Tag – TV series

2comments 0

Ik ben gek op series. Ik kijk vaak series en de meeste kijk ik samen met mijn man (hij is ook gek op series). Op het internet kwam ik deze leuke serie tag tegen en ik besloot om hem ook in te vullen!

Wat was de eerste serie die je volgde?
Tellen tekenfilm series ook? Als kind zijnde was ik gek op tekenfilms. Ik volgde redelijk wat tekenfilms. Een van mijn favoriete die ik van begin tot eind gevolgd heb was Nils Holgersson.
Full House en Bay Watch keek ik regelmatig toen ik wat ouder was.
In mijn tienerjaren kreeg ik meer oog voor niet geanimeerde series. Saved by the bell was een serie die ik regelmatig keek, hoewel ik hem niet volledig volgde.
Op een gegeven moment kwam America’s next top Model in beeld. Ik denk dat dit een van de eerste series is die ik van begin tot eind gevolgd heb.

Wat is je meest favoriete serie ooit?
Dit vind ik een hele lastige vraag, want ik heb veel series gezien en daar zaten ook echt hele goede en spannende series tussen.
Als ik één favoriet moet kiezen dan wordt dit Dexter. Hoewel ik niet alle seizoenen even sterk vond heeft deze serie mij altijd in de greep gehouden. Het verhaal, de spanning. Ik vind het personage “Dexter” enorm interessant en ik vind dat Michael C. Hall een zeer goed acteur is die Dexter briljant weet te vertolken.
Ik heb zelfs één van mijn gefokte kittentjes naar Dexter vernoemd (Momaks Darkly Dreamy Dexter)

Tag Series

Wie is je favoriete koppel uit een tv-serie?
Dexter en Lumen. Ze zijn perfect voor elkaar en vullen elkaar zo goed aan.

Met welk personage zou je weleens op date willen?
Ik heb niet echt personages vanuit een serie met wie ik op date zou willen. Hoewel een goed gesprek met Dexter uit de gelijknamige serie mij dan wel zou trekken.

Tag Series

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Chicago Fire
Chicago PD
The 100
Hollands next top Model
America’s next top Model
Marco Polo
Moordvrouw
Flikken Maastricht
Van god los
Forever
Under the dome
The Flash
Game of Thrones
The Vampire Diaries
The Walking Dead
The Mentallist
Castle

Series Tag

Welke series heb je gekeken die op dit moment afgelopen of gecanceld zijn?
House
The Tomorrow People
Heroes
Dexter
Terminator: Sarah Connor Chronicles
Flash Forward
Nieuwe buren
Scrubs
Witches of East End
As the World Turns

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Hoe gek ik ook ben op series, vaak merk ik dat als de seizoenen vorderen het langzaam aan ook tijd wordt dat ze stoppen. Dat het verhaal te ver gezocht raakt. Ik vind het fijner wanneer een serie minder seizoenen heeft, maar een ijzersterk verhaal en een nog beter einde, dan wanneer een serie uitgemolken wordt.
Wat ik mij kan herinneren is dat het einde van Flah Forward niet geheel bevredigend was. Daarvan zou ik nog wel een vervolg willen zien.

Welke serie wil je nog graag zien?
Ik heb goede verhalen gehoord over de serie “Les Revenants”. Verder lijken “Orange is the new Black”, “Pretty Little Liars” en “Devious Maids” mij ook leuke series. Verder wil ik Grey’s Anatomie gaan kijken.

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?
Nee. Ik zou wel House graag eens opnieuw willen zien, vooral het eerste seizoen. Op dit moment is dat echter niet prioriteit nummer 1 voor mij. Ik vind het leuker om nieuwe afleveringen van series te bekijken dan dat ik een oude serie opnieuw bekijk.

Tag Series

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Wat  nog wel eens gebeurd is dat ik een serie kijk, maar op een gegeven moment door drukte en/of andere series vergeet om verder te kijken. De planning is om die series wel weer op te pakken, alleen moet ik dan eerst uit zoeken waar ik ook alweer gebleven was. Dit is bij Castle en The Mentallist het geval.
Once up on a Time is een serie waarvan ik het kijken echt heb op gegeven. Seizoen 1 vond ik ontzettend leuk. Seizoen 2 vond ik ook nog wel gaan, maar vond ik al minder worden. Ik ben bij het begin van seizoen 3 afgehaakt. Het verhaal trok mij niet meer en ik vond het allemaal te ver gezocht.
Bij The Following ben ik ook afgehaakt. Het verhaal ging mij te lang door.
Ook bij Breaking Bad ben ik afgehaakt na een paar seizoenen. Volgens mij vond ik het verhaal niet meer interessant genoeg. Misschien moet ik deze serie toch maar weer eens oppakken gezien het enthousiasme van iedereen.
Verder ben ik afgehaakt bij the Originals. Ik merk dat ik bij de Vampire Diaries ook langzaam aan aan het afhaken ben.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Lastige vraag. In de meeste series zou ik namelijk wel met een personage willen ruilen. Gewoonweg om eens de spanning mee te maken. Maar ook ieder personage heeft zijn nadelen. Ik denk dat ik het liefst eens zou willen ruilen met een personage uit een politie serie.

2 Comments
 • Beauty& gezondheid
  mei 22, 2015

  Wat een super leuke tag! ik ben echt een beetje serie verslaafd en op dit moment kijk ik Gossip Girl :)

  • Beauty Charm
   mei 22, 2015

   Dankjewel! Series zijn ook zo ontzettend leuk. Welke series kijk je nog meer? Gossip Girl kende ik wel al van naam, maar ik heb nu ook even gekeken waar hij over gaat. Lijkt mij ook een leuke serie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *