig de interne OR website aan te passen. Omdat we geen photoshop op de computers hebben, nam ik mijn eigen laptop mee.

Plog 18-08-2015 Plog 18-08-2015

Met lunchtijd ging ik samen met Arjan, Linda en nog een collega naar het “restaurant”. Daar nam ik een uitsmijter met ham, die heerlijk smaakte.

Plog 18-08-2015

Op de dagen dat ik bij de OR werk ben ik vaak laat thuis. Zo ook deze dag. Mijn man en ik hadden totaal geen zin meer om te koken, dus we haalden frietjes.

Plog 18-08-2015

Ik kamde Puschkin en ging nog even internetten op de tablet voor het slapen gaan.

Woensdag
Plog 19-08-2015

Ook deze dag stond ik weer vroeg op om te gaan werken. Dit zijn de producten die ik vandaag gebruikte. Als basis gebruikte ik de Embryolise Lait-crème-concentré, maar die vergat ik te fotograferen.

Plog 19-08-2015

Allereerst hielp ik op de woongroep met het opstarten. Mensen douchen en zorgen dat ze verzorgd naar de dagbesteding gaan. Daarna ging ik zelf door naar dagbesteding. Ik begon op de belevingsgerichte groep. Er kwam een heleboel duplo binnen van iemand, altijd fijn. Deze was vuil en kreeg dus eerst een badje.

Plog 19-08-2015

Tijdens de lunch ging ik weer even in het “restaurant” wat te eten halen, wederom een uitsmijter. Ik at dit op de dagbesteding op, waar een aantal cliënten ook lunchte. In het restaurant verkopen ze ook allerlei zelfgemaakte sappen en bakproducten.

Plog 19-08-2015

Na de lunch ga ik door naar een andere dagbestedingsafdeling. Hier verwerken ze o.a. postgerelateerde orders. Er waren een aantal grote opdrachten binnengekomen. Het is gebruikelijk dat je hier ook meewerkt, dus ik ging direct aan de slag met het vouwen van flyers voor een theater.

Plog 19-08-2015

Na het werk haalde ik mijn zoon op bij mijn zus. Finn is een zoon van Puschkin en Adinda* en ik heb hem zelf gefokt. Finn was ook ingeschreven voor de show en ik hielp mijn zus met het showklaar maken.

Plog 19-08-2015

We aten witte bonen in tomatensaus, een schnitzel en aardappeltjes aangemaakt met mayonaise, citroensap, peterselie, peper en zout.

Plog 19-08-2015

’s Avonds keken we de film Run all night met Liam Neeson. Een vermakelijke film.

Donderdag
Plog 20-08-2015

Donderdag was ik vrij en ik sliep als eerst heerlijk uit. Daarna was het tijd om mij op te maken.

Plog 20-08-2015 Plog 20-08-2015

Samen met mijn zoon deed ik boodschappen en daarna fietsten we nog een stukje.

Plog 20-08-2015 Plog 20-08-2015

Na de lunch at ik een kokos-chocolade brownie. Deze was erg lekker! Vervolgens bestelde ik brownies per post om een vriendin een hart onder de riem te steken.

Plog 20-08-2015

Omdat het zulk lekker weer was ging ik nog even met een boek in de tuin zitten.

Plog 20-08-2015

’s Avonds aten we macaroni. Simpel en toch altijd lekker, daar hou ik van :)

Plog 20-08-2015

Daarna kwam Lianne gezellig op visite om bij te kletsen! Ze werd direct bedolven onder de katten, haha. Vooral Penny (degene links) vindt het altijd heel leuk als Lianne langs komt.

Vrijdag
Plog 21-08-2015

Ook vrijdag sliep ik (erg lang) uit. Voor de verandering zette ik mijn ontbijt eens op de foto. Ik ontbijt vrijwel iedere dag met cruesli/muesli en yoghurt.

Plog 21-08-2015

Daarna is het tijd voor mijn make-up, ik gebruikte deze producten.

Plog 21-08-2015

Ik werk wat aan mijn blog en regel een boel administratieve zaken.

Plog 21-08-2015

Rond etenstijd ging ik naar Bianca haar ouders. Afgelopen week was de Woerdense vakantie week, met allerlei activiteiten. Deze avond was er een Pop avond en Bianca en ik gingen daar naar toe. Bianca haar ouders wonen op loopafstand van de Woerdense binnenstad, dus het was praktisch om vanaf hen daar naar toe te lopen. Ze waren zo gastvrij dat wij mee mochten eten. We aten shoarma! En als toetje hadden we een aardbeiencornetto. Een hele tijd geleden dat ik deze op had, hij smaakte echt heerlijk!

Plog 21-08-2015 Plog 21-08-2015

Daarna door naar de Pop avond! Jett Rebel, Memphis Maniacs, Lucas Hamming en Kensington traden op. Deze foto heb ik genomen tijdens het optreden van Jett Rebel.

Plog 21-08-2015

Ze hadden allerlei kraampjes met eten, o.a. suikerspinnen. Deze nostalgische zoetigheid wilden we maar al te graag weer eens eten. Daarna plakten onze handen natuurlijk als een malle, haha.

Plog 21-08-2015

Wat later op de avond kregen we trek en aten we een hotdog.

Plog 21-08-2015

Onze bandjes. Het was een ontzettend gezellige avond! Voldaan kwam ik thuis, iets voor 2en lag ik op bed.

Zaterdag
Plog 22-08-2015

Op zaterdag stond ik op tijd op, ondanks dat ik zo laat naar bed ging. Ik had geen zin om mij op te maken vandaag, dus ik ging make-up loos de deur uit. We gingen als eerst naar de Hornbach om spullen uit te zoeken voor bij de voordeur. Daar lag altijd een dikke droogloopmat, maar deze was al zo oud dat we weer eens iets nieuws wilden.

Plog 22-08-2015

Ze hadden matten genoeg. Uiteindelijk kozen we voor de mat met Home, links onderin.

Plog 22-08-2015 Plog 22-08-2015

Eenmaal thuis deden we met de fiets boodschappen. Ook aten we in het dorp een visje.

Plog 22-08-2015 Plog 22-08-2015

Daarna ging ik aan de slag met het verder showklaar maken van Puschkin.

Plog 22-08-2015

We aten ’s avonds dit recept. Ik was echter zo sullig om de de prei en de créme fraîche te vergeten, dus ik moest het recept iets aanpassen.
De rest van de avond werkte ik aan mijn blog en ging ik op tijd naar bed.

Zondag
Plog 23-08-2015

Zondag ging de wekker namelijk bizar vroeg! Ik ging naar een kattenshow in België (St. Job in’t Goor), deze show begon al om 07.30 dus ik moest rond 06.20 bij mijn moeder (zij ging ook mee) weg rijden. Ook moest ik nog de zoon van Puschkin (Finn) ophalen bij mijn zus.
Dit waren de producten die ik vandaag gebruikte.

Plog 23-08-2015

Eenmaal aangekomen in België ging ik eerst aan de slag met het inrichten van de kooien. Zo hadden de katten een mooi plekje om in te vertoeven.

Plog 23-08-2015

Finn werd in de loop van de ochtend als eerste gekeurd. Hij kreeg een mooi keurrapport en haalde zijn eerste punt voor de kampioenstitel.

Plog 23-08-2015

Na de lunch was het de beurt aan Puschkin. Ook hij kreeg een prachtig keurrapport. Puschkin is op moment Groot Internationaal Kampioen en hij kreeg nu zijn tweede punt voor de Europees Kampioen titel.

Plog 23-08-2015

Ook kreeg Puschkin een prijs voor de Best in Variëteit (kortweg: in zijn ras en kleurklasse, was hij de beste/mooiste)! Ik apetrots natuurlijk! Hier sta ik op het podium om Puschkin zijn prijs in ontvangst te nemen. Ook werd hij genomineerd voor de Best in Show.

Plog 23-08-2015

In Nederland krijg je vaak een beker wanneer je een prijs wint, in België krijg je vaak iets van een kattenbeeldje of fotolijstje, samen met voer en grit. Er werd een officiële “winnaars”foto gemaakt, welke ik heb gekocht. Wanneer ik deze op dvd thuiskrijg zal ik hem laten afdrukken voor in het fotolijstje. Daarna kan deze bij de andere trofeeën in de prijzenkast!
De show was rond 18u afgelopen. Eenmaal in Nederland gingen we langs de Mac. Ik nam een Big Mac met een kleine portie frietjes.
Rond 20.45u was ik weer thuis. Ik laadde de spullen uit en ging aan de slag met deze plog. Daarna ging ik douchen en slapen, het was een lange dag geweest.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo eens een kijkje in mijn leven te krijgen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *