Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

0 0

Vrijwel dagelijks draag ik eyeliner. Een ooglook voelt voor mij niet compleet wanneer ik geen eyeliner op doe. Toch vind ik bij sommige looks een zwarte eyeliner net te hard. Een bruine eyeliner is wat dat betreft voor mij een uitkomst. Toch een opvallende lijn, maar net wat zachter dan zwart. Ik was al tijden op zoek naar een vloeibare bruine eyeliner in stift vorm. Bij de Etos kwam ik de Excess Intensity Longwear Eyeliner van Max Factor tegen. Er stond alleen op dat het een eyeliner betrof en op de gok nam ik hem mee. Eenmaal thuis kwam ik er helaas achter dat het geen vloeibare eyeliner was, maar een soort van potlood liner. Desondanks heb ik veel plezier van deze eyeliner. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.
Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

De verpakking van de eyeliner heeft de vorm van een potlood. De dop is bruin, daardoor zie je direct dat je met een bruine eyeliner te maken hebt. Handig! De opdruk is zilver en vrij simpel. De zilveren bedrukking slijt er echter al na een paar maanden af. Ik heb de liner nu ruim een half jaar in gebruik, waarbij ik hem gemiddeld 1x in de week gebruik, en de tekst is er volledig afgesleten.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

Door middel van een draaisysteem op de achterkant draai je het stiftje omhoog. Dit vind ik enerzijds heel handig, immers: je bent niet afhankelijk van een puntenslijper. Het nadeel is echter, dat de punt niet heel scherp te krijgen is. Gelukkig is het stiftje wel vrij dun, dus een redelijk dunne lijn kun je er wel mee trekken.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

Het stiftje in close up.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

De ingrediënten.

Swatches
Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

De linkerfoto is zonder flits genomen, de rechterfoto met. Een mooie, matte, medium bruine kleur. De liner is goed gepigmenteerd en ontzettend romig en zacht.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

De kwaliteit van het potlood is goed. Het potlood zou waterproof moeten zijn en dat kan ik alleen maar beamen. Hij blijft goed zitten, zonder te smudgen. De swatches die ik op mijn arm had gemaakt kreeg ik maar moeilijk van mijn arm af. Zelfs met make-up remover kreeg ik de swatch er niet gemakkelijk van af. Op het oog verwijder de liner wel wat makkelijker, zeker wanneer je oogschaduw onder de liner aanbrengt.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner

Hier een full face look met de eyeliner. Zoals je kunt zien valt de liner goed op, maar is hij toch wat zachter van uitstraling. Onder mijn ogen heb ik hier ook de liner aangebracht. Het lijntje dat ik onder mijn ogen zette vervaagde ik met een kwastje.

Welke producten ik verder gebruikte voor mijn look:
– Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
– Essence Absolute Nude Eyeshadow Palette
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
– Maybelline Dream Pure BB Cream
– NYX HD Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
Benefit Brow Zings

Eindoordeel
Ik vind deze eyeliner van Max Factor ontzettend fijn. De substantie is romig waardoor hij makkelijk een lijntje zet. De kwaliteit is goed. Eenmaal aangebracht blijft hij de hele dag zitten zonder te smudgen. Waar je wel op moet letten, is dat je het stiftje niet te ver om hoog draait. Hij breekt namelijk gemakkelijk af. Ik zal zelf deze eyeliner zeker opnieuw kopen.

Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner is verkrijgbaar vanaf €7,99 bij de drogisterij.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *