Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

0 0

Mijn geliefde Chanel wenkbrauwpotlood is zo goed als op. Ik heb wel meerdere wenkbrauwproducten (potloden en een poeder), maar de meeste zijn wat donkerder en warmer van kleur. Die van Chanel was wat meer assig en nu het zomer is en mijn haar wat lichter van kleur is, vind ik een meer assige kleur mooier staan. Een mooie gelegenheid om een wenkbrauwproduct te testen van een ander merk. Omdat ik gek ben op budget besloot ik er eentje van Catrice mee te nemen in de kleur “Date with Ash-ton”.

De verpakking
Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

De Eye Brow Stylist van Catrice is een wenkbrauwpotlood. Persoonlijk vind ik potloden het makkelijkst werken om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Zeker wanneer ik om 07.30 op mijn werk moet zijn vind ik het fijn als mijn wenkbrauwen zo min mogelijk tijd kosten. Een potlood vind ik het snelst en meest precies werken.
Het potlood heeft dezelfde kleur als het afgeeft. Handig, zo zie je direct welke kleur het betreft. Aan de ene kant zit een spooly mét dop. Ik vind het hygiënisch dat er een dop op de spooley zit.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Het potlood is bedrukt met zilveren letters. Ik vind de vormgeving er mooi uitzien. Strak en simpel.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Informatie op de achterkant van het potlood, waaronder de kleur en de inhoud.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

De spooley op de achterkant. Ik vind het fijn wanneer er een spooley aan het potlood van vast zit. Ik gebruik deze altijd om mijn wenkbrauwen mee door te kammen voor én na het aanbrengen van de kleur.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Het potlood zelf. Hier kan ik niets op aanmerken, dit ziet er prima uit.

De Brow Stylist bevat de volgende ingrediënten:

HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, STEARIC ACID, HYDROGENATED CASTOR OIL, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), LANOLIN, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Swatches
Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

De foto links is met flits genomen, de foto rechts zonder. De kleur is niet heel koel/assig en ik kan mij voorstellen dat de kleur voor de meeste mensen nog steeds te warm is. Voor mij is dit echter een prima kleur.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Op de foto links mijn natuurlijke wenkbrauw, op de foto rechts heb ik hem bijgetekend met het potlood van Catrice.

Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

En zo ziet dat er full face uit. De kleur is vrij warm en ik vind de kleur niet heel assig. Ik vind hem echter ook niet oranje en daardoor natuurlijk ogen.
De kwaliteit van het potlood is heel goed. Het potlood is zacht, maar niet té zacht. Daardoor tekent hij de wenkbrauwen gemakkelijk en prettig bij, maar slijt hij niet buitensporig snel. De kleur blijft gedurende de dag goed op de wenkbrauwen zitten.

Ik draag de volgende producten op de full face foto:
Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Bourjois Nude Smoky Eyes Sable Show
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner
Essence Lash Princess Volume Mascara
Maybelline Dream Pure BB cream
NYX HD Concealer
Collection Lasting Perfection Concealer
– Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink
Catrice Prime and Fine Mattifying Powder

Eindoordeel
Ik ben heel enthousiast over dit wenkbrauwpotlood van Catrice. Hij werkt snel en efficiënt, is goedkoop en de kwaliteit is goed. Daarnaast vind ik het potlood mooi vormgegeven en ben ik blij dat er een spooley aan het potlood vast zit. De kleur vind ik zelf erg mooi en goed passen, maar ik kan mij voorstellen dat hij voor anderen toch nog te warm kan zijn. Mocht je zelf de Brow Stylist willen kopen dan adviseer ik je om eerst de kleur goed te swatchen. Ik ben in ieder geval fan en gebruik op dit moment dit potlood dagelijks met veel plezier!

Catrice Eye Brow Stylist kost €2,59 en is te koop bij Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *