Rituals Sakura Scrub – Sakura pakket

0 0

Eerder schreef ik al over de Whipped Body Cream en de Foaming Shower Gel van Rituals. Beide afkomstig uit het Sakura pakket. Vandaag is het tijd voor de Scrub, het laatste item wat in het pakket zat.

Het pakket
Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Dit was het prachtige pakket wat ik kreeg voor mijn verjaardag. Het pakket bevat een douchegel, een body crème en een scrub. De verpakking vind ik ontzettend mooi vorm gegeven. Sereen, maar met oog voor detail.

De verpakking
Rituals Sakura Scrub Rituals Sakura Scrub

De scrub zit in een plastic pot. De pot is groen en wijkt af qua kleur van de andere verpakkingen. Ik denk dat ik het, voor het geheel, mooier had gevonden wanneer deze verpakking ook wit was geweest. Deze verpakking valt nu een beetje uit de toon. Desalniettemin vind ik de groene kleur er wel bij passen. De vormgeving vind ik wat drukker ogen dan de andere verpakkingen, dat heeft er vooral mee te maken dat de kersenbloesems door de tekst heen lopen. Ik vind het leuk dat de kersenbloesem ook op deze verpakking terugkomt. De originele pot is groter van formaat (375gr) en heeft een zilveren deksel. De opdruk is hetzelfde, evenals de groene kleur van de pot.

Rituals Sakura Scrub Rituals Sakura Scrub

Informatie op de achterkant en de ingrediëntenlijst.

Rituals Sakura Scrub

De scrub is afgesloten, je moet de folie er vanaf trekken voordat je de scrub kunt gebruiken. Dit vind ik positief vanuit hygiënisch oogpunt.

De scrub
Rituals Sakura Scrub Rituals Sakura Scrub

De scrub is op basis van suiker en dit zie je direct. De substantie van de scrub is afhankelijk van de temperatuur. De scrub heeft op zich een vrij stevige substantie, maar als het erg warm is wordt de scrub vloeibaarder.

Rituals Sakura Scrub

Hier zie je de substantie van de scrub. Zoals je kunt zien is de scrub duidelijk op suikerbasis. De suikerkorrels zijn stevig en scrubben goed. De substantie voelt prettig. De geur is bestaat uit rijstmelk en kersenbloesem en is, net zoals de 2 andere producten, zoet en tegelijkertijd ook fris zonder overheersend te zijn.

Eindoordeel
Ook de scrub is een zeer prettig product. Hij heeft voldoende body om goed te kunnen scrubben, zonder dat het pijnlijk is. Mijn huid voelt zacht na de scrubbeurt. Ik vind de total set ook ontzettend fijn. De combinatie van de scrub, de douchegel en de body crème is fijn en de producten sluiten goed op elkaar aan. Toch zou ik zelf sneller voor de douchegel of de body crème gaan dan voor de scrub. Ik vind de eerste twee producten toch net wat meer bijzonder, zeker in vergelijking met de prijs die je ervoor betaald. Mocht je het bedrag er voor over hebben, dan zou ik zeker een kijkje nemen bij de body scrubs van de Rituals, want het product is zeker ontzettend fijn.

Rituals Sakura Scrub kost €19,50 voor 375gr en is te koop bij Rituals.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *