Tip voor foundation bij de neusvleugels

0 0

Wat mij regelmatig opvalt bij mensen is dat de foundation bij de neusvleugels niet mooi er uit ziet. Zelfs ietwat viezig. Bij mijzelf is mij dit ook opgevallen. De foundation hoopt zich op en het ziet er schilferig uit. Persoonlijk vind ik het een onsmakelijk gezicht. Overal waar ik foundation schrijf kun je trouwens ook BB cream lezen.
Je kunt er voor kiezen om geen foundation bij de neusvleugels aan te brengen, maar persoonlijk vind ik dit ook niet een mooi effect geven.

Bij mijzelf is de huid rondom mijn neusvleugels altijd zeer droog. Ondanks dat ik een goede, hydraterende dagcrème aanbreng, blijft de foundation op die plek niet mooi uitkomen.

Sinds een paar weken heb ik hier echter een oplossing voor gevonden die ik vandaag graag met jullie deel!

Weleda Skinfood
Weleda - Skin Food

Een tijdje geleden schreef ik al een review over deze wondercrème. Toen ik een een aantal weken geleden in de badkamer mijzelf stond op te maken zag ik de tube liggen en ineens bedacht ik mij, dat deze crème ook gebruikt kan worden in combinatie met foundation. De crème is heel dik en voedend en leek mij daarom de ideale crème om te gebruiken voor mijn zeer droge huid.
Ik bracht de crème aan nadat ik mijn foundation had aangebracht en het geheel zag er direct mooi uit. Geen schilvers, geen “kale” foundation plekken, maar een egaal aangebrachte foundation.

Inmiddels heb ik wat geëxperimenteerd:
1. Crème, primer, foundation
2. Primer, crème, foundation
3. Primer, foundation, crème
Persoonlijk vind ik de tweede manier het prettigst werken. Ik heb de indruk dat de foundation dan het mooist op de huid komt. Deze manier gebruik ik inmiddels enkele weken en bevalt mij zeer goed. Manier drie gebruik ik ook wel eens, voornamelijk wanneer ik er achter kom dat ik de crème vergeten ben aan te brengen voor de foundation. De eerste manier gebruik ik niet.

Weleda - Skin Food Weleda - Skin Food Weleda - Skin Food

Omdat de crème zo dik van substantie is, heb je maar een minuscuul beetje nodig en is hij ontzettend zuinig in gebruik.

Ikzelf ben ontzettend blij dat ik dit ontdekt heb, hopelijk hebben jullie iets aan deze tip – mochten jullie hetzelfde “probleem” ervaren. Als jullie andere tips hebben hoor ik ze natuurlijk graag!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *