Baylis & Harding douchegel Sweet Mandarin & Grapefruit

0 0

In juni liet ik zien welke cadeautjes ik voor mijn verjaardag had gekregen. Een van die dingen was een setje van Baylis en Hardy. Hierin zaten een douchegel, bodylotion en bodyspray. Ik kende dit Engelse merk nog niet en was ontzettend benieuwd naar de producten. Baylis & Harding heeft allerlei huid- en haarverzorgingsproducten in het assortiment en biedt ook mini setjes voor in hotels aan. Tevens verkopen ze geuren voor in huis (denk aan geurstokjes e.d.). Het fijne aan dit merk is dat het een proefdiervrij merk is. Vandaag ga ik de douchegel reviewen.

De set
Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel

De set vind ik er ontzettend leuk uitzien. De producten krijg je samen met een clutch, welke bekleed is met gouden pailletten. Het geheel ziet er feestelijk en chique uit. Wat ik ook mooi vind is de strik die om de bodyspray zit. Dit geeft een luxueuze uitstraling.

De verpakking
Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel

De douchegel zit in een witte tube met gouden opdruk. Geheel in de stijl van de clutch. Het geheel oogt heel rustig en chique. Niet te veel poespas, gewoon de basis informatie. Daar hou ik van.

Baylis & Harding shower gel

Op de achterkant van de verpakking staat nog wat aanvullende informatie. O.a. dat het product vrij van parabenen is.

Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel

De dop was oorspronkelijk afgeplakt, voor de hygiëne. Toen ik de dop er afdraaide bleef het midden van de afplak folie aan de binnenkant van de dop zitten. Het gedeelte wat op de tube achterbleef kreeg ik er niet meer af, zo stevig zat dit vastgeplakt.

Dit zijn de ingrediënten die in de douchegel zitten:
Baylis & Harding shower gel

De douchegel
Baylis & Harding shower gel Baylis & Harding shower gel

De substantie van de douchegel kan ik het beste omschrijven als gel achtig. Het is vrij vloeibaar en laat zich makkelijk verdelen.
De geur van de douchegel is licht pittig, maar toch ook wel zoet. De geur is helemaal niet sterk aanwezig, maar juist heel zacht aanwezig. Je ruikt hem wel, maar hij vervliegt ook snel. Ikzelf kan deze geur wel waarderen.

Eindoordeel
De gift set vind ik ontzettend leuk vormgegeven, Het oogt chique en ziet er stylish uit. Ik vind het een mooie toevoeging dat er een clutch bij de set zit. De producten passen daar perfect in, je kan ze handig in de clutch meenemen.
De geur van de douchegel vind ik lekker. Doordat hij niet zo heel sterk aanwezig is denk ik dat hij voor veel mensen prima geschikt is. De werking van de douchegel vind ik niet heel uitgesproken. Het is een prima douchegel die mij een schoon gevoel geeft, maar hij is niet voedend voor mijn huid o.i.d. In dat opzicht vind ik de prijs die je betaald voor dit product te hoog in vergelijking met wat je krijgt. Het kan natuurlijk aan mijn huid liggen, maar er zijn wat mij betreft fijnere douchegels op de markt die meer voor mijn huid doen.

De totale set is verkrijgbaar op o.a. Amazon en kost daar 11,42 pond. Omgerekend is dit ongeveer €16,22. De douchegel is ook los verkrijgbaar bij Bubbelfly.nl voor €5,95 voor 750ml.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *