It’s my Birthday – outfit, look en de cadeautjes die ik kreeg

2comments 1

Vorige week was ik jarig. De dag zelf heb ik niet zo heel veel gedaan. Ik heb gewerkt en ’s avonds kwam mijn zusje en hebben we sushi gegeten.

Afgelopen zondag heb ik mijn verjaardag voor familie en vrienden gevierd. Het was ontzettend gezellig en de regen stopte gelukkig al snel waardoor we ook nog even buiten konden zitten en konden genieten van het heerlijke weer.

Ik ben ontzettend verwend door vrienden en familie en vandaag wil ik dit met jullie delen. Ook laat ik jullie zien wat ik die dag droeg en mijn make-up look.

Allereerst mijn outfit en look. Op mijn verjaardag zelf heb ik geen foto’s gemaakt van mijn outfit en look. Ik moest al om 07.30u op mijn werk zijn en hoewel ik niet geheel make-up loos naar mijn werk ben gegaan, was mijn look niet noemenswaardig. Idem voor mijn kleding.
Afgelopen zondag was het echter prima weer en daar was ik heel blij mee. Naast dat we heerlijk buiten konden zitten, kon ik ook mijn nieuwe maxi-jurk aan!

Verjaardag 2015 Verjaardag 2015

Ik heb bewust gekozen voor vrij weinig sieraden. Het horloge wat ik droeg vond ik al opvallend genoeg op zichzelf. Daarnaast vind ik het niet heel fijn om veel opvallende sieraden te dragen als ik veel heen en weer moet lopen met spullen.

Verjaardag 2015

De look zelf heb ik ook vrij simpel gehouden. Bij dit warme weer vind ik het fijner om mijn make-up wat rustiger te houden, maar wel verzorgd.
Voor mijn ooglook gebruikte ik de volgende producten:
Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base
Bourjois Nude Smoky Eyes Sable Show
Miss Sporty Studio Lash the Miaoww Look Eyeliner
– Essence Lash Princess Volume Mascara

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik:
– Yves Saint Laurent Dessin Des Sourcils Wenkbrauwpotlood in de kleur 03 Bruin

En voor mijn gezicht gebruikte ik deze producten:
– Benefit Porefessional Pore Refining Base
Maybelline Dream Pure BB Cream
Collection Lasting Perfection Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080 – 206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Op mijn lippen droeg ik de kleur Viva Glam VI van MAC.

Verjaardag 2015

Op naar de cadeautjes. Allereerst kreeg ik een aantal leuke verjaardagskaarten. Hele toepasselijke kaarten ook. Ik ben gek op mopshonden (wij hebben er thuis eentje gehad, zij is helaas overleden) en natuurlijk katten. Kaas (de muizenkaart) vind ik heerlijk. En de half naakte man… binnenkort ga ik met mijn zusje (van wie ik de kaart kreeg) naar Magic Mike XXL. Heel toepasselijk dus 😉

Verjaardag 2015

Van mijn gezin kreeg ik dit prachtige horloge, welke ik ook draag in de outfitfoto eerder deze post. Binnenkort laat ik deze uitgebreid zien in een post.
Ook kreeg ik chocola en mag ik een tattoo laten zetten.

Verjaardag 2015

Mijn nichtje had speciaal voor mijn verjaardag een notitieblokje gemaakt met daarop een 3d kat. Zo lief!

Verjaardag 2015

Van mijn zus en haar gezin had ik geld gekregen en chocola. En daarnaast dit bakje sushi. Zo ontzettend leuk en origineel! Ik ben gek (lees: verslaafd aan) op sushi dus ik was hier heel blij mee. Ik heb het inmiddels al heerlijk opgegeten.

Verjaardag 2015

Van mijn ouders kreeg ik (naast geld en chocola), deze prachtige kaars. Pasgeleden hebben wij het toilet verbouwd (samen met mijn zwager) en om het toilet wat op te fleuren hebben we een paar dingetjes gekocht in paars tinten voor in de nis. Deze kaars past daar perfect bij en maakt het toilet helemaal af.

Verjaardag 2015 Verjaardag 2015

Met mijn zusje ga ik binnenkort naar de bioscoop, zij neemt mij mee naar Magic Mike XXL voor mijn verjaardag. Daarnaast kreeg ik van haar en haar vriend deze mooie clutch met daarin heerlijke verzorgingsproducten. Hier komt nog een review van. Ook kreeg ik deze Minion Limited Edition Tic Tac’s. Ik ben gek op Minions en het huis ligt vol met Minions spullen voor mijn zoontje. Hij vindt deze Tic Tacs trouwens ook heerlijk 😉

Verjaardag 2015 Verjaardag 2015 Verjaardag 2015

Van Bianca kreeg ik, naast een cadeaubon voor de Douglas, ook deze ontzettend leuke labello “clutch” die zij zelf heeft gemaakt. Hoe knap! De mooie toilettas kreeg ik ook.

Verjaardag 2015

Van Trudy kreeg ik deze set van Rituals. Ik heb nog niet eerder iets van dit merk gehad, dus ik ben ontzettend benieuwd! Hier komt een review van.

Verjaardag 2015

Van Vika kreeg ik deze cadeaubon van de Douglas, welke verpakt is in een MAC verpakking. Ik ben gek op MAC, ik ga hier zeker iets moois bij de MAC van kopen!

Verjaardag 2015

Van Lianne, Bianca en mijn schoonzusje en haar vriend kreeg ik cadeaubonnen van de Douglas. Daar word ik als beautyliefhebber ontzettend blij van!

Verjaardag 2015

Dit is de chocola die ik kreeg.

Verjaardag 2015

Hier alle cadeautjes bij elkaar. Ik ben ongelofelijk verwend! Daarnaast kreeg ik ook geld. En van Stefanie krijg ik voor mijn verjaardag een brunch bij de Yoghurt Barn. Daar ben ik nog nooit geweest, dus ik ben ontzettend benieuwd!
Het was een ontzettend gezellige dag waarvan ik heb genoten. Iedereen bedankt!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *