Victoria’s Secret Fragrance Mist

0 0

Speciaal voor het beginnen van mijn blog kreeg ik een cadeau van vriendin Vika om te testen: een cadeaubox met daarin 5 Victoria’s Secret Frangrance Mists! Zo ontzettend leuk en lief! De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het testen van alle 5 de geuren en vandaag ga ik aan jullie vertellen wat ik van de mists vind.

De verpakking
Victoria's Secret Fragrance Mist

De mists zitten verpakt in een kartonnen doos, met daarop een doorzichtige, plastic deksel. Hierop staat in gouden letters Victoria’s Secret. Door de deksel zie je direct met welke geuren je te maken hebt. De flesjes zitten in een plastic mal, waarbij de bovenkant roze is. De doos zelf heeft een panterprint. Het geheel ziet er vrolijk en kleurig uit, maar toch ook chique. De pantervlekjes zijn voor mij de finishing touch, ik ben gek op pantervlekjes! Om de onderkant van de doos zit ook nog een gouden deksel, waarop de ingrediënten staan.

Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Zo kun je de flesjes nog wat beter zien. Ik vind het handig dat de flesjes klem zitten in een soort van mal. Zo blijven ze goed in de doos zitten. Wel zitten ze erg stevig vast. Ik moet voorzichtig zijn bij het eruit halen, anders breek ik zo een nagel.
De flesjes liggen lekker in de hand en de spuitmond werkt praktisch en verdeelt spray’t het product goed op het lichaam.

Victoria's Secret Fragrance Mist

Kijk nu, hoe leuk is dit gedeelte van de doos! Ik word hier nu echt vrolijk van :)
De mists bevatten elk 60 ml inhoud. De normale verpakkingen bevatten 250 ml inhoud.
De flesjes vind ik elk ontzettend mooi weergegeven. Op de voorkant staan bloemen afgebeeld, maar ook op de binnenkant van het achteretiquette. Doordat de flesjes doorzichtig zijn, ze je deze bloemen door de vloeistof heen. Dit geeft een vrolijk geheel.

Victoria's Secret Fragrance Mist

Dit zijn de ingrediënten.

Passion Struck
Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Passion Struck is een zoete geur, die door de fuji apple toch ook frisheid bevat. Dit zorgt ervoor dat de geur niet te zwaar is. De vanille is niet overheersend, maar zocht wel voor warmte in de geur. Ik vind dit een heerlijke geur!

Amber Romance
Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Amber en Crème Anglaise is de geur van Amber Romance. De geur is ook zoet, maar niet mierzoet. Daarnaast is de geur ook vrij warm en zwoel. Een geur die mij doet denken aan warme, zwoele zomeravonden.

Coconut Passion
Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Coconut Passion ruikt precies zoals de ingrediënten (vanilla en coconut) doen vermoedden: naar kokosnoot en vanille. Een zoete en warme geur. Ik had het niet verwacht, maar ik vind deze combinatie heerlijk!

Love Spell
Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Love Spell is een hele zoete, frisse geur, waarin perzik de boventoon voert. De geur is absoluut niet zwaar en daarom uitermate geschikt voor een warme zomerdag.

Pure Seduction
Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist Victoria's Secret Fragrance Mist

Pure Seduction is, net als Love Spell, een mierzoete geur. Pure Seduction is iets warmer van geur dan Love Spell, maar nog altijd ook vrij fris.

Eindoordeel
Wat een heerlijke geuren! Ik ben gek op zoete geuren en zoet zijn deze geuren van Victoria’s Secret zeker. De verpakking waarin de flesjes zitten vind ik ontzettend leuk gedaan. De pantervlekjes maken het daarin voor mij af. Maar ook de flesjes zelf vind ik mooi vormgegeven. De verpakkingen zijn wel van plastic. Het had wat mij betreft mooier en luxer geweest wanneer deze van glas waren gemaakt. Het voelt nu toch wat goedkoper aan en dat vind ik jammer.
De spuitmond werkt perfect. Wanneer je de mist sprayt komt er een goede, gelijkmatig verdeelde nevel uit de spuitmond. Dit zorgt ervoor dat je mist goed over je lichaam kunt verdelen.
De geur blijft mij ongeveer 2 uur op mij lichaam en begint daarna langzaam aan te vervagen. In mijn kleding blijft hij nog wat langer hangen. De mists werken heerlijk verkoelend en zijn daarmee uitstekend geschikt om jezelf op te frissen, zeker op een warme zomerdag. Daarnaast werkt de spray ook hydraterend. Ik vind de geuren ook allen passend bij de zomer, lekker zoet. Sommige wat warmer, andere wat frisser.
Als je op zoek bent naar een verkoelende spray die ook nog eens heel lekker ruikt zou ik zeker even bij de Victoria’s Secret kijken. De geuren zijn wel allemaal zoet, daar moet je wel van houden. Bij mij passen ze perfect in mijn straatje. Mijn persoonlijke favoriet van deze 5 is Love Spell, een heerlijke, mierzoete geur. Maar ook de andere geuren vind ik stuk voor stuk heerlijk!

Victoria’s Secret Body Mist is met regelmaat te koop bij Etos en is ook on line verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Prijzen variëren vanaf €8,99 voor 250 ml.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *