Dag in beautyproducten: 13 augustus 2015

Op misslipgloss.nl kwam ik de “dag in beautyproducten”-post tegen. Het leek mij leuk om ook zo’n soort verslag te maken van de beautyproducten die ik op een dag gebruik, dus bij deze! Dit waren de producten die ik op 13 augustus gebruikte.

DIMP 13082015

Ik start de ochtend met het poetsen van mijn tanden.

DIMP 13082015

Daarna sprong ik onder de douche. Het was tijd om mijn haren te wassen en hiervoor gebruikte ik de 7 kruiden shampoo van Schwarzkopf. Ik gebruik deze al een tijdje en hij bevalt mij prima.
Na het haren wassen vind ik het altijd fijn om een masker of conditioner te gebruiken. Op dit moment gebruik ik het Elvive re-nutrition masker van L’oréal.
Na het masker was het tijd om mijn huid te verzorgen. Ik gebruik de Sakura scrub en de Zensation douchegel van Rituals. Beide ontzettend fijne producten.

DIMP 13082015

Afgelopen maandag heb ik, samen met mijn zusje, een piercing laten zetten. Mijn zusje heeft haar tragus laten piercen, ik nam een helix piercing. Uiteraard dient deze zeer goed verzorgd en schoon gehouden te worden, dus nadat ik mijn haren en lichaam heb gewassen, is het tijd voor de piercing. Ik was eerst mijn handen met Unicura, om ze zo goed te desinfecteren. Vervolgens was ik mijn piercing met de zeep die ik van de piercer meekreeg.

DIMP 13082015

Na het afdrogen spuit ik deo op en spray ik mijn huid in met de Fragrance Mist van Victoria’s secret. Qua deo gebruik ik al jaren de deodorants van Dove. Ik vind deze zo ontzettend fijn. Soms gebruik ik een ander, maar eigenlijk bevalt die nooit zo goed als de deo’s van Dove. Het maakt mij overigens niet uit welke damesvariant de deo van Dove is, ik vind ze allemaal fijn.
Ik reinig mijn gezicht altijd met water, maar ik vind het toch fijn om mijn gezicht daarna extra te reinigen met een tonic. Ik gebruikte deze van Etos. Vervolgens smeerde ik mijn gezicht in met een creme: de lait-crème concentré van Embryolisse. Ik heb deze gekregen van de Douglas om te testen. Binnenkort verschijnt er review van dit product op mijn blog.

DIMP 13082015

Daarna was het tijd voor make-up! Ik bracht onder mijn ogen de concealer van NYX aan. Vervolgens bracht ik de BB Cream van Maybelline aan. Ik gebruikte geen primer, omdat de lait-crème concentré ook gebruikt kan worden als primer.
Ik gebruikte de prachtige blush van Max Factor in de kleur Seductive Pink. Ten slotte bracht ik een matterende poeder aan: de Prime and Fine Mattifying Powder van Catrice.

DIMP 13082015

Geen look is voor mij compleet zonder de Shimmer Brick van Bobbi Brown. Ikzelf heb de kleur Pink Quartz.

DIMP 13082015

Daarna was het tijd voor de oog make-up. Ik bracht als eerst een basis aan: de Prime and Fine Eyeshadowbase van Catrice. Daarna ging ik aan de slag met het Telluride oogschaduw palette van Bobbi Brown. Hier verschijnt binnenkort ook een review over.
Ik maakte de look af met een likje mascara van NYC. Ook dit product ben ik aan het testen voor een review.
Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met het Eye Brow Stylist potlood van Catrice in de kleur Date with Ash-ton.

DIMP 13082015

Dit was de ooglook die ik creëerde.

DIMP 13082015

Op mijn lippen bracht ik het Essence potlood Wish me a Rose aan en vervolgens Mac Please Me.

DIMP 13082015

Dit was de totale look.

DIMP 13082015

’s Avonds was het weer tijd om mijn make-up te verwijderen. Als eerst verwijderde ik mijn oog make-up met de remover pads van Etos. Vervolgens reinigde ik mijn gezicht met het Micellair Reinigingswater van Garnier. Daarna haalde ik nog een doekje met Tonic over mijn gezicht om vervolgens opnieuw mijn gezicht in te smeren met de Lait-Crème Concentré.

DIMP 13082015

Opnieuw waste ik mijn piercing onder de douche.

DIMP 13082015

Ten slotte was het alweer tijd om mijn tanden te poetsen en naar bed te gaan, de volgende dag moest ik er vroeg uit om te werken.

Dit was mijn dag in beauty producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *