Max Factor Creme Puff Blush Seductive Pink

0 0

Toen recentelijk de 1 + 1 actie bij Kruidvat was kon ik het niet laten om direct langs te gaan. Ik kocht o.a. een Cream Puff Blush van Max Factor. Ik vond ze er mooi uit zien en toen ik ze ging swatchen in de winkel werd ik zo blij verrast dat ik er eentje in de kleur Seductive Pink mee naar huis nam.

De verpakking
Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

De blush zit in een rond doosje. De deksel is doorzichtig met een gouden rand. In het midden van de deksel staat het logo van Max Factor in gouden letters. De binnenkant van die gouden rand is zwart. Ook is de onderkant van het doosje zwart. Ik vind de vormgeving van het doosje er mooi uitzien. Chique, netjes afgewerkt en de gouden details maken het voor mij helemaal af. Door de doorzichtige deksel kun je ook direct het prachtige product zien. Ik ben normaliter niet zo’n fan van doorzichtige deksels. Ik vind een gekleurde deksel er toch vaak wat luxer uit zien. Toch heeft het er bij deze blush wel voor gezorgd dat ik geïnteresseerd raakte.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

De blush is netjes afgesloten door middel van een sticker. Altijd fijn als er aan de hygiëne gedacht wordt. De sticker is ook makkelijk ter verwijderen van de verpakking, mocht je dat willen.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

Dit vond ik echter niet zo fijn. Een immens grote beveiligingssticker, die amper te verwijderen was. Dat ze de producten beveiligen, prima, maar volgens mij moet dat ook op een wat subtielere manier kunnen.

Dit zijn de ingrediënten:

Mica, Talc, Triisostearin, Octyldodecanol, Dimethicone, Zea Mays Starch, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Aqua, Calcium Aluminum Borosilicate, Sorbic Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BHT, Disodium EDTA, Tin Oxide, Tocopheryl Acetate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Palmitic Acid, Hydrogenated Polyisobutene, Silica, [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 15880, CI 77007, CI 15850, CI 77499, CI 75470]

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

De blush
Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

Door de deksel heen kon je het prachtige patroon al zien. De blush heeft duidelijk een marbeled patroon, doordat ze gebakken zijn, en voor een drogisterij merk vind ik dit er zeer luxe uit zien.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

De foto links is genomen met flits, rechts zonder. Met de flits zie je goed dat de blush shimmer bevat. Deze is echter in natuurlijk licht zeer subtiel. Ik vind het een prachtige kleur, een mooie warme roze. De blush is goed gepigmenteerd, heel romig en glijdt gemakkelijk over de huid.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

De blush geeft een prachtig, neutraal effect. Je kunt goed zien dat je van de shimmers vrijwel niets terug ziet op het gezicht. Dat vind ik niet heel erg. Door middel van een mooie highlighter kun je alsnog glans aan je look brengen.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

Zo met flits zie je de shimmers dan wel weer goed terug.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

En zo ziet de blush er dan full face uit. Een prachtige, zeer natuurlijk ogende kleur. Ik breng zelf de blush het liefst aan met een stippling brush, voor het meest natuurlijke effect.

Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink

Omdat ik zelf dol ben op highlighter heb ik op deze foto de Bobbi Brown Shimmer Brick aan mijn look toegevoegd. Die matcht overigens perfect met de blush van Max Factor.

Ik draag de volgende producten:
Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Kiko Color Fever Eyeshadow Palette 101 Coral Burgundy
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner
Essence Lash Princess Volume Mascara
Maybelline Dream Pure BB cream
NYX HD Concealer
Collection Lasting Perfection Concealer
– Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink
Catrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Guerlain Rouge G Gemma

Eindoordeel
Ik ben helemaal fan van deze blush. Beter gezegd, sinds ik deze blush heb, heb ik geen enkele andere blush meer gebruikt. Zelfs de Etos blush, die ik al jaren gebruikte, heeft plaats moeten maken voor dit pareltje van Max Factor. Ik ben helemaal om. De textuur is romig en zacht, het pigment is top en het effect op de wangen vind ik prachtig. Ik ben ontzettend blij dat ik deze mee naar huis heb genomen en kan iedereen deze prachtige blush aanraden. Overigens is de blush in de winkel in 4 kleuren verkrijgbaar.

Max Factor Creme Puff Blush Seductive Pink kost €12,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *