Rituals Zensation Foaming Sower Gel – Sakura pakket

0 2

In de blogpost over mijn verjaardag liet ik zien dat ik o.a. een pakket van Rituals had gekregen. Dit pakket bevat een douchegel, scrub en bodycrème. Ik had beloofd deze te reviewen en de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het testen van de producten. Vandaag begin ik met een review van de douchegel.

Het pakket
Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Dit is het pakket dat ik heb gekregen. Ziet dit er niet ontzettend mooi uit? Ik vind de combinatie van kleuren, logo en de kersenbloesem details heel mooi. Het straalt voor mij puurheid en rust uit. De verpakking geeft mij ook een lenteachtig/zomers gevoel.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Dit ziet er toch prachtig uit? Ik word er in ieder geval heel blij van. Ik vind de naam ook mooi: “celebrate a new beginning”. Ik merk dat de naam mij raakt.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

De producten. Met de kartonnen wikkel er omheen vind ik de verpakking er wel een stuk mooier uit zien.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Ook aan de achterkant van de doos is aandacht besteed.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Nog even een detailfoto van de kersenbloesems. ♥

De verpakking
Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel

De douchegel zelf zit in een bus, met een spuitpompje bovenop. De verpakking is wit en ziet met daarop het logo van Rituals en wat informatie. De vormgeving van de verpakking is strak en rustig. Persoonlijk hou ik daarvan. Het geeft een luxe uitstraling. De kersenbloesem details vind ik mooi en zijn voor mij de finishing touch.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel Rituals Zensation Foaming Shower Gel

De ingrediënten die in de douchegel zitten.

Rituals Zensation Foaming Shower Gel

Door middel van een spuitmond komt de douchegel uit de verpakking.

De douchegel
Rituals Zensation Foaming Shower Gel

De douchegel is een “foaming” douchegel. Wanneer je de douchegel op je hand/washand spuit heeft deze in eerste instantie een soort van gel substantie. Dit zet echter vrijwel direct uit en verandert in een romige mousse. Omdat de substantie buiten de verpakking zo uitzet, heb je maar een klein beetje nodig om je hele lichaam mee te wassen.
De geur is vrij zacht en totaal niet overheersend. De geur zou ik omschrijven als zoet (dankzij de kers die je lichtjes ruikt), maar ook fris. Ikzelf vind de geur heerlijk!

Eindoordeel
Wat een heerlijke douchegel is dit! De geur is zoet, maar toch ook zacht en fris. Totaal niet overheersend, maar wel op een prettige manier aanwezig. Ik denk dat dit een hele veilige geur is, die veel mensen zal aanspreken.
De douchegel is zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje gel nodig om een boel schuim te creëren. Het schuim voelt rijkelijk en voedend aan en ik merk ook dat mijn huid goed gehydrateerd is na het gebruik van deze douchegel. De douchegel kost €8 en dat vind ik best prijzig voor een douchegel. Er zit echter 200ml in de verpakking en de gel is ontzettend zuinig in gebruik, waardoor je er een stuk langer mee doet dan dat je met een normale douchegel doet. Dat compenseert wel weer in de prijs. Ik vind de douchegel ook erg prettig op de huid aanvoelen. Ik vind het een heerlijk product!

Rituals Zensation Foaming Shower Gel kost €8 en is verkrijgbaar bij Rituals, zowel in de winkel als online. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *