OOTD: Maxi Dress

2comments 0

Wat een heerlijk weer hadden we de afgelopen week! Ik heb volop genoten van de zon en allemaal leuke buitenactiviteiten gedaan, waaronder zwemmen en heerlijk met een boek in de zon vertoeven.
Ik draag graag jurken en maxi jurken passen perfect bij warme, zomerse dagen. Ik kon het dan ook niet laten om foto’s te schieten van één van mijn maxi jurken en daar een outfit of the day van te maken!

Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee

Wat ik zo fijn vind aan maxi jurken, is dat ze luchtig zitten, maar toch mooi afkleden. Dit is mijn laatste aanwinst, ik heb hem gekocht bij de Sting in Nieuwegein. De Sting is één van mijn favoriete kleding winkels. Ze hebben vaak jurkjes die precies mijn stijl zijn en de kleding is daar regelmatig afgeprijsd. Eigenlijk zie ik er altijd wel leuke kleding.
Dit jurkje is van het merk Melting Stockholm. Ik zag hem hangen en vond hem direct ontzettend leuk. Ik paste hem om te kijken hoe hij stond (meestal is dat niet zo verstandig, haha) en ik was direct verliefd. Ik vind hem zo ontzettend leuk!

Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee

De jurk bevat een aantal details, zo zit er aan de linkerkant een vrij hoge split. Deze komt tot ongeveer halverwege mijn bovenbeen.

Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee

De achterkant van de jurk is open. Zelf vind ik het wat chiquer wanneer je mijn bh niet ziet, ik draag er daarom een topje onder. Doordat de jurk een vrij neutrale kleur heeft, kun je prima een fel gekleurd topje onder de jurk dragen. Zo wordt het topje een detail wat subtiel doch opvallend is.

Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee

De jurk is lichtgrijs met een donkergrijs patroon, welke wordt omschreven als “grey melee”. In de taille zit een band en een touwtje, die je kunt knopen op je buik of rug. Persoonlijk vind ik het leuk om deze op de buik vast te knopen. Doordat het bovenste gedeelte van de jurk wat losser valt, valt deze subtiel over het bandje in de taille heen.
Ik vind dat deze jurk zich bij uitstek leent om te combineren met een lange medaillonketting. De ketting die ik hier draag is van My Imenso. Het horloge is van Guess en het armbandje is van Fashionable Silver.

Melting Stockholm Maxi Dress Grijsmelee

Al met al ben ik ontzettend blij met deze jurk. Hij is casual, maar toch ook chique. Hij kan met zowel met slipper, als met een mooie pump gecombineerd worden. De split en de open rug geven de jurk wat extra’s.
Laat de zomer maar komen!

2 Comments
  • Vika
    juni 20, 2015

    Wooow, wat zie je er prachtig uit hier! Mooie jurk, mooie meid :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *