Etos ColourCare Lipstick in de kleur Juicy Gossip

2comments 0

Pasgeleden heeft Etos nieuwe kleuren van de ColourCare lipstick uitgebracht. Na het zien van swatches werd ik direct verliefd op de kleur Juicy Gossip. Toen ik bij de Etos was kon ik het dan ook niet laten om deze mee te nemen. De prijs was in ieder geval geen reden om de lipstick te laten liggen. Met slechts €2,99 is dit een budgetlipstick te noemen. Vandaag ga ik hem uitgebreid reviewen.

De verpakking
Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

Van de verpakking ben ik geen fan. Ik vind het er goedkoop uitzien en dit komt door de doorzichtige, plastic dop. Zonde, want de kleur van de huls (lichtgoud) vind ik wel ontzettend mooi. Ik denk dat als ze de dop dezelfde kleur als de huls hadden gegeven, dit er direct een stuk chiquer uit zou zien. Dit is niet een lipstick die ik snel op mijn bureau zou zetten. Beter gezegd, deze zou ik lekker in mijn tas laten zitten. Nu weet ik dat het een budgetproduct is en dat de inhoud belangrijker is, maar toch wil het oog ook wel wat. Als budgetmerk Essence het kan om nette lipstickverpakkingen te produceren, dan moet Etos dat ook kunnen.

Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

Van wat er in de huls zit word ik een stuk vrolijker. Een prachtige, oudroze lipstick. Ik ben gek op dit soort oudroze, ietwat naar bruin neigende kleuren. Niet heel zomers, maar wel zeer populair op dit moment. Dat vind ik helemaal niet vervelend, want daardoor hebben veel merken soortgelijke kleuren in hun assortiment en heb ik lekker veel keuze.

Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

De stick is schuin afgesneden en loopt taps toe. Zo zie ik lipsticks het liefst gevormd. Ik vind deze vorm persoonlijk het meest prettig werken.

De volgende ingrediënten zitten in de lipstick:

ETOS COLOUR CARE LIPSTICK. INGREDIENTS: OCTYLDODECANOL, LANOLIN, CERA

MICROCRISTALLINA, PPG-51/SMDI COPOLYMER, PVP/HEXADECENE COPOLYMER, SYNTHETIC

BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, RICINUS COMMUNIS

SEED OIL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT,

TOCOPHEROL, PROPYLPARABEN, VANILLIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA,  [+/- MICA, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 19140, CI 12085, CI 45410, CI 77499, CI 45380,  CI 42090, CI 77492, CI 77510, CI 17200, CI 73015, TIN OXIDE, CI 75470].

Swatches
Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

Van deze kleur word ik echt blij. Een prachtig warme, oudroze kleur. Deze swatch is met één veeg gemaakt. De lipstick is niet super dekkend, maar de kleur is wel heel goed op te bouwen.

Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

De lipstick is ontzettend romig en brengt gemakkelijk aan.Hij heeft een lichte glans. De lipstick bevat vitamine E, beschermt en verzorgd. De lipstick voelt heel comfortabel op de lippen aan.

Etos Colourcare Lipstick Juicy Gossip

Full face. Een kleur die perfect in mijn straatje past. Ik maakte de look compleet met de volgende producten:
Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Bourjois Nude Smoky Eyes Sable Show
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner
Essence Lash Princess Volume Mascara
Maybelline Dream Pure BB cream
NYX HD Concealer
Collection Lasting Perfection Concealer
– Max Factor Cream Puff Blush Seductive Pink
Catrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Catrice Eye Brow Stylist Date with Ash-ton

Eindoordeel
Wat een ontzettend fijne lipstick is dit! De verpakking vind ik niks, maar des te fijner is de lipstick. Hij is romig, voelt prettig op de lippen en de kleur is goed op de bouwen. De kleur zelf ben ik verliefd op, maar ik denk dat het al wel duidelijk was hoe verknocht ik op dit soort lipstickkleuren ben. De houdbaarheid is prima. Hij blijft zeker wel een uur of 3 a 4 op de lippen zitten. Een klein hapje en een drankje overleeft hij prima. Na een grote maaltijd moet hij voor het mooie bijgewerkt worden, hoewel er zeker nog wel kleur op de lippen zit. Ik ben in ieder geval blij verrast door deze lipstick en zal hem zeker met veel plezier gebruiken.

Etos Colourcare Lipstick kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Etos.

2 Comments
 • Marijke I easydailyfood
  juli 29, 2015

  Mooi kleurtje! Draag zelf nooit lipsticks omdat ik het niet prettig vind zitten en het zo snel van mijn lippen verdwijnt.

  • Beauty Charm
   juli 29, 2015

   Dankjewel Marijke! Wat zonde dat lipstick bij jou snel van de lippen verdwijnt. Ik kan mij wel voorstellen dat je lipstick niet prettig vindt zitten. Dat hoor ik vaker van mensen en ik heb er zelf ook heel erg aan moeten wennen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *