Lush Mint Julips Lipscrub

0 0

Dat ik gek ben op lipstick was denk ik al wel redelijk duidelijk. Waar ik dan weer niet zo gek op ben zijn velletjes op de lippen. Ze laten de lipstick minder mooi uitkomen en daarnaast vind ik het esthetisch gezien gewoon niet mooi. Ik ontdeed mijn lippen van velletjes met behulp van een tandenborstel, maar toch bereikte is daar niet altijd voldoende resultaat mee. Ik wilde graag een lipscrub proberen. De zoektocht naar een lipscrub bleek nog niet zo gemakkelijk; bij de meeste winkels verkopen ze dit product niet. Ik wist dat Lush het wel in zijn assortiment heeft, dus toen ik laatst in Utrecht was sloeg ik direct mijn slag.
Ze hadden 3 smaken lipscrub: Bubblegum, Popcorn en Mint Julips. In de winkel heb ik alle drie de varianten getest en uiteindelijk besloot ik voor de Mint Julips te gaan.

De verpakking
Lush Lipscrub Mint Julips Lush Lipscrub Mint Julips Lush Lipscrub Mint Julips

De scrub zit in een glazen potje met een deksel van plastic. De verpakking is stevig. Er staat vrij veel informatie op de verpakking en het geheel is wat druk daardoor. De vormgeving doet mij niet zo veel, maar ik vind het ook niet lelijk.

Lush Lipscrub Mint Julips Lush Lipscrub Mint Julips

De gebruiksaanwijzing en de ingrediënten. Wat ik goed vind aan Lush is dat alle producten handgemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Ook zijn ze tegen dierproeven, een beleid wat ik alleen maar kan waarderen.

De scrub
Lush Lipscrub Mint Julips

Zoals ik eerder schreef, zit de scrub in een potje. Ik vind potjes niet zo hygiënisch en ook vind ik het niet prettig om met mijn vingers in een potje te gaan, zeker niet wanneer mijn nagels wat langer zijn. Gezien de structuur van het product zie ik echter ook niet in welke verpakking dit anders zou kunnen.

Lush Lipscrub Mint Julips

De lipscrub is namelijk op basis van suiker. Dat maakt het wat lastiger om de scrub uit het potje te halen. De substantie is vrij los.

Op de lippen
Lush Lipscrub Mint Julips

De foto’s hierboven spreken voor zich. Je brengt de scrub aan met je vinger op de lippen en vervolgens scrub je zachtjes. Je kunt de scrub verwijderen met een doekje, maar je kunt hem natuurlijk ook oplikken. Persoonlijk vond ik de Mint Julips smaak het lekkerst. Een combinatie van mint met chocolade. Niet te zoet, maar juist erg fris. Heerlijk!

Lush Lipscrub Mint Julips

Hier zie je goed het verschil tussen gescrubde en niet gescrubde lippen.

Lush Lipscrub Mint Julips

Zo zonder velletjes komt een lipstick veel mooier tot haar recht!

Eindoordeel
Ik vind de lipscub van Lush een fijn product. Hij verwijdert de velletjes op een milde manier en zorgt ervoor dat mijn lippen zacht worden. Doordat de scrub op suikerbasis is, krijg je geen vieze smaak op je lippen en kun je vervolgens de scrub weg likken. Het enige wat ik een minpunt vind is de prijs, deze is €9,65. De scrub is op basis van suiker en dit is niet een duur ingrediënt. Volgens mij had die prijs wel wat goedkoper gekund. Aan de andere kant, het verkrijgen van een lipscrub an sich is al een uitdaging en hij is zeker fijn. Mocht je op zoek zijn naar een lipscrub dan zou ik zeker even kijken bij Lush.

Lush Mint Julips Lipscrub kost €9,65 en is verkrijgbaar bij Lush.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *