OOTD: sale aankopen

4comments 0

De sale is langzaam aan steeds meer op gang aan het komen. Ik ben gek op winkelen en al helemaal wanneer items zijn afgeprijsd. Kleding en beautyproducten zijn daarbij toch wel mijn favoriete shopitems. Meestal ga ik winkelen bij City Plaza in Nieuwegein, hier hebben ze veel winkels waar ik graag kom. Afgelopen week ben ik met mijn zus, zusje en moeder daar gaan winkelen en heb ik een paar mooie items gescoord voor niet al te veel geld. Deze wil ik vandaag aan jullie laten zien.

New In Outfit 12072015

Dit zijn de kledingitems die ik heb gekocht. De rosékleurige top kocht ik bij SPS. Deze was afgeprijsd voor €20, normaal kostte hij €40. Ik vind het prettig om onder de top nog een tanktop of hemd te dragen. Voordat we naar de SPS gingen had ik bij de Jack & Jean een mosgroene tanktop van Vero Moda gekocht. Deze was €9,95 afgeprijsd voor €5. Zulke tops zijn nooit weg, dus die nam ik direct mee. Eenmaal thuis ontdekte ik dat deze tanktop heel mooi combineert met de top die ik bij SPS kocht.

New In Outfit 12072015

Hier zie je de top van SPS beter en kun je ook goed de tanktop, die ik eronder draag, zien. De kleur van beide tops passen precies in mijn straatje. Ik ben gek op warme en rosé kleuren. Ik vind de details die in de top zitten erg mooi. Dit maakt het geheel wat speelser, terwijl ik de top toch casual chique vind. Door het roze draad zit ook nog een rosé gouden draad geweven, waardoor de top wat meer glamour krijgt.

New In Outfit 12072015 New In Outfit 12072015 New In Outfit 12072015

Ook kocht ik een spijkerbroek. Hij is van het merk Garcia en ik kocht hem bij Jeans Centre. De broek kost normaal €79,95, maar was nu afgeprijsd voor €25. Voor dat bedrag kon ik hem niet laten liggen!
Het is een iets andere broek dan ik normaal draag. Al jaren draag ik alleen maar Skinny jeans. Deze broek heeft een meer rechte pijp en is niet zo skinny als ik ze normaliter heb. Ook heeft deze broek “gaten”, iets wat ik eigenlijk ook nooit draag. De “gaten” zijn bij deze broek echter vrij klein waardoor ik het juist een leuke toevoeging vind. Het zorgt ervoor dat de broek wat meer pit krijgt. Ook de wassing vind ik erg mooi.

New In Outfit 12072015 New In Outfit 12072015

De schoenen had ik al, deze heb ik een paar jaar geleden bij de Nelson gekocht. Ik vind ze goed bij deze outfit passen. Chique, maar het geeft de outfit toch net wat meer pit.
Omdat de top opvallend genoeg is draag ik er alleen maar een horloge bij. Less is more in dit geval. Het horloge is van Guess.

New In Outfit 12072015 New In Outfit 12072015 New In Outfit 12072015

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe aankopen en hoop ik er nog veel plezier van te mogen beleven!

4 Comments
  • Vika
    juli 17, 2015

    Leuk Fal, voor €50 een complete nieuwe outfit gescoord! Teach me, master ;-).

  • Bianca
    juli 17, 2015

    Leuke outfit Fal, je straalt helemaal:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *