L’Oréal Glam Shine Crystals Topaz Strass

0 0

Pasgeleden schreef ik over de Glam Shine Reflection van L’Oréal in de kleur Sheer Cassis. Wat mij betreft een prachtige kleur. Ik kocht ook een andere gloss van L’Oréal, eentje uit de Crystals reeks in de kleur Topaz Strass. Vandaag ga ik vertellen wat ik van deze gloss vind.

De verpakking
L'Oreal Glam Shine Topaz Strass L'Oreal Glam Shine Topaz Strass L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

Ook deze gloss zit in een doorzichtige verpakking, waarvan de dop en de details zilver zijn. Je ziet direct de kleur van de gloss. Zo vind je hem snel terug in je stash. Ik vind de verpakking er stijlvol uitzien.

L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

Informatie op de achterkant.

L'Oreal Glam Shine Topaz Strass L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

De gloss breng je aan door middel van een sponsapplicator. De applicator is heel zacht en dit werkt fijn. Ook de vorm werkt prettig. Er zit genoeg product op de applicator om je lippen in één keer van voldoende kleur te voorzien.

L’Oreal Glam Shine Topaz Strass

Op de dop staat welke kleur het betreft en van welk type de gloss is.

L’Oreal Glam Shine Topaz Strass L’Oreal Glam Shine Topaz Strass

Dit zijn de ingrediënten die in de gloss zitten.

De gloss
L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

De linkerfoto is met flits genomen, de rechterfoto zonder. Ik vond het lastig om de kleur goed vast te leggen omdat deze zo lichtroze is. Hij bevat veel shimmer, zoals je kunt zien op de foto met flits. Ik zou zelf de kleur omschrijven als barbieroze.

L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

Zo ziet de kleur er uit op mijn lippen, waarbij ik de bovenste foto met flits heb genomen en de onderste zonder.

L'Oreal Glam Shine Topaz Strass

Full face. Ik vind de kleur persoonlijk te licht voor mij. Het misstaat niet, maar kleuren die net wat donkerder zijn (en vooral net wat warmer), vind ik mij persoonlijk meer flatteren. Dat zegt uiteraard niets over de kwaliteit van de gloss. De gloss brengt gemakkelijk aan. De substantie is vrij dik, maar op een prettige manier. De geur van de gloss vind ik erg chemisch. Daar waar Sheer Cassis nog licht zoet rook, ruikt deze puur chemisch. Ook de smaak is vrij chemisch en aanwezig. Dat vind ik jammer, ik had fijner gevonden wanneer de smaak neutraler was.

Deze producten draag ik verder op bovenstaande foto:
Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Essence Irresistible Fox Trott Eyeshadow
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner
Essence Lash Princess Volume Mascara
– Etos Primer
– Maybelline Dream Pure BB Cream
NYX HD Concealer
Catrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Yves Saint Laurent Dessin Des Sourcils Wenkbrauwpotlood in de kleur 03 Bruin
Etos Blush Powder 4142-001
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Eindoordeel
Ook deze gloss van L’Oréal is prettig. De gloss laat zich goed over de lippen verdelen en de applicator werkt fijn. De substantie is vrij dik, op een fijne manier. Hij blijft een uur of 2 zeker wel mooi op de lippen zitten, afhankelijk van hoeveel je eet en drinkt. Deze gloss laat echter geen stain achter. Enige wat ik minder vind zijn de chemische geur en de chemische smaak, die toch wel aanwezig is. Het is persoonlijk in hoeverre je dat vervelend vind. Ikzelf vind het geen probleem in ieder geval.

l’Oréal Glam Shine Lipgloss in de kleur Topaz Strass is te koop bij de drogisterij. Prijzen variëren vanaf de €9.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *