Rituals Magic Touch Whipped Body Cream – Sakura pakket

0 0

Voor mijn verjaardag heb ik een Rituals pakket gekregen, met daarin een douchegel, een body crème en een body scrub. Vorige week vertelde ik over de Foaming Shower Gel, welke mij erg goed bevalt. Vandaag ga ik de Whipped Body Cream voor jullie reviewen.

Het pakket
Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Allereerst nog een paar foto’s van het prachtige pakket, waar ik vorige week al uitgebreid over heb verteld.

De verpakking
Rituals Sakura Whipped Body Cream Rituals Sakura Whipped Body Cream Rituals Sakura Whipped Body Cream

De whipped body cream zit in een tube. Daar word ik blij van. Een tube werkt namelijk hygiënisch en snel. Persoonlijk vind ik het nooit zo prettig om crème uit een pot te halen. Zeker wanneer mijn nagels lang zijn gaat het onder je nagels zitten en hier hou ik niet van. Met een tube heb je daar geen last van.
Wat ik dan wel weer jammer vind, is dat wanneer je deze crème in de winkel koopt, hij in een pot zit. Ik had het fijner gevonden wanneer hij altijd in een tube zou zitten.
De tube is in dezelfde stijl als de verpakking van het pakket en de douchegel. Wit, met groene kersenbloesem details. Ik vind de vormgeving rustig, strak en chique. Niet te veel poespas, maar wel wat speelse details. De kleurencombinatie vind ik ook fris staan en past, wat mij betreft, daarmee prima bij Rituals.

Rituals Sakura Whipped Body Cream

De crème is ultraverzorgend en luchtig. “Ultraverzorgend”, ik ben nog niet eerder een product tegen gekomen die dat claimt.

Rituals Sakura Whipped Body Cream

Dit zijn de ingrediënten die in de crème zitten.

Rituals Sakura Whipped Body Cream

De tube heeft een draaidop. Deze werkt prima. Het gat waar de crème uitkomt is goed schoon te houden waardoor de crème niet overal komt te zitten. Dit vind ik positief.

De crème
Rituals Sakura Whipped Body Cream Rituals Sakura Whipped Body Cream Rituals Sakura Whipped Body Cream

Wanneer de crème uit de tube komt, is deze vrij dik. Je moet ook echt een beetje moeite doen om de crème uit de tube te krijgen. Hij is dikker van substantie dan de body butter van The Body Shop, maar weer dunner dan die van Kruidvat.
De crème laat zich gemakkelijk uitsmeren en trekt ontzettend snel in. De crème is zeer voedend en laat mijn huid op een hele prettige manier glad aanvoelen. Mijn huid is zeker 24uur gehydrateerd.
De geur is hetzelfde als die van de douchegel: cherry blossom & rice milk. Zoet, maar toch ook fris en totaal niet overheersend. De geur trekt in je huid en gedurende de dag blijf je hem heel lichtjes ruiken.

Rituals Sakura Whipped Body Cream

Eindoordeel
Wat een ontzettend fijn product is deze whipped body cream! Ik vind hem zelfs nog fijner dan de body butters die ik heb. De substantie werkt ontzettend prettig: hij smeert makkelijk uit en trekt ontzettend snel in. Hij voelt prettig aan op de huid, hydrateert mijn huid en laat een hele zachte geur achter op mijn huid.
Wat ik dan wel minder vind is de prijs. Voor 200ml betaal je €15,50. Voor een body butter van TBS betaal je echter ook €16 voor 200ml. Mijn voorkeur gaat dan uit naar deze whipped body cream. Simpelweg omdat ik deze nog prettiger aan vind voelen op de huid. Ik ga dit product zeker opnieuw kopen wanneer deze op is!

Rituals Magic Touch Whipped Body Cream kost €15,50 voor 200ml en is verkrijgbaar bij Rituals.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *