Make-up confidential tag

0 0

Het waren drukke dagen de afgelopen week (voornamelijk met werk), waardoor ik weinig tijd had om kwalitatief goede reviews te schrijven. Daarom heb ik vandaag nog een keer een tag! In deze tag beantwoord ik vragen over mijn make-up stash.

Wat is het oudste make-up product uit je stash?
Dit is een wenkbrouwpotlood van Chanel. Deze is zo’n 5 jaar oud en alle letters zijn er al afgesleten. Het is een ontzettend fijn potlood wat ik altijd met veel plezier heb gebruikt. Inmiddels is hij alweer bijna op.
Een ander product wat, nagenoeg, net zo oud is, is een blush van de Etos. Deze heb ik in de kleur 4080-206. Dit is een oudroze kleur die op de wangen aangebracht nagenoeg mat is. Ook dit product heb ik altijd met veel plezier gebruikt, maar inmiddels is de Cream Puff Blush van Max Factor het stukje aan het overnemen.

Wat is je nieuwste item in je stash?
Dat is een bruin oogpotlood die ik bij de Big Bazaar kocht om te reviewen. Ik gebruik graag bruine oogpotloden omdat dit net wat zachter staat bij mij. Bij sommige looks vind ik een bruin oogpotlood ook mooier matchen. Eigenlijk wil ik graag een bruine eyelinerstift voor een redelijke prijs, maar die ben ik tot nog toe niet tegengekomen. Mochten jullie tips hebben, dan hoor ik dat graag :) Daarnaast heb ik het Telluride oogschaduwpallet van Bobbi Brown gekocht en een Bobbi Brown Artstick in de kleur Cherrywood.

Bobbi Brown Telluride

Wat is het duurste item uit je stash?
Dit was het Telluride pallet van Bobbi Brown. Deze was €60. Een flinke smak geld en dat zou ik er normaliter ook niet voor neerleggen. Ware het niet dat ik nog een grote hoop aan cadeaubonnen had liggen. Dan vind ik het wel leuk om mij te verwennen met een high-end product.

Wat is het goedkoopste product uit je stash? (Die je veel gebruikt)
Ik heb een mono oogschaduw van Essence (blockbuster) die ik bij praktisch iedere ooglook als basis gebruik. Deze was rond de €1,69. Verder heb ik veel goedkope producten die ik bij vrijwel iedere look gebruik: wenkbrauwpotloden (eentje van Catrice en eentje van Max&More, die laatste was echt spotgoedkoop), poeder, concealer, blush.

Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Wat is het beste koopje uit je stash?
Dit vind ik een lastige vraag, maar ik denk dat ik toch voor de BB cream van Maybelline ga. Dit product is niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur. Ik vind dit product ontzettend fijn en gebruik hem al jaren met plezier. Hij egaliseert mijn huid, maar geeft totaal geen pannenkoekeffect. Ik voel hem ook niet zitten en dat vind ik prettig.

Max & More - Mascara

Welk product uit je stash was de grootste geldverspilling?
De Miss Manga mascara van L’Oréal. Wat een rotmascara is dit zeg. Ik heb het veelvuldig geprobeerd, maar elke keer wanneer ik hem gebruik word mijn teleurstelling alleen maar groter.

L'Oréal Miss Manga Mega Volume Waterproof Mascara

Welk make-up product heb je ooit gekocht en ben je toen weer een beetje vergeten?
Het groene Hello Autumn oogpotlood van Essence. Deze staat ontzettend mooi bij een aantal looks, maar toch vergeet ik hem vaak. Zonde, zeker nu de herfst langzaam aan in aantocht is, wil ik deze wel echt weer meer gaan gebruiken.

Welk product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding?
Ik vind het wenkbrauwpotlood van Catrice een hele goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Ik vind dit potlood echt ontzettend fijn werken, terwijl hij zeer budget is. Ook de Lash Princess Mascara van Essence vind ik een hele fijne mascara voor een heel gunstige prijs.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Noem drie producten die je de laaste tijd helemaal geweldig vindt.
Op 1 staat zonder enige twijfel de Shimmer Brick van Bobbi Brown. Ik zweer bij dit product. Hij is onderdeel van vrijwel alle make-up looks. Sterker nog, ik vind een look niet af wanneer ik de Shimmer Brick niet heb gebruikt. Dit is een product waarvan ik, ondanks de hoge prijs, zeer zeker een nieuwe zal kopen.
Op 2 staat de Cream Puff Blush van Max Factor. Deze beauty heb ik recentelijk ontdenkt. Deze blush heeft mij blij verrast en heeft direct een plekje verworden in mijn dagelijkse stash.
Op 3 staat het wenkbrauwpotlood van Catrice. Een ontzettend fijn en ontzettend budget potlood, waarmee ik snel mijn wenkbrauwen kan bijtekenen.

Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Dit waren de vragen van de tag, ik hoop dat jullie hem leuk vonden!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *