No Make-up Tag

0 0

1. Draag je vaker wel of geen make-up
Op dit moment is het ongeveer 70% wel make-up, 30% niet make-up. Op mijn werk moet ik bij een dagdienst behoorlijk wat mensen douchen en steunkousen aantrekken. Ik heb dan niet de behoefte om een full face make-up te dragen. Soms doe ik een beetje mascara op en werk ik mijn wenkbrauwen iets bij, soms draag ik helemaal niets. Ook wanneer ik een dagje vrij ben vind ik het gemakkelijk om geen make-up te dragen. Toch vind ik het ook heel leuk om met make-up in de weer te zijn. Wanneer ik een feestje of een speciale aangelegenheid heb, maak ik mij altijd op. Ook wanneer ik bij de Ondernemingsraad aanwezig ben draag ik make-up. Ik vind het dan belangrijk om er representatief en verzorgd uit te zien.

NYX HD Concealer

2. Noem een make-up product waar je niet zonder kan
Dit vind ik een enorm lastige vraag. Eigenlijk zijn er 2 producten waar ik niet zonder kan: concealer en mascara. Ik heb blauwe kringen onder mijn ogen en ik vind het fijn om die wat minder te laten opvallen door concealer gebruiken. Mascara zorgt ervoor dat ik een wat intensere oogopslag heb. Als ik écht moet kiezen dan kies ik toch voor de concealer.

NYX HD Concealer

3. Noem een make-up product waar je wel zonder kan
Wat mij betreft zijn dit veel producten: foundation, lipstick, eyeliner, primer, oogschaduw, eyeshadowbase, blush, highlighter. Mascara en concealer zijn voor mij het meest belangrijk en ook een wenkbrauwproduct vind ik prettig, maar niet per se noodzakelijk.

Shoplog 19-04-2015

4. Voel je je zelfverzekerd zonder make-up?
Over het algemeen voel ik mij er wel zeker over. Ik ga gerust de straat op zonder make-up en ben dan zeker niet onzeker. Wanneer mijn huid heel onrustig is voel ik mij wat onzekerder, maar het belemmert mij niet om make-up loos de deur uit te gaan. Toch vind ik het wel prettiger om wat make-up te dragen, ik vind dit verzorgder en frisser staan. Dit hoeft helemaal geen full face make-up te zijn: mascara en een beetje concealer is hierin voor mij al voldoende.

Essence Lash Princess Volume Mascara

5. Welk gedeelte van je gezicht vind je het mooist?
Mijn ogen. Ook ben ik over het algemeen wel tevreden over mijn huid.

Max & More 12 Color Eyeshadow Palette Blue Eyes

6. Waar ga jij niet zonder make-up naar toe.
Belangrijke afspraken waarin ik een representatief uiterlijk belangrijk vind. Dit zijn bijvoorbeeld: sollicitatiegesprekken, gesprekken die ik vanuit de OR voer met mensen en gesprekken die ik met clientvertegenwoordigers voer. Jusit bij dit soort gesprekken/gelegenheden vind ik het belangrijk om er verzorgd en representatief er uit te zien. Een make-uploos hoofd vind ik daar niet aan bijwerken. Je kan toch slechts 1x de eerste indruk maken. Net zoals ik het dan ook belangrijk vind om nette kleding te dragen en mijn haar goed verzorgd te hebben. Het totaalplaatje moet bij dat soort gelegenheden kloppen. Overigens hou ik mijn make-up dan wel vrij neutraal, het is niet dat ik een of andere spectaculaire ooglook maak. Ik doe ook zeker niet altijd lipstick op bij dit soort gelegenheden.
Naar feestjes en speciale gelegenheden draag ik ook altijd make-up evenals bij het uitgaan/een avondje uit.

No make-up Tag

7. Waar ga jij wel zonder make-up naar toe?
Naar het werk, winkels, vrienden, familie, strand, zwembad. Eigenlijk durf ik prima het openbaar te betreden zonder make-up.

8. Mag iedereen jou zonder make-up zien?
Aangezien ik mij ook zonder make-up in het openbaar begeef en daar iedereen tegen kan komen (het zal niet de eerste keer zijn dat ik geheel make-up loos tegen een collega aan loop): ja dat mag.

Batiste - Droogshampoo

9. Dilemma: een week lang geen make-up of een week lang je make-up door je vriend laten doen.
Deze is heel simpel: een week lang geen make-up. Ik heb geen idee of mij man mijn make-up enigzins fatsoenlijk zou doen. Ik ben gek op make-up, maar het moet wel netjes aangebracht zijn, wanneer dat niet het geval is loop ik liever zonder make-up. Ik vind geen make-up verzorgder dan zeer rommelige make-up.

No make-up Tag

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *